Şimdi Ara

KONU SILINEBILIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fazıl Yüksel isimli (en azından facebook profili ismi böyle gerçek ismine ve adresine ulaşıcağım) dolandırıcıyı ifşa etmekten memnuniyet duyuyorum. Bu arkadaş Oyunfor.com sitesi üzerinden tarafımı dolandırmış olup 1 adet butterfly fade FN bıçak çalmıştır. Girdiği ve attığı oyunfor linki domaini Türkiye’ye ait olduğundan İp Addresi dolayısıyla kimliğine; steam ticket dolandırıcılığı üzerine attığım detaylı ticket sayesinde kullandığı telefon numarasına ulaşıp Savcılığa nitelikli dolandırıcılık suçuyla bildiricem. Sizden istirhamım bu şahsa ait herhangi bir bilgi adres telefon No’su vs. varsa tarafıma ulaşmanızı dolayısıyla işlemleri kısa yoldan halledicek ek bilgilere ulaşmayı umuyorum.Herhangi bir tavsiyesi olan varsa bu başlığın altına yazabilir. Herkese iyi Forumlar.. Eğer bu konu buraya yazılması hoş karşılanmıyorsa Konu silinebilir.

ELİMDE YETERLI DELIL TOPLAYIP VE YA SONUCA GİDERSEM TEKRARDAN BİLGİLENDİREBİLİRM AYNI SIKINTIYI YAŞAYAN ARKADAŞLAR IÇIN
    ŞIMDILIK KONU SILINEBİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecetin.950 -- 5 Temmuz 2017; 14:52:24 >

• Oyunfor ile sizi nasıl dolandırdı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ifşa yapmışsın ama bir şey anlaşılmıyor ki?
    Oyunfor üzerinden sana referans mı sundu? TL ile mi alacaktı, takas mı yapacaktınız yoksa? Konuşma sslerin var mı? Takasladığın steam hesabı ne?
  • Oyunfor dan İlan açtırıp İlan NO'suyla bot gibi taklit edip itemi çekti. ben daha önce hiç bu siteyi kullanmamıştım dolayısıyla itemi site alıyor sonra teslim ediyor sanıyordum. Arkadaşın Steam linki var Girdiği oyunfor linkleri mevcut savcılığa başvurucam ordan İPsine ulaşabilirler diye tahmin ediyorum. varsa fikirleniriniz yardımcı olun kardeslerim. Steama dolandırdı bak böyle böyle legal sitenin botuymus gibi taklit yapıyor telefon nosu ipsini paylasırmısnız dedim ama onlarda resmi bi belge görmeden paylasmazlar sanmıyorum. kaldık oyunfor.com'a onlarda savcılık bunu yapabilir biz veremeyiz diyorlar büyük ihtimal savcılığa başvurucam.
  • Buraya paylaşmamın sebebi eğer bu kişiyle ilgili bi geçmişi olan varsa görsün belki yardımcı olur diye çünkü ben sanmıyorum bu adamların bir tek beni buy şekilde dolandırdığını. Dediğim gibi konunun yeri burası değilse silebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.