Şimdi Ara

konu kapatılabilir....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus -- 19 Kasım 2010; 14:32:43 >

• o charı sattığını aldığın arkadaşa söylemeni tavsiye ederim,sattıktan sonra çok pişman oldu die duydum :)
  • güncel
  • güncel
  • up
  • up
  • Özel mesaj gönderilmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Konu kapanmıştır
    3 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap verdim mesajına...
  • Güncel karakterde şuan 70m kinah vardır,
  • GÜNCEL
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • up
  • Evet 100m nakit kınah olmuştur karakterde. (100m kinahı elden almaya kalksan 350-400tl tutar.Siteden almaya kalksan çok para )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus -- 17 Kasım 2010; 0:56:23 >
  • 9 gunde 30 m yapmıssın helal olsun sana :D ben 1 ayda 30 m yapabılıyordum anca cok hızlısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shezofren41

9 gunde 30 m yapmıssın helal olsun sana :D ben 1 ayda 30 m yapabılıyordum anca cok hızlısın.

İtem satıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus

quote:

9 gunde 30 m yapmıssın helal olsun sana :D ben 1 ayda 30 m yapabılıyordum anca cok hızlısın.

craft yapıyorsan dogrudur cok para var craft da ;) bu arada hayırlı satıslar kardesım guzel char.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: humerus

quote:

craft yapıyorsan dogrudur cok para var craft da ;) bu arada hayırlı satıslar kardesım guzel char.

SAğol da Zor satacaz hatta hiç satılmayacak galiba aldığım kişi Uniq -ID gelen meili silmiş zamanında.Böyle giderse kınahları satıp accountuda ya sileceğim yada kelepir fiyatına satacağım yine istediğim fiyata satmış olacağım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.