Şimdi Ara

Konu silinebilir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu oyunu 2-3 yıl civarı oynadım. Emin ol son charım hariç 6x'te char bırakmadım. Ben oyunun ne kadar güzel olduğunu iyi bilirim. Yoksa niye 2-3 yılımı bu oyunu oynayarak geçireyim sence ?

Hala anlamamak istediğin birşey var. Grafiğe 10/10 verdiysen açıkla diyorum. Resolution desteği, armorların şekli ve skill efektleri zaten kolayca ulaşılabilinecek bilgiler(ve hatta neredeyse her oyun çıkmadan önce açklanan klasik şeyler). Sen 10/10 verdiysen bana etkilendiklerini anlat."mekanlar güzel" diye değerlendirme olmaz. Bana mekanda seni etkileyen o ayrıntılardan bahset. Her oyundan farklı atmosferi var diyosun. Bana gördüğün farklılıkları anlat. Kestiğin moblarla onların bulunduğu bölgeye uyumunu anlat...

Bana kaskafalı demekte diretiyorsun ama anlamayan sensin 3-4 postumda da belirttim. "Skilleri güzel, Mekanları güzel, Grafikler mükemmel" der ve 10/10 verirsen. Bende senden açıklama beklerim. Yap düzgün bir açıklama bizde güzel bir rehber olarak kullanalım bu topiği.

• ok tamam.Senin dediğin olsun.Ben basit açıkladım.Detaylı açıklamadım. Onu da açıklarım madem çok istiyorsun.
    1. Sayfada bakabilrsin silkroad değerlendirmemin altına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 12 Mayıs 2009; 14:11:34 >
  • eleştirilere açık değilsen inceleme yapmasaydın.
    coolyabaniye katılıyorum.silkroadın grafiklerine okadar puan vermen konusunda ama denediğin oyunları göz önünde bulundurursak diğerlerinin yanında baya iyi kalıyor gibi
  • eline sağlık .

ama bence SRO ve daha fazla oyun 10 üzerinden 11 almalı çünkü çoğu diyer oyunlara benzemiyor en azından ortam bulunca çok güzel oluyolar

eskiden SRO oynardım ,bi guild bulmuştum ve güven ortamı inanılmazdı SOS itemleri sabah olmayanlara verip akşam geri toplarlardı yada ihtiyacı oldugu süre içinde hep verdiğimiz kişide kalırdı.İtem çalma dolandırma derdi yoktu herkes birbirine güvenirdi.Şimdi öyle bir guild bulmabileceğime inansam tekrar başlarım ama imkansıza yakın bence,çünkü şu bi gerçekki bi oyunda ne kadar Türk varsa,özelliklede 15 yaş altı o oyun oynanmıyor bu bir gerçek.Hile hurda para pls. demeler çekilmiyor.
    zaten milletin yabancıların çok oldugu oyun aramalarının sebebide bu bence,PCim kaldırmadıgı için warlords oynuyorum şu anda ve oldugum guildin lideri iyi itemleri işiniz bitinceye kadar sizde durmasına müsade ediyor ve bence bu büyük bir olaydır.Görmediğin adama güvenmek müthiş bi zevktir.

• quote:

Orjinalden alıntı: smarthan

eleştirilere açık değilsen inceleme yapmasaydın.
    coolyabaniye katılıyorum.silkroadın grafiklerine okadar puan vermen konusunda ama denediğin oyunları göz önünde bulundurursak diğerlerinin yanında baya iyi kalıyor gibi

Conancı.Ben orda değerlendirmemi yapmışım.Adam benim Sağlam grafikli oyun dediğime güvenmedi ona cevabımı verdim.Ayrıca silkroad 2004 Ten beri var be grafikler hep sağlamdı.
    Bana şimdi Conan ile Silkroadu karıştırma.Olay grafikte de bitmiyor zaten.Onun için silkroad 38 serverlı conan da incin top oynuyor diye sürekli server kapatıyorlar...
  • majestyca
    sırf senin için yazdıım yazıyı tekrar okudum.
    ve nedense aoc çok iyidir veya aoc silkroaddan üstündür gibi bişi dediğimi göremedim.sadece aocu denememen yazık olmuş demişim taa önceki bi yazımda.bu bir

ikincisi bana conanla karşılaştırma yapma demişsin ama öyle bir laf etmişsinki.... upuzun bi tartışma çıkar burdan.bu lafını görmezden gelcem ve cevap vermiycem uzamasın saçma sapan bi konu diye. (bknz mevlananın bir sözü)

ama niye konuşuoz ki.
    senin gibilere eline sağlık süper paylaşım demek gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Majestyca

ok tamam.Senin dediğin olsun.Ben basit açıkladım.Detaylı açıklamadım. Onu da açıklarım madem çok istiyorsun.
    1. Sayfada bakabilrsin silkroad değerlendirmemin altına.

Teşekkür ederim. Zamanla oyunların çoğuna bu şekilde incelemeler yaparsan oldukça işlevli topic olucak.
  • Conanla karşılaştırmıcaksın tabi. biri 2004 oyunu biri 2008 karşılaştırmak saçma olur.Conan grafikleri şuan hiç bir oyunda yoktur kabul.Sadece.Silkroada 10 vermenin sebebini anlayamadım gibi laflarınızı anlamıyorum.Şu konunun Benim DENEDİĞİM oyunlar arasında yapılan bir değerlendirme olduğunu söyleye söyleye dilimde tüy bitti.Grafikleri iyi olan oyunlar 10 Aldı.Conan Aion gibi oyunlar olsaydı onlar 10.Silkroad dekaron gibi oyunlar.8.5 alırdı değerlendirme bu şekilde olurdu.Conanı da indirmek isterimde üşeniyorum partlı hep ve.1mbit net ile işkence olur :S

yaparım bu arada cool.Denedikçe oyunları artıcak bu liste zaten.Hepsine güzel resimler koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 12 Mayıs 2009; 18:17:47 >
  • çok basit oyunlar denemişsin
    her biri birbirinden beter üzgünüm 3 yılını falan boşuna harcamışsın
    orada sadece dekaron ii gözüküor bana göre 8.9 alır çünkü oyundaki tepki olayı mükemmel digerleri foss hepsi boşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 12 Mayıs 2009; 23:37:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlubu

çok basit oyunlar denemişsin
    her biri birbirinden beter üzgünüm 3 yılını falan boşuna harcamışsın
    orada sadece dekaron ii gözüküor bana göre 8.9 alır çünkü oyundaki tepki olayı mükemmel digerleri foss hepsi boşş

Senn denediğin ve burda olmayan oyunlar hakkında açıklama yaparmısın. hangileri eksik bilgilenmiş oluruz .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitutkum -- 12 Mayıs 2009; 23:32:48 >
  • hiç biyerde oynadıgım oyun hakkında bilgi yada bilmem ne vermicem demiştim kendime bi yerde yapmıştım sonuç kötü oldu bu yüzden üzgünüm:D
    tmm fazlasıyla oyun denemişsin fakat yüzde 90 boş oyunlar yani :)
  • Denediğim kötümü olmuş Mr.Osman?.Böylelikle işe yaramaz dediğim oyunları.Arkadaşlar indirip kotalarına yazık etmicekler.Ben 3 senemi hiçte bile boşa harcamadım.Kafamda şu oyun nasıl acaba diye bir soru işareti yok çünkü hepsini denedim.Umarım imagine online ın %10 un içinde olduğunu düşünmüyorsundur.
  • Ellerine sağlık güzel bir rehber.

Silkroad evet güzel bir oyun ama paraya bakar onun dışında benim oynadığım oyunları hemen hemen benim gibi değerlendirmişsin.
    Ama Metin 2 ye o yüksek puan verilmez hocam.
    Knighta gelirsek seni bilmem ama benim ilk mmorpg deneyimim hatrına puan verirdim
    Tabi günümüzle değerlendirmişsin o ayrı.
  • Evet knight ilk çıktığında klasik mmorpg lardan daha fazla alternatif sunuyordu.Onun için çok kitle yaptı ama artık 2009 a geldik.Grafik motorunu 2009 a uyarlasalar.Knight Online 2 gibi bişi çıksa yada.yine baya kitle yaparlar..
  • Mr.Majestyca
    imagine yi mesajlarıma bakarak baktın ilginc
    1.si hangi yüzde 10 içerisine katma dan söz ediorsun evet benim için o yüzde 10 nun içinde oyunun - ve + yönleri var - yönleri benim için birşey ifade etmior cünkü pvp oyuncuları için ve ben pve oyuncusuyum bu yüzden bana göre mükemmel ve gerçekten kaliteli bir oyun o senin bahsettigin silkroad onun ayak tırnağı olamaz
    2.si eliştiriye açık ol ister saçma yaparım ister basit
    3.sü mesajlarıma bakrar degerlendirme bu forumda az takılmaktayım
    ayrıca bir pve oyuncusu imagine ye bakarak senin dediklerine güvenerek hareket ederse
    gerçekten kaliteli bir oyunu denemeden kaybedecek bana göre fazlasıyla kendine göre yorumlamışşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 13 Mayıs 2009; 19:53:38 >
  • Yazıyı çok kişiselleştirmişsin.Ben senin bu punalrına göre gitseydim naany olmuştum.şimdiye kadar en nefret ettiğim oyunlardan bazılarına 10 puan çakmışın çünkü.Bu listeyi her mmo cu kaideye almaz zaten orası ayrı.
  • imagine i merak ettim bakalım indi şimdi kuruyormhoş bişiye benziyo adam yorumlarında tabiki öznel olucak artık uzatmayın bukadar bna göre mesela silkroad 5 para etmez dekaron da öle lineage 2 ikisinede basar demesinide bilirdik anlatmak istediim herkez farklı bi renk sever bukadar basit şeylerde bile farklılığımız warsa tabikide oyun zevkimizde farklı olucak
  • Ya arkadaşlar arkadaş emek verip kendi görüşlerini belirtmiş.Niye bu kadar büyütüp fanatizm yapıyosunuz anlamıyorum.Arkadaşa göre onlar öyleyse bitmiştir.Herkesin zevkleri farklıdır.Aklı başında birinin zaten bunun rehber nitelindiğinde olmadığını anlar.Merak eden youtube a girer videolarını izler olur biter.Arkadaş haklı olarak oynadığı tüm oyunları listeleyip kendince notlar vermiş.Arkadaş bir sitenin editörü değildir senin benim gibi bir mmo oyuncusudur.Görüşlere saygı duyup verdiği emeğe teşekkür etmek düşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Majestyca

Denediğim kötümü olmuş Mr.Osman?.Böylelikle işe yaramaz dediğim oyunları.Arkadaşlar indirip kotalarına yazık etmicekler.Ben 3 senemi hiçte bile boşa harcamadım.Kafamda şu oyun nasıl acaba diye bir soru işareti yok çünkü hepsini denedim.Umarım imagine online ın %10 un içinde olduğunu düşünmüyorsundur.

Bu ne demek oluyor şimdi?Buradaki insanlar senin oyunlara yaptığın yorumlara göre mi yapacaklar seçimlerini
  • Baya eleştirdiniz ya.Tamam isteyen görüşlerini dikkate alır isteyen almaz.Sonuçta adam sitelerini felan vermiş isteyen dener.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.