Şimdi Ara

KONU KİLİT.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzuzu09 -- 6 Mart 2016; 13:22:57 >

• Üstad hangisini alican bilmiyorum ama araçları inşallah apaci tipine cevirmezsin. İnanki inanılmaz çirkin görünüyor. Tabi bana göre.

Tavsiyem ise honda yönünde olacak.
  • Şimdiden Allâh sabır versin piyasası şahincilere düşmüş araçlar saçma sapan rakamlar duyacaksınız.
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    yok hocam bn JDM severim sade olucak orjinalliği bozulmayacak. 1 jant 1 coliver :) ama neden honda hocam yüksek devir çevirme sorun yaratırmı bu arada diğer araçlarda conta uçuyorda .D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzuzu09 -- 19 Eylül 2014; 22:23:06 >
  • Temiz 98 318is bulabilirseniz kacirmayin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuzuzu09

yok hocam bn JDM severim sade olucak orjinalliği bozulmayacak. 1 jant 1 coliver :) ama neden honda hocam yüksek devir çevirme sorun yaratırmı bu arada diğer araçlarda conta uçuyorda .D

Tersine yüksek deviri honda çevirir.

Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    yorum için teşekürler. neden öyle dedin be paşam :((
  • 98 is hımm yakıtı performansı nedir. neyine dikkat edelim alırken. 98 altı olanların problemi ney yani m44 m42 motor olayımı kardeş. teş. yorum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzuzu09 -- 19 Eylül 2014; 22:29:57 >
  • tersine yüksek deviri honda çevirir dedin kalbimi çaldın kardeş :D teş. yorum için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzuzu09 -- 19 Eylül 2014; 22:29:31 >
  • quote:

yorum için teşekürler. neden öyle dedin be paşam :((

Vallahi doğruya doğru konudaki üslubunuz ve nickiniz biraz onlardan olduğunuzu düşündürüyor. Parayı bulan şahincilerin ilk durağı eg 1.6 si ve 1.6 iesler oldu ne yazık ki gereksiz abarttılar araçları. 1 sene önce 17 bin tl olan araç lar 22 den aşağı bulamazsınız şimdi. Bir ara sıkı takip ettiğim bir piyasaydı.
  • quote:

tersine yüksek deviri honda çevirir dedin kalbimi çaldın kardeş :D teş. yorum için.

Rica ederim.
    şahinci değilim kuş serisini sevmem kimse gücenmesin.o araçların o hale gelme sebebi snin bahsettiğin apaciler oluyor :S önerebilceğin performanslı araçlar nelerdir kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzuzu09 -- 19 Eylül 2014; 22:39:16 >
  • zuzuzu09 kullanıcısına yanıt
    Önce bütçe yakıt kasa tipi belirtildi herkes kolaylıkla yardımcı olsun.
    bütçe 25 bin tl olarak. yukarı çıkamaz aşağı inebilir.
  • quote:

1.8 Tdci Focus 115 HP olabilir. Bana kalırsa . Vergi sorun olmayacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 19 Eylül 2014; 22:40:02 >
    sanırım dizel araç ama dizel araç sevmiyorum be kardeş :( masrafı ağır oluyor ve sürüş zevki vermeyen odun gibi araba geliyor bana tabi benim görüşüm bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

1.8 Tdci Focus 115 HP olabilir. Bana kalırsa . Vergi sorun olmayacaksa.

O araç devirli kullanıma, sürekli gazlamaya gelemez.
  • cesmuru kullanıcısına yanıt
    işte o yüzden korkuyom zaten başıma bela alırım bn onla motor indir bindir :(
  • quote:

işte o yüzden korkuyom zaten başıma bela alırım bn onla motor indir bindir :(
    sizden ses soluk gelmedi madem clio RS ? 2.0
  • Honda al sen. Sorunsuzluk diye övündükleri şey bu tip durumlarda fazlasıyla işe yarar. Atmosferik benzinli honda işini görür. Tüpsüz olursa çok daha uzun ömürlü olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.