Şimdi Ara

konu kapansin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gelmekle hayatının hatasını yapmış olursun. Gurbet murbet hikaye. Biz kendimizi atmaya bakıyoruz ülkeden, kesinlikle gelme.
  • Ya siyasi olaylara girmeyim hiç çıkamayız.Ben direk en önemli meseleye gireyim eğitim yerlerde üniversiteler işsiz adam yetiştiriyor sadece.Çocukların iyi eğitim alamaz bence dönme.Onlar üniversiteyi okusunlar bi öyle karar ver derim ben sonuçta eğitim çok önemli burada harcama çocukları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allaha emanet dahi yasamiyoruz o bicim. Okulda cocugunun malum irk tarafindan tartaklanmasini istiyorsan, dunyanin en pahali benzinini almak istiyorsan, savas cikmadigi halden fahis fiyatlarla et yemek istiyorsan gel. Ama gelmeden once burdan 3-4 kisi al bize oturum yeter vatandaslik felan istemiyoz zaten.

• Kardeşim buralara yaklaşma, buralar leş
  • Finlandiya'da yaşamaya devam edin derim. Ülkenin geleceği belli değil. Sorun yaşarsınız. Tatillerde gelin ancak temelli dönüş yapılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur bey,birakin malvarligini falan,cocuklari okutmaya bakin.Finlandiyanin egitim sistemi dünyada bir numara.En iyi yatirim cocuklardir.
  • Sakın dönme derim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stam

Akın Bey Finlandiya'nın neresinde restoranınız var . ziyaret etmek isterim mekanınızı

Ve işte akın finlandyadan değil dhden ayrılmaya karar verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

quote:

Orijinalden alıntı: stam

Akın Bey Finlandiya'nın neresinde restoranınız var . ziyaret etmek isterim mekanınızı

Ve işte akın finlandyadan değil dhden ayrılmaya karar verir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.