Şimdi Ara

KONU KİLİT. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bmw tırt diyon yani :) honda yönelmeye başlattı herkez ama sebebi ne onu anlamadım :)
  • Temiz ies al Yakıtı doldur doldur gazla
  • JDMSaMSuN kullanıcısına yanıt
    neden verebilirsen sevinirim.çünkü gönül bmwde ama honda içinde vazgeçemiyorum.
  • Bmw 318is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55smsn kullanıcısına yanıt
    artıları ve eksileri alabilirmyiim sana zahmet
  • zuzuzu09 kullanıcısına yanıt
    Forumda eski konulardan baktım.biri 318is almış ama araba yorgun motoru bitik.adam sanayiden çıkamadım diyiyor.hocam bmw hor kullanılmamışsa sıkıntısı olmaz.e36'lar candır fakat temizini bulabilirsen

• 55smsn kullanıcısına yanıt
    eyv saol kardeş. bmwler için öyle deniyor sanayiden çıkamazsın gezmeye fırsat olmaz :D çok düşündürüyor bmw
  • o paraya performanslı araba alınmaz,paranı bırıktır
  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    tabiki biriktirem alamda tavsiyen :D
  • Hacım ies bulmak artık çok zor. Heleki temizi ellenmemişi imkansıza yakın. Temizi olsa bile dünya para istiyorlar
  • anladım teşekkür ederim. olayı şu demek artık temiz araba buldunmu alcan :D. ne olrsa olsun 318is 1.6 ies fark etmiyor hangisi temizse yapış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuzuzu09

anladım teşekkür ederim. olayı şu demek artık temiz araba buldunmu alcan :D. ne olrsa olsun 318is 1.6 ies fark etmiyor hangisi temizse yapış :D

Yapış ama ucuza bulamazsın. O paralarıda vermeyin o tiplere. Vtec2 kasa alınır 3 5 eklenirse
  • 318is - 1.6 ies ler bitti diyonuz yani artık sonuç olarak vtec 2 lere bak diyosun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuzuzu09

318is - 1.6 ies ler bitti diyonuz yani artık sonuç olarak vtec 2 lere bak diyosun :)

Aynen oyle diyorum

• saol teşekürler genç modellere bakam o zaman biraz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.