Şimdi Ara

konu kapanmıştır. mesajı alan aldı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stoklara düşüyor yavaş yavaş.......çok iyi bir fiyatla geliyor...1250-1300 + kdv civarlarında ama notebookta yok yok...!!!

KAMERA BLUETOOTH
    İşlemci : Intel Core 2 Duo Processor 1.83 GHz T5600
    Ekran : 15.4" WXGA GLARE EKRAN
    RAM : 1 GB 667 DDR2
    HDD : 100 GB 5400 RPM SATA
    Ekran Kartı : NVGF GO 7300 128 MB EKRAN KARTI 256'ya kadar Ramdan destek alabiliyo....
    Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394, 4x USB 2.0, Intel Pro/wireless3945ABG (802.11a/b/g)
    Optik Sürücü : 8x DVD - SUPER MULTI - BLUETOOTH - KAMERA
    Audio : Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu sesyongası, 3D efektler <(>&<)> full duplex
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP HOME TREbatlar : 354mm x 284mm x 35.2 mm
    Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 9 cell 4 saat
    Klavye : Q Turkçe 83 TuşBonus : Taşıma Çantası ,Asus USB MouseAğırlık : 2.85 Kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_tem -- 8 Aralık 2006; 9:24:38 >

• ne bu şimdi ???
  • Ben de anlam veremedim. F3jc 2 aydır mevcut.
  • evet bomba ama biraz geriden o ekran kartıyla olsa olsa gaz bombası olur
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: olcay77

evet bomba ama biraz geriden o ekran kartıyla olsa olsa gaz bombası olur
  • kamera şakası heralde
  • bu yeni mi:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Millet alalı 2 ay oldu bu modelleri. Hatta satılanların yarısı sorunlu çıktı. mavi ekran olayı vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcay77

evet bomba ama biraz geriden o ekran kartıyla olsa olsa gaz bombası olur

+2
  • beyler bilinçsizce yazıp makinayı kötülemeyin.Fiyat performans olarak çok iii bir makina .Ayrıca mavi ekran sorunu yarısında değil bir kaç makinada yaşandı.2 aydır kullanıyorum ben yaşamadım.çok memnunum.İstediğim oyunu oynayabiliyorum ve ayrıca en ufak bi ısınma sorunu yok.
    Sorunlar her makinada olacaktır.bu makinayı beğenmeyenlerin bi bin katı çok memnun.Kullanmadan okuduklarınıza göre insanları yanıltmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: zovet

beyler bilinçsizce yazıp makinayı kötülemeyin.Fiyat performans olarak çok iii bir makina .Ayrıca mavi ekran sorunu yarısında değil bir kaç makinada yaşandı.2 aydır kullanıyorum ben yaşamadım.çok memnunum.İstediğim oyunu oynayabiliyorum ve ayrıca en ufak bi ısınma sorunu yok.
    Sorunlar her makinada olacaktır.bu makinayı beğenmeyenlerin bi bin katı çok memnun.Kullanmadan okuduklarınıza göre insanları yanıltmayın.

+

• quote:

Orjinalden alıntı: krkmz

Millet alalı 2 ay oldu bu modelleri. Hatta satılanların yarısı sorunlu çıktı. mavi ekran olayı vs.

Arkadaşım bilip bilmeden bol keseden sallama benim 4 arkadaşım aldı 4 ü de memnun tek bi sorun yaşamadı, bu üründen şuan TR de binlerce satılıyor, YARISI BOZUK ÇIKMIŞMIŞ.

Bu ürün yapıcağı bombayı yaptı, hala etkileri devam ediyor, alan alana.
  • Adam ilk mesajında bunu yazmış deli mi ne
  • Banlayanlara ve ekran kartına takanlara da bir bann benden
    Arıza olayına takmışınız.Laptoplar hassas alet.Arıza çıkma olasılığı deskoplara göre kat ve kat fazla.Sanki toshıba,acer, hp,lenova ve diğer markalı laptoplarda arıza çıkmıyor mu? Şikayetim var sitesine girinde bakın diğer laptoplar hakkında ne kadar şikayet varmış.Asusun bu modelide diğer markalardan farklı değildir.Onlarda da bunda da arıza çıkabilir.
    Ekran kartına gelince.Öyle ahım şahım bir kart değil.Ama orta seviyeli ihtiyacı karşılar ve artar bile.Ekran kartı çoğunlukla oyun nedeniyle beğenilmemekte.Bu kartla günümüz oyunlarının çoğunu çok rahat oynarsınız.Hatta deskopta 256 mb ekran kartımla oynadığım oyunları f3jc ile çok rahat oynuyorum.Bu kart vistanın tüm özelliklerini de rahat çalıştırır.F3jcnin ekran kartı dışındaki özellikleri çok çok iyi.Ayrıca notebook oyun bilgisayarı değildir.Ne kadar oyun oynamak istensede laptoplar deskobun verdiği performansı zor verir.Versede bilgisayarı zorlar.Sadece oyun oynamak için, ekran kartı için laptop alınmaz.Asusun fiyatına ekran kartı daha iyi olan toplama yapan yerli firmalar var.Ama onlarda piyasada yeni.Servis ve bazı nedenlerden tam güvenmek zor. F3jc'yi piyasada bulmak zor.Çok satıyor.Hatta İzmirde bazı firmalarda bu ürünü almak için 15-20 kişinin sıraya girdiğini biliyorum.

• asıl bomba geliyo intel çift çekirdekli işlemci çıkarıyomuş

f3jc gelicekmiş, millet eskitti yenisini alıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: salla_gitsin

asıl bomba geliyo intel çift çekirdekli işlemci çıkarıyomuş

f3jc gelicekmiş, millet eskitti yenisini alıcak

Zat-i muhterem bombayi kendi elinde patlatmis galiba Birinci mesajdan sonra tik yok

• Gitmeyin çocuğun üzerine o kadar siz ananızın karnından forum üyesi mi doğdunuz? Ağlatacaksınız şimdi arkadaşı
  • bu arkadaslar neyin kargaşasını yapıyor anlamış değilim...?...millet eskitmiş de yenisini alacakmış, sorunlu çıkmış da yok orası burası arızalıymış da bomba batlamış da bilmem ne olmuş vs....??? biz sanki bilmiyoruz gelecek-gelmeyecek, stokvar-yok........kişisel polemikçiler bırakın ahkam kesmeyi de kendi işinize bakın. millet sırada bekliyor, ön sipariş veriyor ne haber? dünyadan haberiniz yok...? varsa, kullanıyorsan veya kullanmıyorsan da incelersin adam gibi yorumunu paylaşırsın yoksa burada işin yok....!

biz ilk mesajımızda bir misilleme yaptık, anlayan anladı arkadas. iyi niyetlileri tenzihen, lapinler çokmuş meğersem.

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_tem

bu arkadaslar neyin kargaşasını yapıyor anlamış değilim...?...millet eskitmiş de yenisini alacakmış, sorunlu çıkmış da yok orası burası arızalıymış da bomba batlamış da bilmem ne olmuş vs....??? biz sanki bilmiyoruz gelecek-gelmeyecek, stokvar-yok........kişisel polemikçiler bırakın ahkam kesmeyi de kendi işinize bakın. millet sırada bekliyor, ön sipariş veriyor ne haber? dünyadan haberiniz yok...? varsa, kullanıyorsan veya kullanmıyorsan da incelersin adam gibi yorumunu paylaşırsın yoksa burada işin yok....!

biz ilk mesajımızda bir misilleme yaptık, anlayan anladı arkadas. iyi niyetlileri tenzihen, lapinler çokmuş meğersem.

saygılar...

kardeşim bu f3jc hakkında zaten bi sürü topic var forumda meşhurda bi model
    sen kalkmış f3jc diye bi model geliyo stoklara giriyo diyosun zaten ne zamandır stoklarda ve yeni bi model değil
    herkes buna tepki veriyo
    türkiyeye yeni gelen yada gelecek olan bi model söylesen ne ala

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_tem

bu arkadaslar neyin kargaşasını yapıyor anlamış değilim...?...millet eskitmiş de yenisini alacakmış, sorunlu çıkmış da yok orası burası arızalıymış da bomba batlamış da bilmem ne olmuş vs....??? biz sanki bilmiyoruz gelecek-gelmeyecek, stokvar-yok........kişisel polemikçiler bırakın ahkam kesmeyi de kendi işinize bakın. millet sırada bekliyor, ön sipariş veriyor ne haber? dünyadan haberiniz yok...? varsa, kullanıyorsan veya kullanmıyorsan da incelersin adam gibi yorumunu paylaşırsın yoksa burada işin yok....!

saygılar...

Dostum birazcik uslubune dikkat edersin sevinirim 1
    Senin bomba dedigin konu defalarca acildi bu forumda.Hatta bir topicte mesaj sayisi 500 e yaklasti..Bence sen '' burda isin yok filan '' diyecegine forumun kurallarini oku da burda anlayan anladi diye ahkam kesme 2
    Ustune cok gittiysem kusura bakma ama sen de duracagin yeri bil 3

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.