Şimdi Ara

Konu kapanabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İyi Oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Putaza -- 6 Eylül 2011; 13:07:22 >

• Günceldir..!
  • Güncelliğini Korumakta..!
  • Fiytini yazarsan daha cok ilgilenen olabilir...
  • Bu charla beni hep kesiyordun :) Ben Sorcum alt kalede plat medal questleri yaparken her seferinde kesip gidiyordun :D hatırladım şimdi .:) iyi satışlar.
  • Maneviyat olunca biraz direk buraya fiyat yazmak zor oluyor :)

Hehe Teşekkürler. Uzun zamandır oynamıyorum eminim şimdi şartlar değişmiştir.. Allahtan Plat medal questlerim yok :Pp
  • Pehh :) 55 setin var plat medal questlerin olmasa gerek , İyi satışlar dostum tekrardan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Konu silinebilir
    14 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı satışlar kardeşim güzel karakter sm candır sevelim sevmeyeni dövelim.
  • haha eyw hakanım :) Pek üstüne düşmüyorum satmak için.. bu gidişle kalıcak bende bi köşede.. pekte önemli değil :)
    Aynen plat medal questlerimi bitirdim.. 55 setimi yapalı baya oldu o zamanlar "medal trade" denilen şey yoktu gibi bişey :)
  • Bende oyunu biraktigimi dusunmustum ama yinede satmadim karakteri, simdilerde iyi ki satmamisim diyorum heyecanla oynuyorum..
  • Özgür satılmazsa satılmasın dostum istediğin fiyatın bir altına asla verme tabiki para sıkıntın yoksa bakarsın birara girip bir iki elyo seveyim diye canın çeker.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.