Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kayakoku

derecem 20869.

Ankara Üniversitesi bilgisayar Mühendisliği istiyorum geçen sene 21200 ile almış . Bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı ? Eger gelmezse Gazi Üniversitesinin Bilgisayar Bölümü var. bu ikisi arasında kıyas yapıcak arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz acaba yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Ankara Üniversitesi'ne kesinlikle yerleşebilirsin. Gazi'yi sil kafandan, tercihlerinden, unut gitsin, karşılaştırma bile.
  • mf4 sıralamam 67 bin endustri muhendisligi istiyorum. Yalova mı onerirsiniz yoksa gaziantep mi ? Sayısalcı olmama ragmen tm1 37 bin. Siz ne onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 68.000 ile kapatan yere
    bu sene 75.000 ile girebilirmiyim ?
    TS-1
  • quote:

derecem 20869.

Ankara Üniversitesi bilgisayar Mühendisliği istiyorum geçen sene 21200 ile almış . Bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı ? Eger gelmezse Gazi Üniversitesinin Bilgisayar Bölümü var. bu ikisi arasında kıyas yapıcak arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz acaba yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Ben mecburen buradan cevap vereyim.

Gazi, akademik anlamda çok başarısız, öğretim sistemi açısından, sözde profesörleriyle adeta bir lise havası var. Bundan ziyade, öğrenci ikinci sınıf, siyasi durum zirve yapmış durumda, aynı zamanda tamamen sıfır. Sağcıysan tamam, başka bir görüşteysen sıfır. Ortam, imkanlar, devlet dairesi ve basit bir lise havası var Gazi'de.
  • Sıralamam : 32.200
    Bilgisayar Mühendisliği (Özel veya Devlet) önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laurent

quote:

derecem 20869.

Gazi, akademik anlamda çok başarısız, öğretim sistemi açısından, sözde profesörleriyle adeta bir lise havası var. Bundan ziyade, öğrenci ikinci sınıf, siyasi durum zirve yapmış durumda, aynı zamanda tamamen sıfır. Sağcıysan tamam, başka bir görüşteysen sıfır. Ortam, imkanlar, devlet dairesi ve basit bir lise havası var Gazi'de.

ankara da durum nasıl ? :) bi de aynı bölümün türkçesi de var ankara üni' de ikisi arasndaki fark nedir ?

• arkadaşlar mf-4 sıralamam 155.482 harita mühendisliği düşünüyorum ama nereyi yazabilirm yardımcı olur musunuz nereleri yazabilirim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Sıralamam
    http://b1107.hizliresim.com/11/7/21/5699.png

marmara yada istanbul üniversitesi iktisat bölümü gelirmi
    Yada istanbul içinde yüzde elli psikoloji
    yada şehirdışında sınıföğretmenliği gelebilirmi

İkinci öğretimde olabilir

KONU KAPATILABİLİR

Bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 23 Temmuz 2011; 0:07:58 >

• Y-TS-2
    304,006
    0217694
    Merhaba ben sozel ogrencisiyim bu puan ve siralamayla dort yillik bir bolum okuyabilir miyim?simdiden tesekkur ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Laurent

quote:

derecem 20869.

ankara da durum nasıl ? :) bi de aynı bölümün türkçesi de var ankara üni' de ikisi arasndaki fark nedir ?

Ankara Üniversitesi sıcak samimidir, çok daha olaylıdır evet ama bu bir grubun üniversiteyi kontrolüne gitmez, kimsenin kimseye zararı olmaz, Gazi'de ise okulu tatil edebilecek "reis"ler vardır (: Kaldı ki Ankara Üniversitesi akademik çalışmalarıyla da Gazi'den çok daha öndedir.

Türkçe veya İngilizce olması diplomada fark ettirir. Elbette İngilizce okursan daha çok fazla tercih edilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyuporal

mf4 sıralamam 67 bin endustri muhendisligi istiyorum. Yalova mı onerirsiniz yoksa gaziantep mi ? Sayısalcı olmama ragmen tm1 37 bin. Siz ne onerirsiniz ?

yok mu yardımcı olacak kimse ?
  • quote:

quote:

mf4 sıralamam 67 bin endustri muhendisligi istiyorum. Yalova mı onerirsiniz yoksa gaziantep mi ? Sayısalcı olmama ragmen tm1 37 bin. Siz ne onerirsiniz ?

yok mu yardımcı olacak kimse ?

Gaziantep'te kaldım bir dönem ve şehir gerçekten harika çoğu anlamda. Gece hayatı dahil sorun yok, gündüz zaten malum. Tam bir kültür harmanı. Yalova'yı bilmiyorum ancak Gaziantep modern, aradığını bulabileceğin çok gelişmiş bir şehir. Gaziantep Üniversitesi kampüsü ise harikulade, gerçekten etkileyici ve kampüs yaşamını tam anlamıyla verebilecek bir yapıda. Eğitimi de gayet iyi sayılabilecek seviyede, daha iyi yerlere gelecek takip ediyorum zaman zaman çeşitli programlarda rektörler olsun öğretim üyeleri olsun bilgi veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçakçı09

MF-4 puanım 504.262 sıralamam 13281 bunlarla itü uçak mühendisliğine gidebilir miyim ?

lütfen bir bilen yok mu?
  • quote:

quote:

MF-4 puanım 504.262 sıralamam 13281 bunlarla itü uçak mühendisliğine gidebilir miyim ?

lütfen bir bilen yok mu?

Denemenizde yarar var, büyük ihtimalle yerleşebilirsiniz.
  • Merhaba.
    tm1 puanım 21.200
    istanbul ing. işletme (20.200) ve ingilizce iktisat (23.800) yazacağım, açıkta kalma ihtimalim var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excolizma

Y-TS-2
    304,006
    0217694
    Merhaba ben sozel ogrencisiyim bu puan ve siralamayla dort yillik bir bolum okuyabilir miyim?simdiden tesekkur ederim.

arkadaslar ilgilenen yok mu?:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf4 21.900 sıralama, sizce hangisi daha iyidir?
    1271724 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği 4 50 - MF-4 21500 - 489.190
    2091845 FATİH ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği (Türkçe) (Tam Burslu) 4 6 - MF-4 21900 - 488.360
    1503072 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği (İÖ) 4 75 - MF-4 22200 - 487.841
    2441059 İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu) 4 10 ↓ MF-4 25800 -
    2141337 KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği (Tam Burslu) 4 8 ↓ MF-4 25300 - 481.337 480.480
    1151461 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği 4 85 - MF-4 26600 - 478.863
  • quote:

quote:

Y-TS-2
    304,006
    0217694

arkadaslar ilgilenen yok mu?:/

Devlet düşünüyorsanız çok zor. TS-2'de bölüm pek fazla değil zaten.
    Vakıflara bakabilirsiniz. İstanbul Arel, Fatih, Bilgi, Beytepe. Ancak burs olanağı da zor.
  • Merhaba.
    tm1 puanım 21.200
    istanbul ing. işletme (20.200) ve ingilizce iktisat (23.800) yazacağım, açıkta kalma ihtimalim var mıdır ?
  • hocam sağlık yönetimi hakkında bilginiz warsa sevinirim.sağlık sektörü iş imkanları iyi diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.