Şimdi Ara

Konu Kilit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sims 4'te kesinlikle nüfüs biraz fazla olmalı. gece bara gidiyoruz barmen dışında hiçkimse yok
  • Gerçek hayatta yapılan herşeyi oyunda da sınır koyulmadan kendimiz tarafında yapılması zaten bir bunu yapmamışlardı gerisi var zaten.
  • evlendiğim kişiyi veya daha genel sölemek gerekirse evimde yaşayan kişiyi yönetmek istemiyorum. sadece kendi karakterime konsatre olmak istiyorum :) çocuğum ilerde genc olunca onu yönetmeye başlayıp kendi karakterimden kurtulma istiyorum :) umarım bi süpriz yapıp koyarlar böle bir seçenek :)
  • binaların içini görmeliyiz artık onu işte de yönetelim ve artık seasons ı ek paketle çıkarmayı bırakmalılar bence ana oyunla gelmeli
  • İlk Sims için devrim niteliğinde çeşit (Mesela 3-4 ek paketlik eşya ve özellik)
    Daha iyi grafik
    Daha iyi optimizasyon!!!!
    Daha az ama daha öz Ek paket içeriği
    Stuff ların olmaması!!

Not: Unutmuşum.. Birde Bella Goth!!!! O da olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 25 Kasım 2013; 21:13:58 >
  • İsteseler yapamazlarmı bunları ? Sims oyunu her zaman bilerek ve isteyerek bol eksiklerle çıkarılmışdırki ondan sonra yıllar boyu ek paket yapıp yapıp milleti sömürebilsinler. Zaten olması gereken şeyleri yapmayıp ek paket çıkarıp duruyorlar millette enayi gibi her paketi alıyor. Zaten bu dünyada EA kadar aç gözlü doymaz milleti soyan bir oyun şirketi daha yok.
  • Onu bunu bilmem ama ilk isteğim köklerine dönmesi. Sims 3´teki ek paketler o kadar saçma ve süslüydü ki tamamen 10-16 yaş grubuna hitap ediyordu. Zaten Sims 3´le birlikte oyuncu kitlesindeki yaş grubu oldukça düşmüştü ve o kitlenin zevklerine hitap eden bir konsepte göre tasarlıyorlardı. Sims 1´deki ağırbaşlılığı istiyorum konsept olarak. Şu aptal optimizasyon sorunu da ikinci isteğim. Bütün ek paketleri yükleyince oyun kasmaktan oynanmaz hale geliyordu.
    Realite modu gibi bir şey de eklenmeli bence. Öyle iki işe gitmeyle hemen terfi mi alınır lan. Bir günlük maaşla eve konsol aldığımı bilirim. Olum ben 5 ay çalışıyorum bi konsol almak için. Biraz zorluk çeksinler. Ne bileyim meslek türleri genişletilsin. O değil de yaş oldu 26 hala Sims diyorum
  • hırsızlık işini sevdim
  • ha bide banka soyma işini
  • Muhtemelen akilli cihazlar olacaktır bu yillarin modasi. Tablet, akilli telefon vs. kullanilacaktir daha çok bilgisayar yerine.

Şehir daha kalabalık olmayacak bence, çünkü sims 4'ü her sistemde calistirabilecek bir optimizaysonda yapacagiz dediler.

Basketbol oynayabiliriz, tenis oynayabiliriz, yani tuşa basip kendi değilde, biz yon veririz oynarken.

Gemi ile seyehat olabilir. Tekne vs. sürebiliriz, yat alabiliriz.

İs yerlerinin içine girebiliriz. İsteyen kendimiz yönetebilir, is arkadaşlarıyla kaynasabiliriz.

İsteğe gore tek karakter yonetebiliriz.

Yeni aktiviteler eklenir, simlerin boylarini ayarlayabiliriz. Anne, baba boy uzunluguna gore cocugumuzun boyunda onlara benzer olur.

İnternetten arkadaş edinebiliriz. Yani interneti, gerçek hayattaki internet gibi kullanabiliriz. Browser falan eklenir.

Sinemaya gidebilir, sinema içinde film izleyebirirz. Tiyatro vs. Ayni şekilde.

Aileden birisi öldüğünde yakinlari toplanıp cenaze töreni düzenlenebilir. ( ama cocuklarin psikolojisi bozulabilir diye belki eklemeye bilirler )

Hasta olduğumuzda hastahaneye yatip, hastanenin içinde falanca görebilmek iyi olur. Hemşireler falan iğne vururken

Dilencilik yapılabilir, gerçi gitar calip para topluyosun o var ama..

Sim yili eklenebilir, buna gore noel kutlanabilir.

İsteyen sim, istediği dini seçebilir, hristiyan, ateist, müslüman vs. Buna gore kiliseye veya camiye falan gidebilir.

Cinayet işlenebilir, polisler cinayet suçlusunu halise atabilir ve bizde hapis hayatini yasayabiliriz. (Ama isste ah su çocuklar olmasa)

Askerligimiz geldiğinde askeriyeyi görebilmek, komutanlarla iletişimde bunmak, komutan olup askerlerine emir vermek güzel olabilir..

Bak bunlari yazinca sims oynayasim geldi ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar online oynanabilecek mi sims4 herhangi bir bilgi verildi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jais

Arkadaşlar online oynanabilecek mi sims4 herhangi bir bilgi verildi mi ?

Şu anda bi bilgi yok
  • Türkçe dil seçeneği olsun yeterli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burock41 kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal diline baya alıştık ya bence garip gelir türkçe olsa da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

İlk Sims için devrim niteliğinde çeşit (Mesela 3-4 ek paketlik eşya ve özellik)
    Daha iyi grafik
    Stuff ların olmaması!!

Bella Goth :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jais

Hocam orjinal diline baya alıştık ya bence garip gelir türkçe olsa da :D
    Aynen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezseko

quote:

Daha iyi grafik
    Stuff ların olmaması!!

Ne diyim? Bella Bachelor'mu diyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ezseko

quote:

Daha iyi grafik
    Stuff ların olmaması!!

Ne diyim? Bella Bachelor'mu diyim

Unutmuşum hatırlattın o yüzden güldüm evlerinin arkası mezarlık gibi bi şeydi :D

• The Sims 1, 2, 3 de de evlerinde illa ki bi mezar oluyor
    İlk oyunda da hayaletler paso geceleri çıkıp Mortimer Goth bey amcayı korkutuyorlardı
    Ne günlerdi be..
  • quote:

The Sims 1, 2, 3 de de evlerinde illa ki bi mezar oluyor
    İlk oyunda da hayaletler paso geceleri çıkıp Mortimer Goth bey amcayı korkutuyorlardı
    Ne günlerdi be..

Evet ya bak uzun zamandır oynamıyodum özlettin şimdi başlıcam :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.