Şimdi Ara

konu kapandi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KazanmakGibisiYok K kullanıcısına yanıt
    280x al gec niye bu sistemi anca tatmin eder bide indirimden bf 4 al online dal
  • KazanmakGibisiYok K kullanıcısına yanıt
    Yav gardas yazıklar olsun. Burda herkes iyi niyet içinde birşeyler yazmaya çalışıyor sen ise, hakaret ediyorsun yakışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7770 diyorsun... arkadasim 7770 nedir? ?? 4 5 farkli modeli var. Hangisu ben onu soruyorum! 7770 demek ne demek?

Madem cevap yazican de ki;

MSI 7770 128 bit1 gb 2 gb yada asus 7770 vs neyse onu söyle. benim zaten bu konuda cok arastirmisligim yok. Konuyu actigimdan beri 40 makale ve belki de 50 inceleme okudum. Ama istedim ki yine bilen bir kac ustanın fikri olsun. Yon versin.

Ama sen gibi konuyu okumadan atlayip 7770 yazanlara fitil oluyorum. . 4 5 cesit var bundan!

Ha giresin gelmiyorsa da yorum yapmak zorunda değilsin konuya KI YAPTIGINDA YORUM DEĞİL ZATEN! YORUM SIFATI ALMAz.
  • Tek derdim 7770 in hangi modeli olduğunu yada hangi marka oldugunu belirtmesiydi.

Yardim icin tesekkurler. Konuyu kapatıyorum madem.
  • Düzgünce soylesen sana tüm 7770 leri aciklarim.ama sen basmakalip atliyosun yazmak icin yaziyosun diyorsun.Neyse uzatmaya gerek yok.

• 7770 hertürlü isteğinizi yeinizd getirir ama şuan için düşünürsek. Eğer uzun süreli bir kart istiyorsanız 7970 veya 7950 alabilirsiniz. Şimdilik aşırıya kaçıcaktır ama ilerliyen zamanlarda yararını görürsünüz..

• quote:

Orijinalden alıntı: KazanmakGibisiYok

Tek derdim 7770 in hangi modeli olduğunu yada hangi marka oldugunu belirtmesiydi.

Yardim icin tesekkurler. Konuyu kapatıyorum madem.

Benzer sorusu/ihtiyacı olan başka forum kullanıcılarına da rehber olması açısından keşke ilk mesajı silmeseydiniz.
  • Konu tatsiz yere yöneldi. Yoksa bende istemezdim. Zaten telefondan aciyor ve katılıyorum herseye.

Yoksa r10 ve wmaraci de aktifim. Donanimhaber su ara hosuma gidiyor diye basladim. Ancak belirttigim gibi konu tatsizlasinca sildim uzamasin diyerek.
  • Evet hocam 7970 veya 7950 384 bit harika olur aslında. Fakat aklımda Sapphire r9 270x toxic var. Fiyat nispeten uygun ve hos nir kart.

Ya r9 270x toxic alip ihtiyacim olunca 1 adet daha bulur Crossfire yaparim yada simdi sapphire 7970 oc alırım :) hangisi daha dogru?
  • AMD'nin yeni serilerinde çok fazla teknolojiden bahsediyorlardı. Madem ileriyi düşünüyoruz daha fazla destek alacak olan yeni seriyi seçmeniz daha iyi olur diyorum. Size kalmış tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

AMD'nin yeni serilerinde çok fazla teknolojiden bahsediyorlardı. Madem ileriyi düşünüyoruz daha fazla destek alacak olan yeni seriyi seçmeniz daha iyi olur diyorum. Size kalmış tabi.

Bu sebeple sapphire r9 serisi alacagim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

AMD'nin yeni serilerinde çok fazla teknolojiden bahsediyorlardı. Madem ileriyi düşünüyoruz daha fazla destek alacak olan yeni seriyi seçmeniz daha iyi olur diyorum. Size kalmış tabi.

AMD nin hakkında konuşurken hep -ecek -acak lı cümleler görüyoruz nedense fakat icraat göremiyoruz. Bir mantle diye yola çıktılar, eline yüzüne bulaştırdılar, şimdi yeni bir sürücü çıkarttılar, külliyen sorunlu.. O kadar para verip çile çekmek nedendir bilmem... AMD yi seviyorum, fiyat performans ürünleri sunuyor tamam kabul, güzel de abi çile çektiriyor ya...
  • AMD hep öyleydi. Ama insanlar satın alırken bunları düşünmüyor. Oyundaki verdiği FPS'ye ve fiyatına bakıyorlar. Diğer tüm nedenler elbet çözülür gibi bakılıp f/p olan amd kartı satın alınır.

• Yani eski kartlarında hiç sorun yaşamadım ancak söz konusu kartın üstüne 4 yıl geçti. Hala çalışıyor.

Eğer 270x toxic e bir alternatif varsa aynı performans ve 3x sogutmalı tavsiye alabilirim. Malum bilgili arkadaşların fikir ve düşünceleri için açmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.