Şimdi Ara

Konu Kilit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ortaokul - doktor mühendis olacam
    lise - aylık 2-3 kazansam yeter
    üniversite 1 - bi devlet işine girsemde olur
    üniversite son - bi baltaya sap oluyum yeter
  • Enerji sistemlerim ühendisi olup olanaklar dışında yurt dışı yapmak istiyorum . Olmazsa ülkemede razıyım. Aylık 2*3 milyar maaşla eşimde çalışsa rahat bir hayat yaşamak istiyorum.

Nasıl beyler bu olur heralde

edit : iplenmeyenadam dediği çıktı beyler lise bitti 2-3 milyar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 17 Temmuz 2013; 0:14:08 >
  • 28 yaşındayım... 2400 civarı kazanıyorum... Çalışan bir hatunla evlenip birlikte aldığımız eve yerleşip borcunu ödemek ve 2000 model klimalı bir toyota 1.3 terra almak 2 tane de hayırlı evlat yetiştirmek istiyorum... Sonrası çocuklar için çalışıp çabalamayla geçsin ömrüm razıyım...

En azından elle tutulur hayallerim var... planlarım desek daha doğru...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiYaBoSS

quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Bir bebe daha.. Polis olacakmış ama kendini teknolojiye adayacakmış. Olm o zaman polis değil de teknoloji ile ilgili bi meslek seç. Ya da neyse, hayat GTA zaten ..

Senin cahil oldugun o kadar belliki bi soyledigin lafari tartip soyle
    belkide alternatif meslek gelistirecegim kendime autocad, 3dsmax bunlari biliyormusun 4 - 5 yil calisdiktan sonra bu isler uzerinde isin prosu olup gunde 4000-5000 tl kaldiran insanlar var ayrica sanane zevk meselesi teknolojiye ilgi duyuyorum diye pc muhendisligi yada benzeri birsey okumammi gerekiyor polis olmamin sebebi au gezi parki insanlarina nefretimdendir oyunlar ve teknolojiyle ugrasmayida severim.

De get lan bebe.. Gezi parkı insanları diyo. O insanlara kurban ol sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

quote:

quote:

Bir bebe daha.. Polis olacakmış ama kendini teknolojiye adayacakmış. Olm o zaman polis değil de teknoloji ile ilgili bi meslek seç. Ya da neyse, hayat GTA zaten ..

belkide alternatif meslek gelistirecegim kendime autocad, 3dsmax bunlari biliyormusun 4 - 5 yil calisdiktan sonra bu isler uzerinde isin prosu olup gunde 4000-5000 tl kaldiran insanlar var ayrica sanane zevk meselesi teknolojiye ilgi duyuyorum diye pc muhendisligi yada benzeri birsey okumammi gerekiyor polis olmamin sebebi au gezi parki insanlarina nefretimdendir oyunlar ve teknolojiyle ugrasmayida severim.
    Parkın insanları var , vay be.

Neyi kast ettigimi sende bende iyi biliyoruz duz mantikciligin alemi yok

Düzmantıkçılık ?

• Her insanin buyuk hayalleri vardir su an en buyuk hayalim bu belki ilerde degisir

• Gezi parkı insanları nasıl bir tamlamadır?
    Hepimiz gezi parkı insanıyız 4ever!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Parkın insanları var , vay be.

Neyi kast ettigimi sende bende iyi biliyoruz duz mantikciligin alemi yok

Düzmantıkçılık ?

Bosver sana anlatmaya calissamda anlamassin polemige girmiyecegim konu disina sapmiyacagim...

• Cool story bro
  • kötü gelcecek ama sonun intihar olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

ilkokul - vali kaymakam olacam

• quote:

Orijinalden alıntı: maxax

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

ilkokul - vali kaymakam olacam

Banada oyle olacak gibi

• polis olursan oyunu istemeden bırakırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

polis olursan oyunu istemeden bırakırsın

Amacim genel olarak alternatif meslek yani bilgisayar modelleme isleri ile felan ugrasip daha fazla para kazanmak

• 60 binim olsa 3 oranlik iddaa yapardim tutarsa dolara cevirirdim amerika da yazilim muhendisligi okurdum google a girerdim kisa surede bilgi haznemi gelistirir google dan birkac muhendis ile ayrilir kendi sirketimi kurardim hayalim olan projeyi gelistirip parayi kirardim ve sonra casper i satin alirdim hazir kasanin icini toplama yapip satardim daha sonra kendi isletim sistemimi yapar o pclere tikardim steam ve originle anlasip ozel optimizasyonlu oyunlar isterdim eldiven kinecti yapardim all in one konsol yapardim projektorlu falan 1080p bu eldiven kinectiyle akilirdi.Daha cok hayalim var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

O yaşlarda hayal kurmak güzel be kardeşim..

Atıl çalışma hayatına o zaman göreyim ben seni.

Lise 2 ye gectim yasim yeterince buyuk deilmi

Değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

60 binim olsa 3 oranlik iddaa yapardim tutarsa dolara cevirirdim amerika da yazilim muhendisligi okurdum google a girerdim kisa surede bilgi haznemi gelistirir google dan birkac muhendis ile ayrilir kendi sirketimi kurardim hayalim olan projeyi gelistirip parayi kirardim ve sonra casper i satin alirdim hazir kasanin icini toplama yapip satardim daha sonra kendi isletim sistemimi yapar o pclere tikardim steam ve originle anlasip ozel optimizasyonlu oyunlar isterdim eldiven kinecti yapardim all in one konsol yapardim projektorlu falan 1080p bu eldiven kinectiyle akilirdi.Daha cok hayalim var

İnşallah gerceklestirirsin ne diyelim sağlik olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.