Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _merwe__

mf 3 ve mf 4 sıralamalarım 20 binlerde lütfen bana gidebilcegim önü açık meslek isimleri söyler misinizz

otomotiv çok iyi diye duydum arkadaşım bende yazmayı düşünüyorum bide endüstri tavsiye edebilirim. eğer beslenme ve diyetetik istersen yaz bu yıl sıralamalarda kayma olcakmış gelebilir bi ihtimal.başkada bende düşünüyorum ama bulamıyorum bişe :((
  • Arkadaşlar MF1 ekli Puanı 395-405 veya YGS 5 ekli Puanı 415-425 arasında olan sayısalcı arkadaşlar varsa sıralamalarını yazabilirler mi? Benim puanım bu aralıkta ama sıralamam yazmıyor çünkü öğretmen lisesi mezunuyum sadece öğretmen liseleri içindeki sıralamam mevcut benim için hayati derecede önemli yardımlarınızıbekliyorum.

Not:Yaklaşık 12 saattir şu koskoca sanal alemde bu sorumun cevabını bulamadım.Lütfen bir hayırsever yardım etsin.
  •  KONU KAPATILABİLİR

Bu puan ile 4 senelik tarih hangi iller olur ?
  • mf-4 26300

1) Yıldız Teknik İnşaat 1.öğ 22,900
    2)Yıldız Teknit Makine 1.öğ 24,000
    3)Yıldız Teknik İnşaat 2.öğ 30,300
    ...
    ...

Sizce bunlardan hangisi gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-003104E32 -- 22 Temmuz 2011; 18:54:29 >
  • özel üni'de parayla okumayı planlıyorum geçen sene 60bin ile kapatan yeditepe hukuk bölümüne 76 bin ile bu sene girme şansım varmı sizce burssuz?
  • Arkadaşlar tm öğrencisiyim ygs 6 dan giricem. geçen sene istediğim bölüm 412 puan ve 119 bin sıralama ile kapamıs . ve ben de bu sene bu sonucu aldım. sizce kesin girebilir miyim buraya ?

KONU KAPATILABİLİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

Eskişehir Osmangazi İnşaat Müh (İÖ) 59.200 — 423.045

benim puanın 412 ve sıralamam 60811

acaba bu puan ve sıralama ile bu bölüm tutar mı.. ankara da oturuyorum ve buraya yakın olsun öğrenci kenti vs. falan filan diye eskişehir güzel geliyor..

yardım ederseniz sevinirim

mesajım gözükmüyor sanırım
  • Arkadaşlar MF1 ekli Puanı 395-405 veya YGS 5 ekli Puanı 415-425 arasında olan sayısalcı arkadaşlar varsa sıralamalarını yazabilirler mi? Benim puanım bu aralıkta ama sıralamam yazmıyor çünkü öğretmen lisesi mezunuyum sadece öğretmen liseleri içindeki sıralamam mevcut benim için hayati derecede önemli yardımlarını bekliyorum.
  • öncelikle herkese başarılar ve cevaplayan arkadaşa da kolay gelsin diyerek yazıma başlıyorum. şimdi ben sözel ögrencisiyim.puanlarım aşagıdadır.benim istegim türk dili ve edebiyatı ya da tarih.ama ben tarihi baya bir araştırdım hala da araştırıyorum.ve tarihi ingilizce veren bir üniversiteye girmeyi hedefliyorum.bana nereleri önerirsiniz. odtü yada ist. tarih ingilizce egitim veren okullar tutar mı? şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.

TS-1---443,108------0004676
    TS-2---459,190------0003858

NOT: puanlar bu sene düşebilir deniyor
  • Y-MF3 10056.
    Cumhuriyet Tıp veya Giresun Tıp dan biri gelebilir mi acaba?Ayrıca bilen biri varsa 2009,2010 ve 2011 de toplam tıp kontenjanlarını soylebilirmi?
  • arkdaşlar sayısalcıyım tm den vakıf lardan düşünüyorum acaba uluslararası lojs girebilirmyim lütfen yardımcı olun kafaya taktım

KONU KAPATILABİLİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: fdk

quote:

Orijinalden alıntı: _merwe__

mf 3 ve mf 4 sıralamalarım 20 binlerde lütfen bana gidebilcegim önü açık meslek isimleri söyler misinizz

otomotiv çok iyi diye duydum arkadaşım bende yazmayı düşünüyorum bide endüstri tavsiye edebilirim. eğer beslenme ve diyetetik istersen yaz bu yıl sıralamalarda kayma olcakmış gelebilir bi ihtimal.başkada bende düşünüyorum ama bulamıyorum bişe :((

walla ya bu ne iğrenç bi sıralamaysa hiç doğru düzgün bi yeri tutmuyoo :(( bn erciyes beslenme diyetetigi ve samsun beslenme diyetetiği yazmayı düşünüorum başka ne yazayım bilmiorum bi de biyomedikal mühendisliği diyolar ama bn meslegi begenmedimm

• quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: OnuR344

ygs6 alandışı sıralamam 206.000
    marmara sermaye piyasası iö ygs6 alandısı sıralaması 178.000
    gelirmi kardeş ?

KARDESİM O TERCİH SIKINTI BİRAZ CUNKU ARADA 28BİN GİBİ Bİ FARK VAR ORAYIDA YAZABİLİRSİN AMA FAKLI YERLER DE YAZMAYA BAK İSTANBULUN DISINA CIK BİRAZ FİKRİMCE.

28 bin gibi bir fark ama bu yıl sınav zordu 150.000-250.000 arası 30.000 oynar diyorlar gelmezmi ya
  • gazi iibf de 2. yıldan itibaren devam zorunluluğu var mı
  • marmara-büro yönetimi istiyorum

ygs-4 taban puanı 333

anadolu lisesi çıkışlıyım ygs-4 alan dışı puanım 322 sıralamam 374 bin geçen sene sınava giren bir arkadaşım ygs-4 den 332 puan almış sıralaması 403 bin sizce bu bölüme girme şansım yüzde kaçtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago34 -- 22 Temmuz 2011; 21:38:20 >
  • benim mf 3 sıralamam 13270 gazi diş istiyorum sizce gelme olasılığı nedir? gazi diş 11500 ile kapatmış geçen sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçakçı09

MF-4 puanım 504.262 sıralamam 13281 bunlarla itü uçak mühendisliğine gidebilir miyim ?

ya söyleyecek kimse yok mu
  • arkadaşlar mf-4 sıralamam 155.482 harita mühendisliği düşünüyorum ama nereyi yazabilirm yardımcı olur musunuz nereleri yazabilirim ???
  • mf1 ile mf4 130bin mf2 ile mf3 112 bin kuzenime ne tavsiye edersiniz genelde batı tarafı ?????
  • derecem 20869.

Ankara Üniversitesi bilgisayar Mühendisliği istiyorum geçen sene 21200 ile almış . Bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı ? Eger gelmezse Gazi Üniversitesinin Bilgisayar Bölümü var. bu ikisi arasında kıyas yapıcak arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz acaba yardımcı olursanız çok sevinirim ...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.