Şimdi Ara

Konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki ufak tefek işlerde kullanmak üzere fiyatı uygun olduğu için atlas marka şarjlı tornavida aldım. Dün akşam kayın pederim'e gideceğim için teslimat adresi olarak dükkanının adresini verdim. Akşam iş çıkışı dükkana gittim kargoyu teslim almıştı. Kargoyu açtığım anda şok oldum çünkü sadece ürünün kutusu ve garanti belgesi çıktı içerisinden. Kayın pederim kargo benim olduğu için kutuyu açıp bakmamış. Kargoy Hepsiexpress kargo tarafından getirildi. Ürünün eksik olduğunu dün akşam telefon ile müşteri temsilcisine ilettim kayıt oluşturduğunu söyledi. Böyle bir şeyin olması mümkün değil dedi. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

-Ürün iadesi nasıl yapabilirim? Sonuçta kutuda ürün yok şuanda
    -Aynı ürünü talep edebilir miyim? Nasıl bir yol izlemem lazım

Teşekkürler

Düzeltme : Ürünü satın aldığım mağaza Hepsiburada kendi mağazası bu hatayı yaptı.

Düzeltme 2: Ürün bedeli kadar hediye çeki tanımlandı sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrayl -- 2 Ekim 2019; 18:2:30 >

• İsterse eksiksiz gelsin 14 gün içinde iade edebilirsin
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Boş kutuyu iade edicem buseferde ürün yok iadeniz kabul edilmedi demesinler bana
  • rezalet puanı 10/10
  • Hıyardan sonraki en büyük şok..
    Geçmiş olsun
  • hepsiburada iyice bozdu suyu çıktı artık.
  • Pek de inandırıcı gelmiyor. Kutunun içi nasıl boş olabilir ki? Eğer gerçekten öyleyse dükkanın kamerasından ispatlarsın heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Pek de inandırıcı gelmiyor. Kutunun içi nasıl boş olabilir ki? Eğer gerçekten öyleyse dükkanın kamerasından ispatlarsın heralde.
    Neden inandırıcı gelmiyormuş ?
  • Az önce hepsiburada.com'dan mete beyle görüştüm hediye çeki tanımladılar hesabıma sorunum çözüldü
  • asrayl kullanıcısına yanıt
    Ürünün fiyatı kadar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrayl

Neden inandırıcı gelmiyormuş ?

Alıntıları Göster
    Boş kutu olayını ne yaşadım ne de çevremden öyle bir şey duydum. Nette tanımadığım birinin söylediğine hemen inanmak doğru gelmedi. Mesajın devamında da yazdım zaten gerçek olma ihtimalinde ne yapabileceğini.
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    aynen ürünün fiyatı kadar tanımladılar. kargo ücreti vermiş oldum boş yere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrayl

aynen ürünün fiyatı kadar tanımladılar. kargo ücreti vermiş oldum boş yere :)
    Kameralardan mı kanıtladınız? Üstte bir arkadaş kameralardan kanıtlarsınız demiş ve siz bu noktaya cevap vermemişsiniz. Ben de şu an şüphelendim kusura bakmayın.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Hayır kameradan kanıtlamadım olayı birebir anlattım kendilerine yardımcı oldular sağolsunlar.

Sizdeki şüphe hepsiburada'da bulunmadığı için müşteri memnuniyeti açısından böyle bir politika izliyorlar. Bugüne kadar haram lokma yemedim 100-150 TL'lik ürün içinde böyle bir yola başvurmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.