Şimdi Ara

konu kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5E01768 -- 12 Ağustos 2021; 1:52:15 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.Sizin daha önce de bu konuda açtığınız birkac basligi okumuştum da bence artık buraya yazmak yerine bir psikiyatristten yardim alsanız sizin için çok iyi olur.Ailenizle ilişkiniz ne durumda bilmiyorum ama yani özel derslerinizle ilgilendiklerine gore bence sizi fazlasıyla destekliyorlar,bu cok guzel bir şey. Lütfen bir doktordan yardım almaktan çekinmeyin.Sizi çok iyi anlıyorum,ben de 8. sınıftayken teog'a hazırladığım sene o kadar stresliydim ki durmadan ağlıyordum.Bu yüzden iyi bir psikiyatristle ve doktorumun tavsiye ettiği düşük dozda bir ilaçla tüm kaygımı yendim.

Bu sene tekrar hazırlanmayı düşünüyor musunuz? Tıp ya da diş düşünüyorsanız bilemeyecegim ama muhendislik düşünüyorsanız 58 binle de girebileceğiniz size uygun güzel bölümler vardır eminim ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence dua etmelisin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene mezun, 1 sene başka ünide geçirdim, 2 sene boşa gitti. Bu sene başka bölüme başlıyorum 20 yaşımda, anksiyetemle halay çekiyoruz 😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geleceğe ah etme,

Geçmişini yâd etme.

Alacağın bir nefes,

Onu da berbad etme..!

Git şimdi dersine çalış

• Hedefin var mıydı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Konu dışına konu açamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    konu açamıyorum.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadbuttrue0 kullanıcısına yanıt

hocam ben sınavı takıntı haline getirdim haklısınız ama içimi dökmek istedim buraya aradayım şuan bir ara hazırlanacağım dedim bir ara yazacağım yalancı değilim çok kararsızım

• 1MuhammeD1 1 kullanıcısına yanıt

ediyorum hocam

• tıp ile güzel mühendislikler arasındaydım 11.sınıfta

• Meliodas.xr kullanıcısına yanıt

hocam yaşı çok sıkıntı yapıyorum o meseleyi kafamda halletsem ne foruma girerim ne internete gidip eşek gibi calıscam

• Şu an uğruna mezuna kalacağın bir bölüm vs var mı

• great student onizuka kullanıcısına yanıt

var hocam tıp için ama yaşı sıkıntı yapıyorum

• Kaç yaşındasın

şuan 18 hocam ekimde 19

• Hocam ne yalancılığı,hiçbirimiz zaten doğru düzgün ne yaptığımızı bilmiyoruz.Yani bu yaşta,bu kadar kaousun olduğu bir ülkede, tüm hayatımız boyunca ne yapacağımıza karar vermemiz gerçekten çok zor.
    Bu arada sakın yanlış anlamayın,içinizi dökmek istemeniz de çok güzel.Ama burası sanal bir ortam yani herhangi birimizin yazdığı bir cümle bile sizi kötü etkileyebilir, o yüzden bir uzmandan yardim almak en güzeli ve gerçekten çekinecek hicbir şey yok. Şu an belki psikiyatristle konuşsam ne olur,ne değişir diye düşünüyor olabilirsiniz ama gerçekten o kadar şey değişiyor ki. Benim sınav kaygıma ek olarak aynı sene okb yani takıntı hastalığım da çıkmıştı ve ikisini de yardim alarak çok güzel bir şekilde çözebildim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19ları tıp fakültesine almıyorlar mı yaşının sorunu ne

• sadbuttrue0 kullanıcısına yanıt

destek alıcam hocam en yakın zamanda

• Sen delirmişsin hocam. Gören de 35 yaşında sanar, gerçi o yaşta bile tıp okuyup doktor olan var.

hocam anlamsız şekilde 3.kez girmek kendimi kötü hissetiriyor üsteki arkadaşın dediği gibi destek almalıyım galiba

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.