Şimdi Ara

konu kapanmıştır. mesajı alan aldı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • defalarca açıldığını ben de biliyorum. bu topiğin asıl açılma sebebi forumda bir kullanıcı ile aramızda yaşanan bir meseleydi. detayına girmek de istemiyorum. benim anlayamadığım neden bazı arkadaslar polemik oluşturmak için yer arıyorlar...açıldıysa açıldı arkadasım, o zaman bu topicte yapma yorumunu. yapacaksan da ürün hakkında yap...

neyse bu konu hakkında bombalar elde daha fazla patlamadan burda konu kapansın. mesajını alan aldı zaten.

saygılar...

• Dostum bunlar forumun FÜKARA ları bunlar böyledir ganimet gibiler

Ancak gülecek kafa bulacak bşiy olsun bunlara.

Bu elemanlar TV de ZANZARA ve CENNET MAHALLESİNİ de izleyip gülüyorlardır

Arkadaş yeni geliyor olabilir sizin kadar iyi olmayabilir ama aşşağılamanız anlamına gelmez dalga geçenlere

quote:

Orjinalden alıntı: zovet

beyler bilinçsizce yazıp makinayı kötülemeyin.Fiyat performans olarak çok iii bir makina .Ayrıca mavi ekran sorunu yarısında değil bir kaç makinada yaşandı.2 aydır kullanıyorum ben yaşamadım.çok memnunum.İstediğim oyunu oynayabiliyorum ve ayrıca en ufak bi ısınma sorunu yok.
    Sorunlar her makinada olacaktır.bu makinayı beğenmeyenlerin bi bin katı çok memnun.Kullanmadan okuduklarınıza göre insanları yanıltmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo_Anthony -- 8 Aralık 2006; 14:44:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.