Şimdi Ara

Konu silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belirtmek isterimki ben oyunu bıraktığımda DevilSpirit henüz çok yeniydi ve kimse karşı değildi pvpde kullanılmasına. Tabi oluşan dengesizlikten ötürü oyuncular kendi aralarıda pvpde kullanılmasını istememiş olabilir. Ama yinede DevilSpirit'e sahip bir oyuncu onun skillini açmadan dahi avantajlı oluyor. Çünkü hpyi arttırıyor ve en basit örnekte yine lv 60lardan göze batan bir durum. Wizardların tek atmasını önlüyor ve Joymax'ın yarattığı bu akıl almaz Wizard dengesizliğini eşitlerken diğer charlardan üstün konuma getiriyor sizi.

Neyse daha fazla konuşmamız konuyu amacından saptırıp tartışmaya yol açacağı için devam etmiyorum ama ben sana nasihat vermeye yada noob demeye çalışmıyorum. Biraz sert çıkışmamın nedeni "4 senedir oynadığıma göre vardır bi bildiğim ondan vermişimdir 10. " şeklindeki kendini beğenmiş yorumun oldu.
  • Baya bir caba harcamissin, ellerine saglik. Fakat tamamen kisisel izlenimlerini aktarmissin. Dünyanin en büyük mmorpg sitelerinde sürekli oylamalar ve puanlamalar yapiliyor. Ve henüz 10 üzerinden 10 verilen oyun görmedim o listelerde. Kaldi ki hepimizin agzini acik birakan ve listede en üst siralara yerlesmis oyunlar bile 10/8.4 gibi puanlar alirken Dekaron, 2Moons, Cabal, Silkroad gibi oyunlara 10/10 vermek biraz bol keseden dagitmak olur degil mi? :) Ama yine de sabir gösterip de bu kadar uzun bir liste hazirlayip paylasmis oldugun icin tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 11 Mayıs 2009; 15:45:24 >
  • Cry Enginner'ın kullanıldığı oyun şuan için Aion.Ancak bu oyunda engineer 1 motoru kullanılıyor.Dual core 3,0 işlemci,4gb ram,4870 1 gb ekran kartılı sistemimle kalabalık alanlarda kasmalara mağruz kalıyorum.Engineer 2 motorunun kullanıldığı bir mmo da nasıl bir sistem ihtiyacı olur siz düşünün.
    Cabal hakkında yazdıklarına katılıyorum.Şuan için Age of Conan dışında bu oyunun skill görselliğini geçebilen başka bir oyun yok malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthun Maurits

Baya bir caba harcamissin, ellerine saglik. Fakat tamamen kisisel izlenimlerini aktarmissin. Dünyanin en büyük mmorpg sitelerinde sürekli oylamalar ve puanlamalar yapiliyor. Ve henüz 10 üzerinden 10 verilen oyun görmedim o listelerde. Kaldi ki hepimizin agzini acik birakan ve listede en üst siralara yerlesmis oyunlar bile 10/8.4 gibi puanlar alirken Dekaron, 2Moons, Cabal, Silkroad gibi oyunlara 10/10 vermek biraz bol keseden dagitmak olur degil mi? :) Ama yine de sabir gösterip de bu kadar uzun bir liste hazirlayip paylasmis oldugun icin tesekkür ederim.

Siz anlamamakta ısrarmı ediyorsunuz.Benmi anlatamıyorum.

BU LİSTE GRAFİK ÖNCELLİĞİ ÖNPLANA ALINARAK HAZIRLANMIŞTIR.BANA MAPLESTORY nin 8.0 ALDIGI SİTELERDEN BAHSETMEYİN !.DEKARONDAKİ CABALDAKİ SKILL EFFEKTİ HANGI OYUNDA VAR! BU DENEDİKLERİM ARASINDA?.SİLKROADUN SADE SKİLLERİ ÇİZGİLERİ HANGİ OYUNDA VAR.HERODA MI. ATLANTICA DAMI.ŞU LİSTEDEKİ WOW DIŞINDA EN GÜZEL PVP SİSTEMİNE SAHİP OYUN DEKARON DUR.KİMSE BUNU İNKAR EDEMEZ.
    EN İYİ SKİLL EFFECTİNE SAHİP OYUN İSE CABALDIR.SAKIN Bİ HATA YAPIP CABALIN SKİLL EFFECTLERİ İLE WOW' U VEYA BAŞKA BİR OYUNU KARŞILAŞTIRMAYIN! ÜZGÜNÜM Kİ AGE OF CONAN DA cabaldaki skillefectlerinin yanına bile yaklaşamıyor.Cabalda Çevre mekan 0 Ama skiller Eşsizdir.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 11 Mayıs 2009; 18:21:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: coolyabani

Belirtmek isterimki ben oyunu bıraktığımda DevilSpirit henüz çok yeniydi ve kimse karşı değildi pvpde kullanılmasına. Tabi oluşan dengesizlikten ötürü oyuncular kendi aralarıda pvpde kullanılmasını istememiş olabilir. Ama yinede DevilSpirit'e sahip bir oyuncu onun skillini açmadan dahi avantajlı oluyor. Çünkü hpyi arttırıyor ve en basit örnekte yine lv 60lardan göze batan bir durum. Wizardların tek atmasını önlüyor ve Joymax'ın yarattığı bu akıl almaz Wizard dengesizliğini eşitlerken diğer charlardan üstün konuma getiriyor sizi.

Neyse daha fazla konuşmamız konuyu amacından saptırıp tartışmaya yol açacağı için devam etmiyorum ama ben sana nasihat vermeye yada noob demeye çalışmıyorum. Biraz sert çıkışmamın nedeni "4 senedir oynadığıma göre vardır bi bildiğim ondan vermişimdir 10. " şeklindeki kendini beğenmiş yorumun oldu.

Allahtan tartışmaya yol açıcağı için devam etmiyorsun.
    Hiç bir item mall sistemi kullanan oyunda.Belli bi miktar para harcamadan.Üstün olamazsın.Server a adını ezberletemezsin!
    Oyunda sana shoptan sunulan çoğu itemin amacı.5 ayda yapıcağın charı 3 ayda yapmanı sağlamak.Almamak sana kalmış
    %15HP veren bi item için etmediğin laf kalmadı.Oyunu babanın hayrına yapmıyor Joymax.%70 Attack veren item satmıyorlar ya ona bak sen.
    85 Lvl warriorum.Devil spritim var.27k hp var.Itemlerim +4 +5.Üstelik ROBE.Karşıma 85 Level +5 Stafflı LT açmış bir wizard geçince 32k yı yiyip yeri öpüyorum.Wizardın gücünü hiç birşey bozamaz oyunda.

Silkroad'a 10 vermemin sebebi.
    -%15 hp için ne laf ettin.Senin rf den haberin yok galiba.1 aylık 4x%15 HP/FP Ringlerden?
    -Yada archlord ta en büyük potların itemmallda satıldıgından
    onuda geçtim Otomatik hp mp basmak için 2moons ta shoptan item alındığından haberin yok galiba.
    -Silkroad ta güçlü olmak için damage hack veya defans hack yoktur.+ Basmanın hack i yoktur.
    -Silkroad ta + basma şansını arttıran itemler rf deki rohandaki 2moons taki gibi item mall da satılmaz.
    Astral Stone satılır buda +4 ten sonra silah yanarsa 0 da değilde 4 kalmasını sağlar.
    -Silkroad' un Jangan dışında kulak çınlatan çin müzikleri yoktur.
    -Silkroad oyunu kurarken size sorun çıkarmaz.
    -Silkroad' patch yaparken sorun çıkarmaz.Manuel patch gibi ıvır zıvırlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.
    -Silkroad'taki SOX silahların parlayışlarını veya +5 +7 +9 gibi silah parlamalarını. "HİÇ BİR OYUNDA" Göremezsin.
    -Silkroad ta oha adamın elindeki silaha üstündeki zırha bak dedirtçek derecede GÜZEL ITEMLER vardır.
    -Mekan grafikleri çok iyi
    -Armorların üstündeki çizgiler desenler birnumara
    -Silkroad'ta WideScreen monitör kullanan bir kullanıcı Sorun yaşamaz hertürlü resolution desteği bulunmaktadır.
    -Skill çeşitliliği çok fazladır.Rohan veya RF' deki gibi 3 lvl da kullandıgın skilli 100 lvl da kullanmazsın.
    -Skill vuruşları sadece ve güzel.Skill vurarken silahı bile görmek mümkün.
    -Oyunun arayüzü teması.Fontlar Herşey mükemmel.
    -400v400 Kale savaşı var.Kaleyi kazanan guildlerin bölgedeki npclerden komisyon alması.Guild savaşlarındaki
    Rekabeti arttırmaktadır.
    -Hunter&Trader vs Thief Rekabeti.
    -Boss eksikliği vardı Chintomb cave ile beraber bir sürü boss geldi.Ekip işi daha da önemli oldu.
    -En çok türkün bulunduğu oyunlardan biri.
    -Serverların bağlantıları çok iyi durumda Silkroad lag dc derlerdi bi zamanlar o günler geride kaldı.
    110kb ile download ederken bile rahat rahat kasabiliyorum 1mbit net ile.7 Gün Oyunda kaldığım oldu.
    Daha sonra dc yememin sebebi de haftalık bakım onarım oldu.
    -Silkroad ta sağa sola party yapalımmı diye sormana gerek kalmaz sen partini kurarsın listeden gelmek isteyenler partine girer.
    -Silkroad ta otopot avantajından faydalanmak için item malldan ekstra bi item almanıza gerek olmaz.
    -Silkroad ta + lı silah kullanmak için premium user olmanız gerekmez.
    -Silkroad' a yeni başlarken.Bu serverda bütün adamlar 100 oldu oynanmaz diye birşey düşünmezsiniz.
    Joymax sürekli yeni serverlar açmaktadır.

Bütün bu güzellikleri.%15 HP veren bi devilsprit kötüleştiriyorsa.
    Sana etmem gereken lafı icat eden olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 11 Mayıs 2009; 23:24:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Majestyca

quote:

Orjinalden alıntı: coolyabani

Belirtmek isterimki ben oyunu bıraktığımda DevilSpirit henüz çok yeniydi ve kimse karşı değildi pvpde kullanılmasına. Tabi oluşan dengesizlikten ötürü oyuncular kendi aralarıda pvpde kullanılmasını istememiş olabilir. Ama yinede DevilSpirit'e sahip bir oyuncu onun skillini açmadan dahi avantajlı oluyor. Çünkü hpyi arttırıyor ve en basit örnekte yine lv 60lardan göze batan bir durum. Wizardların tek atmasını önlüyor ve Joymax'ın yarattığı bu akıl almaz Wizard dengesizliğini eşitlerken diğer charlardan üstün konuma getiriyor sizi.

Hiç bir item mall sistemi kullanan oyunda.Belli bi miktar para harcamadan.Üstün olamazsın.Server a adını ezberletemezsin!
    Oyunda sana shoptan sunulan çoğu itemin amacı.5 ayda yapıcağın charı 3 ayda yapmanı sağlamak.Almamak sana kalmış
    %15HP veren bi item için etmediğin laf kalmadı.Oyunu babanın hayrına yapmıyor Joymax.%70 Attack veren item satmıyorlar ya ona bak sen.
    85 Lvl warriorum.Devil spritim var.27k hp var.Itemlerim +4 +5.Üstelik ROBE.Karşıma 85 Level +5 Stafflı LT açmış bir wizard geçince 32k yı yiyip yeri öpüyorum.Wizardın gücünü hiç birşey bozamaz oyunda.

-%15 hp için ne laf ettin.Senin rf den haberin yok galiba.1 aylık 4x%15 HP/FP Ringlerden?
    onuda geçtim Otomatik hp mp basmak için 2moons ta shoptan item alındığından haberin yok galiba.
    -Silkroad ta güçlü olmak için damage hack veya defans hack yoktur.+ Basmanın hack i yoktur.
    -Silkroad ta + basma şansını arttıran itemler rf deki rohandaki 2moons taki gibi item mall da satılmaz.
    Astral Stone satılır buda +4 ten sonra silah yanarsa 0 da değilde 4 kalmasını sağlar.
    -Silkroad' patch yaparken sorun çıkarmaz.Manuel patch gibi ıvır zıvırlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.
    -Silkroad'taki SOX silahların parlayışlarını veya +5 +7 +9 gibi silah parlamalarını. "HİÇ BİR OYUNDA" Göremezsin.
    -Silkroad ta oha adamın elindeki silaha üstündeki zırha bak dedirtçek derecede GÜZEL ITEMLER vardır.
    -Silkroad'ta WideScreen monitör kullanan bir kullanıcı Sorun yaşamaz hertürlü resolation desteği bulunmaktadır.
    -Skill çeşitliliği çok fazladır.Rohan veya RF' deki gibi 3 lvl da kullandıgın skilli 100 lvl da kullanmazsın.
    -400v400 Kale savaşı var.
    -Boss eksikliği vardı Chintomb cave ile beraber bir sürü boss geldi.Ekip işi daha da önemli oldu.
    -Serverların bağlantıları çok iyi durumda Silkroad lag dc derlerdi bi zamanlar o günler geride kaldı.
    110kb ile download ederken bile rahat rahat kasabiliyorum 1mbit net ile.7 Gün Oyunda kaldığım oldu.
    -Silkroad ta otopot avantajından faydalanmak için item malldan ekstra bi item almanıza gerek olmaz.
    -Silkroad' a yeni başlarken.Bu serverda bütün adamlar 100 oldu oynanmaz diye birşey düşünmezsiniz.

Sana etmem gereken lafı icat eden olmadı.

tabi bunların hiçbiri oyun serverları full olupta giremeyince hiç bir işe yaramıyo

• Kalabalık oyun nabarsın orası öyle malesef.

Konu silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 11 Mayıs 2009; 18:59:17 >
  • @Majestyca:

Yanıldığın nokta şu;Conanda gerçekcilik var.Gerek karakterin kılıcı sallaması gerek okcunun oku kullanması.Cabaldaki skiller çok güzel ancak fantaziye kaçıyor.Örneğin wariorun comp skilinde kılıcı yere saplayıp rakibin üzerine taş kaya fırlatıyorsun.Ayrıca kan efekti çok önemlidir.Cabalda etkin bir kan efekti yok,hatta hiç yok.Conanda kan gövdeyi götürüyor.Kaldıki Conanda Mk'daki finish tarzı vuruşlar var.Rakibin kafasını kopartma kılıcı saplayıp ayakla itme vs.Gerek dış ortam gerek skill olarak en iyisi conan ve tabiki gerçekcilik yine conanda.Bilmiyorum şuan aktifmi conanda bindiğin atla rakibe çifte atabiliyordun.
    Conanın +18 yaş sınırının olması olayı özetliyor.
    Aion oynuyorum,o güzel grafik motoruna yazık etmişler.İğrenç iğrenç skiller koymuşlar.Karakter esnekliği 0,birde bu oyun p2p.Valla oynuyorum ama oyunsuzluktan oynuyorum.
  • excelance cabal la conanı aynı kefeye koymam zaten.Conanın grafikleri cabal dan kat kat daha iyi.Ama işte o bahsettiğin fantazi skilleri yapmak kolay değil hiçbir oyun yapamıyor.Kan olayı Conan da iyi.Cabalın mekan grafiği 0.
    Resolation diye birşey yok 1680x1050 yapıyorsun fontlar interface hala KOCAMAN ufalmıyor.
  • quote:

quote:

Baya bir caba harcamissin, ellerine saglik. Fakat tamamen kisisel izlenimlerini aktarmissin. Dünyanin en büyük mmorpg sitelerinde sürekli oylamalar ve puanlamalar yapiliyor. Ve henüz 10 üzerinden 10 verilen oyun görmedim o listelerde. Kaldi ki hepimizin agzini acik birakan ve listede en üst siralara yerlesmis oyunlar bile 10/8.4 gibi puanlar alirken Dekaron, 2Moons, Cabal, Silkroad gibi oyunlara 10/10 vermek biraz bol keseden dagitmak olur degil mi? :) Ama yine de sabir gösterip de bu kadar uzun bir liste hazirlayip paylasmis oldugun icin tesekkür ederim.

BU LİSTE GRAFİK ÖNCELLİĞİ ÖNPLANA ALINARAK HAZIRLANMIŞTIR.BANA MAPLESTORY nin 8.0 ALDIGI SİTELERDEN BAHSETMEYİN !.DEKARONDAKİ CABALDAKİ SKILL EFFEKTİ HANGI OYUNDA VAR! BU DENEDİKLERİM ARASINDA?.SİLKROADUN SADE SKİLLERİ ÇİZGİLERİ HANGİ OYUNDA VAR.HERODA MI. ATLANTICA DAMI.ŞU LİSTEDEKİ WOW DIŞINDA EN GÜZEL PVP SİSTEMİNE SAHİP OYUN DEKARON DUR.KİMSE BUNU İNKAR EDEMEZ.
    EN İYİ SKİLL EFFECTİNE SAHİP OYUN İSE CABALDIR.SAKIN Bİ HATA YAPIP CABALIN SKİLL EFFECTLERİ İLE WOW' U VEYA BAŞKA BİR OYUNU KARŞILAŞTIRMAYIN! ÜZGÜNÜM Kİ AGE OF CONAN DA cabaldaki skillefectlerinin yanına bile yaklaşamıyor.Cabalda Çevre mekan 0 Ama skiller Eşsizdir.
    .

Bak! Uslubuna uygun bir sekilde ve sınırımı asmadan yorumumu yazdim. Yani "kibar" bir sekilde kafamdan gecenleri dile getirdim. Fakat sana daha farkli bir yaklasim göstermem gerektigini sen gösterdin. Su sekilde aciklayayim. Istanbul'da yillardir büyük reklam ajanslarindan birisinde calisiyorum. Senin aklinin alamayacagi isler yapiyoruz durmadan. Dolayisiyla birak bir oyunu herhangi bir objeye bile senin bakisin ile benim bakisim arasinda daglar kadar fark oldugunu aklina sokmani istiyorum. Yani özet olarak anlama, kavrama konusunda hicbir sıkıntım yok. Neyse...

Eger herhangi bir foruma konu aciyorsan olumlu ya da olumsuz elestirilere acik olacaksin. Eger elestiriye acik degilsen konu acmayacaksin! Herkesin kullanim hakki olan bu forumda (anlayabilecegin bir sekilde acayim; bu konuyu actiginda bu konu actigin alan sana ait demek degildir), ben de pek tabi ki olumlu ya da olumsuz yorumlarimi belirtme hakkina sahibim. Ve senin actigin konuya "Güzel paylasim, ellerine saglik" ya da "Süpersin, harikasin" gibi yorumlar yazmak zorunda degilim. Tam aksine SEN yazilan yorumlari sindirmek zorundasin.

• quote:

quote:

quote:

.

Bak! Uslubuna uygun bir sekilde ve sınırımı asmadan yorumumu yazdim. Yani "kibar" bir sekilde kafamdan gecenleri dile getirdim. Fakat sana daha farkli bir yaklasim göstermem gerektigini sen gösterdin. Su sekilde aciklayayim. Istanbul'da yillardir büyük reklam ajanslarindan birisinde calisiyorum. Senin aklinin alamayacagi isler yapiyoruz durmadan. Dolayisiyla birak bir oyunu herhangi bir objeye bile senin bakisin ile benim bakisim arasinda daglar kadar fark oldugunu aklina sokmani istiyorum. Yani özet olarak anlama, kavrama konusunda hicbir sıkıntım yok. Neyse...

Eger herhangi bir foruma konu aciyorsan olumlu ya da olumsuz elestirilere acik olacaksin. Eger elestiriye acik degilsen konu acmayacaksin! Herkesin kullanim hakki olan bu forumda (anlayabilecegin bir sekilde acayim; bu konuyu actiginda bu konu actigin alan sana ait demek degildir), ben de pek tabi ki olumlu ya da olumsuz yorumlarimi belirtme hakkina sahibim. Ve senin actigin konuya "Güzel paylasim, ellerine saglik" ya da "Süpersin, harikasin" gibi yorumlar yazmak zorunda degilim. Tam aksine SEN yazilan yorumlari sindirmek zorundasin.

Hocam kusura bakma da göz zevki için ÜNİ bitirmek gerekmiyor veya sertifika almak.Çaktırmadan laf sokuyorsun bende savunmaya geçiyorum olan biten bu.Bu puanlamalar ordan burdan toplanan bilgilerle hazırlanmamıştır bizzat kendim yazdım.Ve afedersin ama bu olayların Reklamcılıkla uzaktan yakından hiç ve hiç alakası yok.ben burda max detail açmışım bütün oyunları mekanlara bakmışım.Ona göre değerlendirmişim.
    İyi grafikli oyunların 10 alması gerekiyordu.Aldılarda.Orta grafikliler 7.5.2d ler 6-6.5.Berbat grafiklilere değerlendirme yapmaya bile tenezül etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 11 Mayıs 2009; 21:18:44 >

• verdiğin emek için çok teşşekürler

kendi yorumunla kendi zevkinle bir liste hazırlamışsın .

söliceğim extra 1 şey var burdaki puanlama kendi yorumunda olmuş haliyle ki mmorpg.com mmosite.com gibi sitelerde yapılan oyunların popülerlik sıralaması bana göre çok saçma Çünkü benim tarzım değil çoğu.Zaten bir avrupalının yada asyalının oyun anlayışı da çok farkı burda senin verdiğin her puan benim için yada bir başkası için doğru olacak diye bir şey yok.bu sebeple puanlamayı eleştirmek çokda doğru değil . neyse herkese iyi oyunlar.. :)
  • eyvallah asi
  • @Majestyca

"Belirtmek isterimki ben oyunu bıraktığımda DevilSpirit henüz çok yeniydi ve kimse karşı değildi pvpde kullanılmasına. Tabi oluşan dengesizlikten ötürü oyuncular kendi aralarıda pvpde kullanılmasını istememiş olabilir. Ama yinede DevilSpirit'e sahip bir oyuncu onun skillini açmadan dahi avantajlı oluyor. Çünkü hpyi arttırıyor ve en basit örnekte yine lv 60lardan göze batan bir durum. Wizardların tek atmasını önlüyor ve Joymax'ın yarattığı bu akıl almaz Wizard dengesizliğini eşitlerken diğer charlardan üstün konuma getiriyor sizi.

-Silkroad'ta WideScreen monitör kullanan bir kullanıcı Sorun yaşamaz hertürlü resolation desteği bulunmaktadır.
    -400v400 Kale savaşı var.Kaleyi kazanan guildlerin bölgedeki npclerden komisyon alması.Guild savaşlarındaki
    Rekabeti arttırmaktadır.
    -Hunter&Trader vs Thief Rekabeti.
    -Silkroad ta sağa sola party yapalımmı diye sormana gerek kalmaz sen partini kurarsın listeden gelmek isteyenler partine girer.

Sana etmem gereken lafı icat eden olmadı."

-------
    Bilgili görünebilme çabasına girdiğin için yazıyı o kadar uzatmışsınki.. yazının içeriğini düşünmemişsin. Emin ol bu oyunu dünyada tek oynayan sen değilsin bu bahsettiklerine gelince :

"Silkroad ta + basma şansını arttıran itemler rf deki rohandaki 2moons taki gibi item mall da satılmaz.
    Astral Stone satılır buda +4 ten sonra silah yanarsa 0 da değilde 4 kalmasını sağlar."
    --Astral stone ve Premium'a sahip olmadan +5 i geçen oyuncuları bir araştır bakalım nasıl basmışlar. Kaç yüz tane elix harcanmış ve kaçıncı silah patlamış. Birde Astral ile basanlara bak. Yazıda bahsettiğin kadar basit değil ve silah güç dengesi için en önemli unsurlardan biri.

"85 Lvl warriorum.Devil spritim var.27k hp var.Itemlerim +4 +5.Üstelik ROBE.Karşıma 85 Level +5 Stafflı LT açmış bir wizard geçince 32k yı yiyip yeri öpüyorum.Wizardın gücünü hiç birşey bozamaz oyunda."
    --Bence 4 yılını boşuna harcamışsın. Ben oyunu bırakırdım bunu yaşasam ama şükürki kastığım karakterleri "ben kaç tane 80'e char kastım" diyebilmek için ptler ve bota abanmadım.

"Silkroad' un Jangan dışında kulak çınlatan çin müzikleri yoktur."
    --Options sekmesinden haberin yokmu ? Oyunun müziğini kapatıp. Kendi zevkine göre müzik açabilirsin. Bu çok saçma olmuş.

"Silkroad' patch yaparken sorun çıkarmaz.Manuel patch gibi ıvır zıvırlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız."
    --Manual patch yapmak zor birşey değilki. Aksine daha hızlı bir sistem.

"Silkroad oyunu kurarken size sorun çıkarmaz."
    --Dünyada sorun çıkarmayan tek oyunmuş gibi yazmışsın. Bu oyuna + özellik eklemez.

"Silkroad'taki SOX silahların parlayışlarını veya +5 +7 +9 gibi silah parlamalarını. "HİÇ BİR OYUNDA" Göremezsin.Silkroad ta oha adamın elindeki silaha üstündeki zırha bak dedirtçek derecede GÜZEL ITEMLER vardır.Armorların üstündeki çizgiler desenler birnumara.Mekan grafikleri çok iyi.Oyunun arayüzü teması.Fontlar Herşey mükemmel."
    -- Saf salatası olmuş. Kısaca : -Oyundaki silahlar ve zırhlar güzel çizilmiş, efektleri güzel.Genel olarak oyunun atmosferi etkileyici ve basit bir arayüzü var.- denilebilirdi. Aynı kelimeler kendini tekrar ediyor. Saldırgan tavrınlada köşeye sıkıştığını kanıtlıyorsun.

"En çok türkün bulunduğu oyunlardan biri."
    --Bu oyunu güzel yapmaz.

"Serverların bağlantıları çok iyi durumda Silkroad lag dc derlerdi bi zamanlar o günler geride kaldı.
    Daha sonra dc yememin sebebi de haftalık bakım onarım oldu."
    --Bunu başarabilen tek kişisin. Seçilmiş kişisin sanırım.

Pff yazının tüm içeriği boş ki niye uğraşıyorum.Bu yazının uzunluğunu görüp "vaybe adam iyi oyun değerlendirmiş." dememi bekleme. Kendini kanıtlamaya çalıştıkça dahada batıyorsun.

+ olarak belirtmek isterim. Kendi açtığın konuyu kendin rayından çıkartıyorsun.
    "PUANLARDA ÖNPLANA ALINAN UNSUR GRAFİKTİR." şeklindeki yorumundan sonra ;
    "Silkroad'a 10 vermemin sebebi." başlığı altında önplandaki unsurların grafik olması gerekirken. Düzgün bir grafik değerlendirmesi bile yapmamışsın.Grafik hakkında değerlendirme sayılacak bir yazın dahi yok sayılır.Soslar güzel parlıyor,mekanlar çok iyi, ..vb şeyleri sen değerlendirme olarak mı görüyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolyabani -- 11 Mayıs 2009; 22:33:04 >

• bak bu konu uzar gider.Hangi oyunu oynadığını bilmiyorum.Silkroadu ondan fazla puanlı görmüşsün diye hemen agresifleştin.
    Bıdı bıdı bıdı bla bla bla
    bunu başarabilen tek kişi sensin.1 senedir silkroad oynamayan bir kişi için çok uzun boylu laflar bunlar.

-En çok türkün olması özellik yapmaz ama oynanabilcek bir oyun olduğunu gösterir.Özellik ten sayma onu.

-4 yılımı hiçte bile boşa harcamadım çok iyi bir ortam yaptım kendime.Pt lerle bota abanmamanda senin enayiliğin benim değil.

-Mage dediğin kodumu oturtur koydunmu da oturur.Bunu bilmen gerekir.LT mage in canını %50 azaltır ve normal attackla bile ölebilir böylelikle mage.

-1 Hafta oyunda kaldım ve genellikle 3-5 gün dc yemeden kalıyorum.Guild arkadaşlarımda aynı hesap.Bir başka 1 sene silkroad oynamayıp boyundan büyük laf.

-Vah vah diyorum manuel patchin otopatch ten daha kolay ve hızlı oldugunu sandığın için.Sen potuda manuel kullan otomatik bastırma.Herkez senin veya benim gibi değil
    yabancı forumlarda.Register buttonuna bakarak üyelik nerden diye soran arkadaşlar var.

Özellik değildir bu oynanabilirliğini indirilmeye değdiniği belirtir.Ama ben senin için ekstra açıklamalı birşey yazmalıydım anlayamadığına üzüldüm.

-Senin jeton Köşeli bu cevabından sonra ben bunu anladım grafikle ilgili birşey bahsetmemişim
    *-Silkroad'ta WideScreen monitör kullanan bir kullanıcı Sorun yaşamaz hertürlü resolation desteği bulunmaktadır. (Resolution=Çözünürlük bu arada arkadaşım)
    *-"Silkroad'taki SOX silahların parlayışlarını veya +5 +7 +9 gibi silah parlamalarını. "HİÇ BİR OYUNDA" Göremezsin.Silkroad ta oha adamın elindeki silaha üstündeki zırha bak dedirtçek derecede GÜZEL ITEMLER vardır.Armorların üstündeki çizgiler desenler birnumara.Mekan grafikleri çok iyi.Oyunun arayüzü teması.Fontlar Herşey mükemmel."

--Astral stone ve Premium'a sahip olmadan +5 i geçen oyuncuları bir araştır bakalım nasıl basmışlar. Kaç yüz tane elix harcanmış ve kaçıncı silah patlamış. Birde Astral ile basanlara bak. Yazıda bahsettiğin kadar basit değil ve silah güç dengesi için en önemli unsurlardan biri.
    (Hadiya söylediğin iyi oldu ben bilmiyordum bak bunu.Şanssız san.100 Elixirde premiumlu da +5 olmaz.Ama şans olursa benim gibi +5~+6 ya lucky powder sız atlatırsın.

-Pff yazının tüm içeriği boş ki niye uğraşıyorum.Bu yazının uzunluğunu görüp "vaybe adam iyi oyun değerlendirmiş." dememi bekleme. Kendini kanıtlamaya çalıştıkça dahada batıyorsun.
    Yazılarım gayet açık ve net sende algılama sorunu var kusura bakma arkadaşım.Kendimi kanıtlamaya da çalışmıyorum
    1 SENEDİR SİLKROAD OYNAMAYAN BİRİ İÇİN ÇOK UZUN BOYLU LAFLAR EDİYORSUN DÜNYADAN HABERİN YOK GELMİŞSİN BENLE POLEMİĞE GİRİYORSUN.VE BENDE SENLE MUHATTAB OLUYORUM.
    Bidahaki konularımda SENİN GİBİ FAKTÖRLERİ düşünerek savunmalarımıda hazırlayacağım.DİLİMDE TÜY BİTTİ.Kafana koymuşsun silkroad kötü kötü diye ne söylesem nafile.Sana silkroadun bahsettiğin kadar oynamaya değmez bir oyun olmadığını açıklamaya çalıştım.Sen gidip bunların grafikle alakası yok dedin.Böyle alakaya maydonoz bir cevap geliceği aklımın ucundan bile geçmezdi.İyikide silkroad oynamıyorsun başlama oynamaya başımıza bir bela daha eklenmesin.Hayatımdan 5dk daha çaldın sana cevap yazarken parmaklarımın ucunda ölen hücrelere yazık.Buda sana son mesajımdır muhattabım değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 11 Mayıs 2009; 23:25:56 >

• valla ben buraya bişi yazmak istemiom açıkçası aoc fanı olduğum için.
    ama genede barbarın cosX combosunu yapışını seret bi ne kadar karizma
    cabal mabal oynamadım ama öle bol ışık bol renk sarmıo beni.
    en iyiden anlayışın hop zıp dön vursa o başka tabi
    bu kadar oyun deneyipe aocu denememen üzücü olmuş (yoksa denedin mi bi ton oyun var görememiş olabilirim ) keşke onuda deneseydin.hem puanlamayıda grafiklerden vermişin 10 da 10 alırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 12 Mayıs 2009; 0:01:43 >

• @Majestyca

Hala boş konuşuyorsun.

"En çok türkün olması özellik yapmaz ama oynanabilcek bir oyun olduğunu gösterir.Özellik ten sayma onu."
    Ben bir oyunu değerlendirirken. Oyunda Türk unsurunu önemsemem. Tabi sende şimdi muhabbet, ortam, ..vb. diyeceksin.Ama bir oyun için değerlendirme yapıyorsan oyunun özelliklerinden bahsediceksin.

"Vah vah diyorum manuel patchin otopatch ten daha kolay ve hızlı oldugunu sandığın için.Sen potuda manuel kullan otomatik bastırma.Herkez senin veya benim gibi değil
    yabancı forumlarda.Register buttonuna bakarak üyelik nerden diye soran arkadaşlar var."
    Manuel patch daha hızlıdır.Çünkü direk download edilir ve Torrent, Flashget ve IDM gibi programlar sayesinde. Ama direk oyun clienti üzerinden indirmeye kalktığında daha yavaş olur ama basittir.Bu patch olayına oto.pot. gibi saçma bir örnek vermende senden beklenebilecek bir hareket.

"-Senin jeton Köşeli bu cevabından sonra ben bunu anladım grafikle ilgili birşey bahsetmemişim
    *-Silkroad'ta WideScreen monitör kullanan bir kullanıcı Sorun yaşamaz hertürlü resolation desteği bulunmaktadır. (Resolution=Çözünürlük bu arada arkadaşım)
    *-"Silkroad'taki SOX silahların parlayışlarını veya +5 +7 +9 gibi silah parlamalarını. "HİÇ BİR OYUNDA" Göremezsin.Silkroad ta oha adamın elindeki silaha üstündeki zırha bak dedirtçek derecede GÜZEL ITEMLER vardır.Armorların üstündeki çizgiler desenler birnumara.Mekan grafikleri çok iyi.Oyunun arayüzü teması.Fontlar Herşey mükemmel."
    Resolution'ın ne olduğunu iyi biliyorum rahat ol. Benim anlama kabiliyetimde de bir gerilik yok ama senin gözlerinde problem var sanırım."Düzgün bir grafik değerlendirmesi bile yapmamışsın." bir kaç kez oku bunu. DÜZGÜN bir değerlendirme diyorum. Sen bu yazdıklarını grafik değerlendirmesi olarak görüyorsan vay haline...

"1 SENEDİR SİLKROAD OYNAMAYAN BİRİ İÇİN ÇOK UZUN BOYLU LAFLAR EDİYORSUN DÜNYADAN HABERİN YOK GELMİŞSİN BENLE POLEMİĞE GİRİYORSUN.VE BENDE SENLE MUHATTAB OLUYORUM.
    Bidahaki konularımda SENİN GİBİ FAKTÖRLERİ düşünerek savunmalarımıda hazırlayacağım.DİLİMDE TÜY BİTTİ.Kafana koymuşsun silkroad kötü kötü diye ne söylesem nafile.Sana silkroadun bahsettiğin kadar oynamaya değmez bir oyun olmadığını açıklamaya çalıştım.Sen gidip bunların grafikle alakası yok dedin.Böyle alakaya maydonoz bir cevap geliceği aklımın ucundan bile geçmezdi.İyikide silkroad oynamıyorsun başlama oynamaya başımıza bir bela daha eklenmesin.Hayatımdan 5dk daha çaldın sana cevap yazarken parmaklarımın ucunda ölen hücrelere yazık.Buda sana son mesajımdır muhattabım değilsin."

Bir temel atılmış üzerine bina yapılmış ve yapan sirketin cizdiği yön ortada... Bundan sonra bina üzerinde ancak boyamalar yapılır, yeni eşyalar alınır.. ama o bina ve temel o şirket orada durduğu sürece durur.

Son olarak ben Silkroad kötü oyundur diye hiçbir yorum yapmadım. Sen tartışma nedenimizi bile anlayamamışsın ama hala konuşmaya çalışıyorsun. Ben oyunun 10/10 alabilecek bir yapıda olmadığını ve bu yüzden bilmeyenleri yanlış yönlendireceğini anlatmaya çalışıyorum.Silkroad sadece aracı oldu buna..

• bu forum laf yetiştirme mekanı olmus ilk okulda degiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardapa -- 12 Mayıs 2009; 1:29:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardapa

bu forum laf yetiştirme mekanı olmus ilk okulda degiliz

Post kasma yeri gibimi duruyor burası ?
  • ben boş konuşmuyorum.Senin hafızanda yer kalmamış.Yazdıklarımı kaydedemiyorsun..

köşeli.Yine hücelerimi öldürüyorum senin için bak.Temel atılmış falan diyorsun.

Blizzard wowu yaptı.İyi gidiyorlar.Bu onların daima iyi gidiceğiniz göstermez.Codemaster RF ile iyi gidiyordu kapatıyoruz dediler onca emek boşa gitti.Anlayabilirmiydin codemasterın eu serverları kapatıcağını onun için hiç konuşma.Bu lafından sonra senin amacın belli.Sen beyninde kazımışsın Silkroad kötü diye.Belli apaçık ortada.Bir takım 2 maçı üst üste kaybetti diye.Küme düşüceği anlamına gelmez.(Yine iyi bir örnek ama senin tikva basmıyor o ayrı)

Sen türke ihtiyaç duymazsın başkaları türk oyuncu arar.Yani bu oyunlarda ortam lazım tabi 64 lvl yapıp bırakırsan ortam umrunda olmaz senin.Her ne kadar ingilizce bilsende yeri gelince bir türkle geyik muhabbeti yapabilmen lazım.Ayrıca bu silkroad cevapları tamamen kişisel orda 2 tane kelimen ile oynamaya hevesli olan arkadaşların hevesini kaçırmaman için senin kafana silkroadun kötü bir oyun olmadığını.hangi sebeplerin silkroadu oynanabilir bi oyun haline getirdiğini anlatıyorum ama nafile sen kafana sokmamakta ısrarcısın hala.Ben değerlendirmemi zaten orda yapmışım Grafikler iyi demişim.Şu pc de şu donanımda test ettim demişim neden hala kurcalıyorsunki.

bide şey dicem.Silkroadun autoupdate ini hangi oyunla karşılaştırıyorsun bilmiyorum ama.Patchler silkroad ta göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor o derece tabi.

Düzgün değerlendirme yapmamışmışım.Ne yapayım daha adam.Shader bilgilerinden mi bahsedeyim.Hertürlü resolution desteği sunuyor demişim.Daha ne diyim.Skill effectlerinden bahsetmişim armorun çizgilerinden bahsetmişim.Daha ne diyim.Resimmi koysaydım.Videolu anlatımmı koysaydım senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 12 Mayıs 2009; 4:27:42 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.