Şimdi Ara

konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalses -- 11 Mart 2016; 1:43:14 >

• kuleride bekleriz fakat gozume carpan birşey oldu.

160 / 300 WATT GÜÇ KAPASİTESİ ( RMS / MAX )

Bu hoparlorleri hangi anfilerle surebiliriz ki ? En alt değere bakıyorum 160 rms diyor. Hangi Ohm değerinde ?

Çogu anfinin gucu 150w'ı gecmiyor. Merakla denemeleri bekliyoruz...
  • 98 db hassasiyet olduğuna emin misiniz?
  • Bir an Gsa elektronik'ten Orhan'ın bir inceleme yazısını okuyormuşum gibi hissettim. Kullanılan dil ve anlatım Şekli ancak bu kadar benzer.. Crossover yapısının ve kabin içinin detaylı Fotoğraflarını istiyoruz o zaman madem isteklerimiz sorulmuş 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    Bende okurken o sandim ama sonra baktım osedan yazmıyor

• Tanıtımı yapılan model bookshelf model 203 ama özellikleri verilen model kule tipi 205.. Yanlışlık oldu galiba.

• kusura bakmayın yorgunluktan 205 modelin teknik detaylarını yazmışım . az önce düzelttim . birazdan SHADOW 205 , 206 ve center 213 modellerini kutu ve crossover detayları ile birlikte inceleyeceğim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Konu silinebilir
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalses -- 11 Mart 2016; 1:45:40 >
  • Crossover ve kabin içi fotoları ekleyecektiniz?

• ---------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalses -- 11 Mart 2016; 1:46:08 >
  • sen o kadar spadedi ,bananaydı ,kabloydu uğraş yüzlerce ,binlerce dolar masrafa gir adamların kullandığı kabloya ,sokete bak.yanlış anlama olmasın özellikle magnat için yazmıyorum gördüklerimin çoğu böyle.hifi overrated bir sektör deyince de dövmedikleri kaldı beni burada.
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalses -- 11 Mart 2016; 1:46:22 >
  • eternalses E kullanıcısına yanıt
    Şu yazıyı düzenleyin allah aşkına, ne yazdığını okumanın imkanı yok.

Biraz paragraf yapın, özetleyin vs. Baştan beri böyle yazdığınızdan yorumlarınızı okumak cidden güç oluyor. Lütfen dikkat edelim.
    merhaba hocam ellerinize sağlık güzel bir yazı olmuş fakat sanki biraz fazla kişiselleştirme var gibi geldi bana
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Aynen ustad

• @virtue28 yazıyı düzeltmeye çalıştım .

@des_955 aslında kişiselleştirme demek çok yerinde değil . 14 senedir sektörün hem mutfağında hem servisinde hizmetim oldu . Biz kullanıcılar ve üreticiler arasında hiçbir zaman bir uyum olmadı . anlatmaya çalıştım . ama inanın burada tekbaşınıza anlatılacak bir konu değil . Tartışmak gerekir .

@eraycelik80 reklam yapmak niyetim hiç olmadı olmazda . sadece bir kullanıcı ve yorumcu olarak uzun zamandır forum üyesiyim . reklam bu konunun neresinde bulamadım . Siz reklam olan satırı hatırlatın birlikte konuşalım . Ayrıca evet foruma bir reklam vermeyi düşünüyorum Sırrı bey ile görüşmelerimiz devam etmekte . Satışını yaptığım , evimde kullandığım markaların ve ürünlerin iyi yada kötü yanlarını elimden geldiği kadar anlatıyorum . Kimseye karşı bir kırıcı incitici bir sözüm , bir yazım olmadı bu zamana kadar .
    Satıcı arkadaslarin özellikle kendi sattıkları markaları incelemeleri ben ve benim gibi dusunen arkadaslar için reklam

Aksini düşünenler yok mu tabiki var ama bu benim görüşüm yaptiginiz inceleme elinizdeki ürünün satışı için yapılmış gibi durup itici bir goruntu oluşturuyor .

Siteye tabiki reklam verebilirsiniz bizde ordan takip ederiz.

Kırıcı incitici Söze gelince zaten kimse oyle bir kelime kullanmadı zaten kimsenin hakkı da yok oyle sey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 1 Ekim 2015; 14:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

sen o kadar spadedi ,bananaydı ,kabloydu uğraş yüzlerce ,binlerce dolar masrafa gir adamların kullandığı kabloya ,sokete bak.yanlış anlama olmasın özellikle magnat için yazmıyorum gördüklerimin çoğu böyle.hifi overrated bir sektör deyince de dövmedikleri kaldı beni burada.

Hocam kusura bakma polemikte yapmak istemem ama örnek aldığınız giriş seviye fiyatınıda bilmiyorum ama sıradan bir Hop.bunu alan hiç kimse binlerce liralık banana,spade,kablo falan kullanmaz.Kullanılan malzemeler zaten ürünleri sınıflandırır bu ürününde sınıfı belli zaten.Örnek kendi Hoparlörümden verirsem netten bakın iç resimlerine kullanılan malzemelere.He tabikide kullanılan malzemeler hopların satış fiyatları kadar etmeyecektir,biz nasılki bir porsiyon köfteyi 12-15TL ye yiyorsak alt tarafı 6 adet köfte hesaba vurunca 20 köfte parasına 1kg.kıyma alınır.İşte geri kalanda işin mutfak masrafıdır.Bilmem amlatabildimmi sadece Hi-Fi değil bi çok sektör böyledir.Sizin mantığınızla ne trilyonluk bir araba nede trilyonluk bir ev olur hepsinde kullanılan malzeme bellidir ama dediğim gibi mutfak kısmı vardır.Nasıl bir mahalle lokantasından yediğin et Nusrette yediğin gibi olmayacağı gibi. Hee bazı fiyatlar abartılı değilmidir tabiki abartılıdır tıpkı bir Telin 3500TL olması gibi.Bu örnekler dahada çoğaltılabilir.Bende var ya köfteden girip Telefondan çıktım

• yüzlerce binlerce dedim zaten buna yüzlerce dolar harcıyorsun daha kalitelisine binlerce.ama iç bağlantılar kullanılan kablolar,soketler üç aşağı beş yukarı böyle.öyle altın kaplama gümüş vs değil.neyse boşverin kimse dediğimi anlamaya çalışmayacak, işine gelmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 1 Ekim 2015; 22:09:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.