Şimdi Ara

konu silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbossa61 -- 10 Ağustos 2012; 4:01:38 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbossa61 -- 11 Haziran 2010; 22:37:36 >
  • Skiller?
  • Çağatay Server'da kardeşim diyebileceğim sayılı kişilerdendir . Kendisine sonuna kadar kefil olabilirim . Dilerdim charını keşkse satmak istemeseydi ama şahsi kararından dolayı saygı duyuyorum . Kardeşim , sana Hayırlı Satışlar diliyorum , umarım istediğin fiyata satarsın . Charın Server'da sağlam Hybridlardan .

Up . . .
  • Güzel Char inş. satarsın birde charda sp var mı yani hali hazırda bulunan baktm ama göremedm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sage29 -- 12 Haziran 2010; 1:06:40 >
  • Ne kadar istiyorsun.. _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Çağatay Server'da kardeşim diyebileceğim sayılı kişilerdendir . Kendisine sonuna kadar kefil olabilirim . Dilerdim charını keşkse satmak istemeseydi ama şahsi kararından dolayı saygı duyuyorum . Kardeşim , sana Hayırlı Satışlar diliyorum , umarım istediğin fiyata satarsın . Charın Server'da sağlam Hybridlardan .

Up . . .

teşekkür ederim kardeşim
    oyunda halen senin gibi iyi insanlar olduğunu bilmek güzel birşey :)

charda su anda 31.3 k sp var.
    kasılmaya devam ediyor
  •  konu silinebilir.

konu silinebilir.

konu silinebilir.

konu silinebilir.

konu silinebilir.

konu silinebilir.

konu silinebilir.

:) np

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king- -- 12 Haziran 2010; 14:50:50 >

• sağol bende böyle birşey yapmak istemiştim
  • up
  • Up . . .
  • GAİA'DA 102 LV OKCU KARAKTER WAR DÜŞÜNÜRSEN AYRINTILI BİLGİ VERİRİM 101 FF SAGLAM KARAKTER..
  • bilgi verirmisin charla ilgili
  • up up

takasa açıktır
  • uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.