Şimdi Ara

Konu Silinebilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkinklc -- 7 Haziran 2010; 12:51:56 >

• tasarımcınn yandan yemişi?
  • Tasarımcının yandan yemişi

hiç uymamış Kar yağması ise çok çocukça olmuş

idealdizayn.net ise açılmıyor
  • idealdizayn fena değil.
  • ya çok güzelmiş, elinize sağlık

Fakat menüdeki rollover'da sadece yazının altı çizgileniyor.. sanki orada tab'lı menüler daha hoş ve daha pratik durabilirdi
  • bu siteyi satabilirsin mesela abartı yok sade göz yormuyor ama menulerde eger degısıklık yapsaydın sitenın kalitesının bozabilirdin o renk e ne gibi rolover image gider bilemem ama siz bilirsiniz
  • Bu şekilde görünce bir defa sonrasında yapılan değişiklik belki hoşuna gitmez. Herşey orjinalinde güzeldir demi (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Silinebilir. Mükerrer konu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel sade gözü yormayan bir site olmuş. ideal logosu yanındaki yuvarlak ok olmadan daha iyi bence. iletişim formundaki mavilik ve sitenin en altındaki copyright yazısına bir gözat derim
  • tşkler.
  • site güzel pörtföyünüde inceliyorum sade olması her zaman avantaj

bir soru bende site yapmaya başlayacağım bilgim var biraz ama şu menü olayını halen tam çözemedim örneğin senin menünde üzerine gelince altı çizili oluyo ya onu dw deki rovoller imagedan mı yapıonuz yada farklı bir yöntemimi var
  • Evet rollower özelliğinden yapabilirsin. Farklı yöntem olarak Css menüler yapabilirsin ama o biraz daha sıkıntılı.
  • saol dostum anladım çok teşşekürler
  • Güzel olmuş, sadelik her zaman güzeldir. Clean..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.