Şimdi Ara

Konu Kilit Yada Delet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 24 Ağustos 2009; 21:11:16 >

• gerizekalı
  • Onu Ben Yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark_k

Onu Ben Yazdım

Çok saol valla sende olmasan serverda hiç adımız duyulmuycaktı.Allah senden razı olsun
  • Reklamın iyisi kötüsü olurmu tartışmasına son noktayı koydun. Olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luzifer

haha sprsin :D bu adam türkiye mühendisler odasından çıkartılmış bu arada

• ha?
  • Global(Direk Dışarı)...
  • Annene o..pu denmesine kendine de gayri meşru denmesine bu kadar mutlu olacak biri olduğunu kimse bilemezdi tabiki, sendeki de garip bir ünmüş İnsan kendisine böyle küfürler edilmesine nasıl sevinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Annene o..pu denmesine kendine de gayri meşru denmesine bu kadar mutlu olacak biri olduğunu kimse bilemezdi tabiki, sendeki de garip bir ünmüş İnsan kendisine böyle küfürler edilmesine nasıl sevinir

Aynen ya o zaman parayla 300-400kya alınan globallerle kendine scammer dedirt hiç değilse şu durumdan daha iyidir

• quote:

o kadar da abartmayın. belki bu adam [Escasmu] nun kendisi değildir. hesabına başka biri girmiştir. içmiş de olabilir, delirmiş de olabilir. hadi bakalım.

Dediğin gibi bu konuyu açan adam [Escasmu]nun kendisi değildir.Başkaları hesabın şifresini değiştirip [Escasmu]nun charına globalden yazılan bi küfür koyup böyle bi yazı yazmış.Herkezin bilgisine....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

quote:

o kadar da abartmayın. belki bu adam [Escasmu] nun kendisi değildir. hesabına başka biri girmiştir. içmiş de olabilir, delirmiş de olabilir. hadi bakalım.

Dediğin gibi bu konuyu açan adam [Escasmu]nun kendisi değildir.Başkaları hesabın şifresini değiştirip [Escasmu]nun charına globalden yazılan bi küfür koyup böyle bi yazı yazmış.Herkezin bilgisine....

geçmiş olsun. yönetimle iletişime geçmeli arkadaş.

Gerek yok bizim halledebilceğimiz bi mesele.Yazılan bu mesajı kimse ciddiye almasın.[Escasmu] bunları yazacak bir kişi değildir....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.