Şimdi Ara

konu kapanabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynı kelimeyi bu kadar fazla ve gereksiz kullanırsan karşındakini bayarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karışık12 kullanıcısına yanıt
    Gelip gecici bir heves olduguna sadece o kiz karar verir unutma 😉 onun disinda seven insan sahiplenir ve ona gore davranir,sevdigin sadece senindir,valla ben unv de okuyorum son sinif,o kadar fazla kizla tanistimki anladimki birak erkek arkadasi istediklerinde nisanli ve kocalari bile engel olamiyor onlara,ne yazikki biz erkekler oyle degiliz,o yuzden gun gelirde vay a..q dememek icin sen isini saglama al ,essegini saglam kaziga bagla,

Hos bu dediklerim bos,insallah unv ye gidersin ve bu soylediklerimi bizzat gorursun👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Gördüklerin bunlarsa anlatmayip sakladigi kim bilir neler var.

O konulara girmek istemiyorum kız arkadaşıma güvenmek istiyorum ben ama bana yalan söyleme ihtimali de var öğrensem kahrolmam ama şuanlık doğruymuş gibi hareket edecem yoksa kafayı yersin

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Saymadım ama bayağı bir falan demişsin

Aynı kelimeyi bu kadar fazla ve gereksiz kullanırsan karşındakini bayarsın

kardeş bu mu konu yapma gözünü seveyim

quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Gelip gecici bir heves olduguna sadece o kiz karar verir unutma 😉 onun disinda seven insan sahiplenir ve ona gore davranir,sevdigin sadece senindir,valla ben unv de okuyorum son sinif,o kadar fazla kizla tanistimki anladimki birak erkek arkadasi istediklerinde nisanli ve kocalari bile engel olamiyor onlara,ne yazikki biz erkekler oyle degiliz,o yuzden gun gelirde vay a..q dememek icin sen isini saglama al ,essegini saglam kaziga bagla,

Hos bu dediklerim bos,insallah unv ye gidersin ve bu soylediklerimi bizzat gorursun👍

Ya ben zaten öyle engel falan olmak istemiyorum tek amacım içim rahatlasın yoksa gitse üzülürüm ama kahrolmam banane çok takmam ben ama bu konuda takarım.Gelip geçici olduğuna sadece kız karar vermez erkek eğlenmelik takılırsa kızı şey yapar bırakır bu iki tarafın kararıdır ama biri öyle düşünüyosa iş biter o konuda haklısın ama sadece kız deme.Ben işimi sağlama aldım en azından ayrılmayız asla diye düşünmüyorum hep bu ihtimali düşünüyorum ve ona olabildiğnice bağlanmamak için uğraştım bu sırada kız bağlandı bana ilişkinin ipleri bende yani.

• Kıskançlık bencilce bir duygu tamamen. Hiç yaşamadım mı? Elbette yaşadım ama empati kurmasını da bildim. Kız arkadaşın senin kız arkadaşın, sadece senle çıkıyor zaten, bu bağlamda ona en yakın kişi sensin bu yüzden başka şeyler düşünmene gerek yok.
    Ona güveniyor musun? Eğer ki cevabın evet ise kıskançlığı bırak ve kızı rahat bırak, bir tek cahil, gerici kızlar bu kadar engellenmeyi sever. Kıskanılmak hoş bir duygudur ama sıkıştırılmak değildir, böyle yapmaya devam edersen ilişkinin sonunu getireceksin. Hiç bir ilişkim kıskançlıktan bitmedi ama çok fazla yakın kız arkadaşı olan biri olarak biliyorum ki şuan yaptığın kıskançlık aylar sonraki ayrılık sebebi bile olabilir kızın, yol yakınken kendine gel.
    Son olarak bu forumdaki "ben olsam yapamazdım valla" vesaire diyenlerin büyük çoğunluğunun sevgilisi yok zaten, onların sözüne kanıp elindeki sevgilinden olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

Kız arkadaşımın bir tane kankası var yani öyle samimiyiz falan diyo okulda dershanede falan neyse ilk başlarda sorun etmemiştim fakat konuştum dedim arkadaşın olabilir elbet ama araya mesafeyi koyucaksın falan diye tamam demişti tam bundan bir gün sonra yani bugün instagram'a foto atmış 50 kare falan içinde 10-15 tanesi bu çocukla bir de çocuk kolunu falan dolamış facebooka da atmış işte onla olan fotoğrafını falan.Tabi ben acayip sinirlendim ama arayıp konuştum dedim daha dün konuştuk falan olabilir ben bi tek onla samimiyim biz zor günlerimizde yanımızda olduk falan dedi ama dedim dün öyle konuştuk falan okulun son günü sarılıp vedalaşmam veya foto atmam anormal bir şey değil veya bir erkek arkadaşımla tek foto çekilip instagrama atmam sorun değil falan dedi ben de normal karşılayamam normale dönemem falan dedim sileceksin o fotoları falan sonra bu konuyu kapatamayacağız falan diyip hadi iyi geceler diyip kapattık telefonu.Şimdi beyler benim verdiğim tepki mi fazla siz olsanız ne yapardınız ?

Agir geri zekalisin. Kusura bakma. Madem kiz oyle yapiyor niye altta kaliyorsun. terk et ya da sen de gidip bir kizla samimi fotograflar cek

• Ulan ben de diyorum yalnızlığın iyi bir tarafı var mı diye aha varmış işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

Ulan ben de diyorum yalnızlığın iyi bir tarafı var mı diye aha varmış işte

neymiş aga?

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

neymiş aga?

Herşeyin bir sonu var. Kız bu dhli arkadaşımızı terk edecek o çocuğa kayacak gönlü. Çoğu ilişkide böyle oluyor zaten. Dert, trip, güven meselesi sorun. Arkadaş ortamın varsa kıza zaten gerek duymazsın. Önemli olan bağlanmamak. Bir eşyaya, bir hayvana, başka birşeye bağlanın ama sakın bir kıza bağlanmayın. Yani uzun lafın kısası çakın geçin.

Geçmiş olsun şimdiden dhli dostum.
  • sende bir kız kanki yap ya da bir arkadaşında rica et onla sarmaş dolaş bi kaç foto yükle onu zorunlu empati yapmaya zorla , ama bu empati olmuyor zaten aynı şey onun başına gelmiş oluyor amaaan neyse saatın kaçında beni neyle uğraştırıyonuz
  • Ya o arkadaşından vazgeçsin yada sen o kızdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Şimdi empati yapmaya çalışıyorum ben kiz arkadasimla boyle tartışsam.. Mmm yanii aslinda sevgilimin erkek arkadasi olmayacak diye tabii ki hayatta diyemem ama kol falan atiyorsa omuza kanımca biraz ileri gittiğini düşünürdüm yani o kızın belli bi sevgilisi varken falan... Hadi o cocugu gectim o pozda fotoğraflari atmasida sevgilinin yanii.. Olmamis bilemedim. Daha dikkat edilmeli bu konular, hassas konu bunlar. Ama ben de pek yürüyeceğini sanmıyorum bu ilişkinin. Yani kiz demis zaten böyle samimi oldugum 1 erkek var, her seyimi onunla paylaşıyorum falan filan diye lakin sen ne diye duruyorsun peki? Bu ilişkinin amacı ne yani? Sadece sevgili adı altında gözükmek icin mi sevgilisiniz? Cok yanlış söylemiş sana karşı, öncelikli problemlerinizi birbirinize aktarmayacak, paylaşmayıp baskalariyla paylasirsan ki bu birde kiz icin karsi cins olursa yani suphe ederdim ben o iliskiden. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ulan bayaa yazdım ha

Baya bir güzel yazmışsın ama . Hele "Daha dikkat edilmeli bu konular, hassas konu bunlar" kısmında epey etkilendim

Verdiğin tepki normal arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Kıskançlık bencilce bir duygu tamamen. Hiç yaşamadım mı? Elbette yaşadım ama empati kurmasını da bildim. Kız arkadaşın senin kız arkadaşın, sadece senle çıkıyor zaten, bu bağlamda ona en yakın kişi sensin bu yüzden başka şeyler düşünmene gerek yok.
    Ona güveniyor musun? Eğer ki cevabın evet ise kıskançlığı bırak ve kızı rahat bırak, bir tek cahil, gerici kızlar bu kadar engellenmeyi sever. Kıskanılmak hoş bir duygudur ama sıkıştırılmak değildir, böyle yapmaya devam edersen ilişkinin sonunu getireceksin. Hiç bir ilişkim kıskançlıktan bitmedi ama çok fazla yakın kız arkadaşı olan biri olarak biliyorum ki şuan yaptığın kıskançlık aylar sonraki ayrılık sebebi bile olabilir kızın, yol yakınken kendine gel.
    Son olarak bu forumdaki "ben olsam yapamazdım valla" vesaire diyenlerin büyük çoğunluğunun sevgilisi yok zaten, onların sözüne kanıp elindeki sevgilinden olma.

Bak kardeşim haklısın bende empati kuruyorum ama rahatta bırakıyorum kızı kız arkadaşlarıyla takılmasına erkekli bir ortama girmesine lafım yok zaten ama bazı da kurallarım var benim kızla erkek arkadaş olamaz bunu kendimden biliyorum 3 yıldır kanka olduğumuz kız bana aşık oldu ben de o günden sonra bu olayı anladım.İstiyosak varsın kız arkadaşımızdan olalım yapacak bir şey yok ama en azından kafam rahat olur yoksa böyle olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: xSonnyBlackx

quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

Kız arkadaşımın bir tane kankası var yani öyle samimiyiz falan diyo okulda dershanede falan neyse ilk başlarda sorun etmemiştim fakat konuştum dedim arkadaşın olabilir elbet ama araya mesafeyi koyucaksın falan diye tamam demişti tam bundan bir gün sonra yani bugün instagram'a foto atmış 50 kare falan içinde 10-15 tanesi bu çocukla bir de çocuk kolunu falan dolamış facebooka da atmış işte onla olan fotoğrafını falan.Tabi ben acayip sinirlendim ama arayıp konuştum dedim daha dün konuştuk falan olabilir ben bi tek onla samimiyim biz zor günlerimizde yanımızda olduk falan dedi ama dedim dün öyle konuştuk falan okulun son günü sarılıp vedalaşmam veya foto atmam anormal bir şey değil veya bir erkek arkadaşımla tek foto çekilip instagrama atmam sorun değil falan dedi ben de normal karşılayamam normale dönemem falan dedim sileceksin o fotoları falan sonra bu konuyu kapatamayacağız falan diyip hadi iyi geceler diyip kapattık telefonu.Şimdi beyler benim verdiğim tepki mi fazla siz olsanız ne yapardınız ?

Agir geri zekalisin. Kusura bakma. Madem kiz oyle yapiyor niye altta kaliyorsun. terk et ya da sen de gidip bir kizla samimi fotograflar cek

Öyle sidik yarışına çeviriz olayı ben yanlış yaptığımda aynısını o da yapar falan o işler o kadar kolay olmuyor.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

neymiş aga?

Herşeyin bir sonu var. Kız bu dhli arkadaşımızı terk edecek o çocuğa kayacak gönlü. Çoğu ilişkide böyle oluyor zaten. Dert, trip, güven meselesi sorun. Arkadaş ortamın varsa kıza zaten gerek duymazsın. Önemli olan bağlanmamak. Bir eşyaya, bir hayvana, başka birşeye bağlanın ama sakın bir kıza bağlanmayın. Yani uzun lafın kısası çakın geçin.

Geçmiş olsun şimdiden dhli dostum.

Herşeyin bir sonu var elbet ama gönlü kayarsa kaysın başka dünyada kız mı yok sanki.Ben kız arkadaşıma güveniyorum ama başka bir erkekle samimi olmasını kaldıramıyorum sadece.Arkadaş ortamımda var kız arkadaşım da ikisi farklı şeyler kardeşim.Ben kıza o kadar bağlanmadım emin olun kız bana daha çok bağlandı yani ayrılırsak bana değil ona geçmiş olur.

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Ya o arkadaşından vazgeçsin yada sen o kızdan.

arkadaşından vazgeçsin falan diyecek kadar bencil değilim sadece samimiyeti azaltsın yeter benim için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.