Şimdi Ara

konu kapandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya hocam burada bile bir sürü mezun var 3-4 yıllık tıp kazanan 2.seneye mezuna kalmak abartılacak bir şey değil ki. İlk 2 sene mallık yapmışsın bunu yüzüne diyorum ama ders çıkarmışsin demek ki bir şeyler olmuş kafaya dank etmiş yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FC802003 -- 11 Ağustos 2021; 19:3:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam yaşınızda hiçbir sorun yok ki. Tabii ki 3. kez hazırlanmak zordur ama kendinizi kesinlikle yaş konusunda arkadaşlarınızla kıyaslayıp kısıtlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbuttrue0 -- 11 Ağustos 2021; 19:7:23 >
  • Hocam bence bu psikoloji ile iyi bir sonuç yapamazsın tercih yapmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay değil mezunluk hele 3. kez hazırlanmak hiç değil özellikle psikolojik olarak o yüzden psikolojik destek almak iyi bir seçenek ama laf olsun diye mezuna kalacaksan hiçbir şeyin anlamı yok iki sene de çalışmamışsın bir şeyleri farklı yapacaksan hatalarını biliyorsan kal mezuna
    eğer bu sene de senin tabirinle eşeklik yapacaksan yaz gitsin ucube ve acımasız bi sistem bu kimsenin gözünün yaşına bakmıyor aynı hataları yapmaya devam edersen benzer sonuçlarla karşılaşacaksın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam yaparsam sınıfta kalırım hep öyle hissediyorum istemeye istemeye yazacağım

• hocam siz haklısınız ben çok kafaya taktım farkındayım

• great student onizuka kullanıcısına yanıt

hocam hedeflerim için kalacağım farkındayım aynı hataları yaparsam sistem acımıyor daha kötü bile yaparım

• sadbuttrue0 kullanıcısına yanıt

yok hocam haklısınız ben çok takıntı yaptım

Bence de, ben de zaten iki durum için de yazmıştım. Kariyer tabii ki çok önemli ama en önemlisi sağlık

• Diyelim ki kazandın tıp fakültesini iş orada da bitmiyor bol stresli ve çalışmalı seneler geçireceksin onu da göz önünde bulundur psikolojin için uygun mu tıp fakültede okuyabilecek kadar azimli çalışkan mısın bunları sorgula iyice
    Bu arada bu seneki sıralaman da kötü değil tercihleri göz önünde bulundur

hocam ondada haklısınız ama ne yapayım istemeye istemeye tercih yaparsam hep mutsuz olacam bizim okulda bir kimyacı vardı zorla yazdırmışlar adam matematikçi olmak istiyormus üzgündü adam bende yıllarca öyle olmak istemiyorm

• Tıp seni mutlu eder mi detaylı düşün psikolojin ve disiplinini göz önünde bulundur

• İçim daraldı

• hocam benim de 3. senem. pek iyi sıralamalardan bıraktığım söylenemez hatta okulla ilgili hikayelerimiz de benzer sayılır. yaş mevzusuna çok takılmayın bence çünkü ortalama bir yerden mezun olsanız bile zaten araştırmalara göre 1-2 sene sonra kendi alanlarında iş bulabiliyorlar. overwatch oynarken norveç'ten birisiyle tanışmıştım mayıs gibi, onla da bu sınav muhabbetini yapıyorduk sizde nasıl vs. diye olay yaş mevzusuna geldi sizde niye bu kadar erken başlıyorlar dedi (17-18 başlama yaşı demiştim) bizde 18 ya da 19'da başlıyorlar 4 sene okuyorlar bazıları uzatıyor 5 sene okuyor falan demişti. kısaca hocam bence yaş mevzusuna bu kadar takılmayın mevcut koşullarda ve düşündüğünüz bazı şeyler için de ne diyebilirim bilmiyorum ben de bazılarını yaşadım sanırım psikiyatriye gitmek en mantıklısı utanmadan

• whocanibenow kullanıcısına yanıt

destek alıcam hocam

• Kafayı mı yedin?Üniversitede kaç tane 23 yaşında 1.sınıf gördüm kim bilir.Ben de onların gazıyla 2.senemde üniversiteyi bıraktım tekrar hazırlandım geçen sene olmadı tekrar yaptım şu an istediğim yere girebiliyorum.Üniversite ortamını görseniz yaşa hiç takılmazdınız ben 22 yaşındayım hiç öyle kaygılarım yok.

• Üniversitelerde 1.sınıfların yaş ortalaması genelde 20-21 diye biliyorum. Arkadaşlarınla farklı farklı bölümlerde okuyacaksınız zaten, onları düşünmenin anlamı yok. Ayrıca bu düşünceleri olumlu açıdan yorumla. Misal üniversiteye geçince daha sağlam hazırlanacaksın derslerine çünkü yks döneminden dersler çıkardın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hocam ben bu sene kazandım 19 yaşındayım gideceğim de keşke bir sene sonra gitsem diyorum oraya gidip bakıcaksın 25 yaşında insanlar var o yüzden kasma bu kadar önüne bak bir sene mezuna kal ünide tıp kazanınca iyi çalış zaten diğerleri sınıfta kalınca yetişirsin :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.