Şimdi Ara

konu silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, İX35 güzel tercih ama bütçeyi baya bir aşmışsınız.

Allah ödeme kolaylığı versin
  • 4 adet kaliteli kar lastiği almayı sakın ihmal etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: terazi43

4 adet kaliteli kar lastiği almayı sakın ihmal etme

boyum uzun olduğu için çok endişelndim araca sıgamam die ama araca binince koltuğu indirip direksiyonu kaldrınca KOLTUĞU İLERİYE ÇEKTİM BİRAZ araç benim için o kadar güzeldi yani... :)
    kar lastiği eğer bulabilirsem inşallah bu hafta içinde temin etmeye çalışacam..
    Ancak aracın lastikleri yeni olduğu için kar lastiğine gerek olur mu ki ...gerçi yerlerde yaklaşık 20 cm buz var ama yerleri tutmaz mı o lastikler (honkook gibi bir markaydı lastikler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Hayırlı olsun , bende bir ara düşünmüştüm, ancak yakıt tüketimi biraz daha fazladır, LPG mi düşünüyorsunuz? Fotoları bekliyoruz.

ilk 10 binde 9 9,5 litreyi bulur dedi satıcı ancak daha sonradan şehir içi 8 dışı da 6 dedi...garanti bitiyormuş lpg taktırınca kararsızım o yüzden...şimdi forumu inceliyorum eğer taktıran varsa iyice öğrenip nasıl bişey olduğunu ona göre taktırırım...ancak ilk 10 bin km de lpg düşünmüyorum...

ayrıca araç için kataLOG DA 590lt bagaj hacmi var diyor ancak o kadar bagaj göremedim ben... bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzem_31

quote:

Orijinalden alıntı: terazi43

4 adet kaliteli kar lastiği almayı sakın ihmal etme

boyum uzun olduğu için çok endişelndim araca sıgamam die ama araca binince koltuğu indirip direksiyonu kaldrınca KOLTUĞU İLERİYE ÇEKTİM BİRAZ araç benim için o kadar güzeldi yani... :)
    kar lastiği eğer bulabilirsem inşallah bu hafta içinde temin etmeye çalışacam..
    Ancak aracın lastikleri yeni olduğu için kar lastiğine gerek olur mu ki ...gerçi yerlerde yaklaşık 20 cm buz var ama yerleri tutmaz mı o lastikler (honkook gibi bir markaydı lastikler)

aman abicim sakın öyle bir hataya düşme. normal lastiğin hamuru +7 derecenin altında tüm özelliklerini kaybeder. 1 metre ilerleyemezsin o buzda.

• quote:

quote:

Hayırlı olsun , bende bir ara düşünmüştüm, ancak yakıt tüketimi biraz daha fazladır, LPG mi düşünüyorsunuz? Fotoları bekliyoruz.

ilk 10 binde 9 9,5 litreyi bulur dedi satıcı ancak daha sonradan şehir içi 8 dışı da 6 dedi...garanti bitiyormuş lpg taktırınca kararsızım o yüzden...şimdi forumu inceliyorum eğer taktıran varsa iyice öğrenip nasıl bişey olduğunu ona göre taktırırım...ancak ilk 10 bin km de lpg düşünmüyorum...

ayrıca araç için kataLOG DA 590lt bagaj hacmi var diyor ancak o kadar bagaj göremedim ben... bu konuda bilgisi olan var mı?

Hayırlısı olsun ileride belki çok gelirse takılabilir lpg şimdi keyfini çıkarın :D tekrar hayırlı olsun.

• 2.0 fsi highline passatın agır bakım fıyatları nelerdir yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun ileride belki çok gelirse takılabilir lpg şimdi keyfini çıkarın :D tekrar hayırlı olsun.

ben şu şekilde düşündüm
    yılda 10 bin km yol yapsam yada hadi çok gezdim 15 bin diyelim ondan sonrada bakıma götürecem zaten aracı ( daha doğrusu evladımı :) ) zaten fazla yakacak hadi diyelim 10 litre 1500 litre yapar o da 7500 lira yapar
    tüplü 12 litre yaksa 1800 yapar o da 5400 lira yapar
    tabi kabaca hesap buuuu...Evet ilk 10binden sonra garanti olayımı iptal ettirmek kalp sağlığım için iyi olabilir :) bende düşünüyorum artık....

• PASSAT MI? ASTRA MI? CEVAP PASTRA..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

-45, -40 santigrad bu çaldıran antartikada mı
    0 astra alman hayrına olur bu arada.

daha 3 gün önce hava sıcaklığı -20 yi gördü...ayrıca ben bir foto koymuştum galiba incelemediniz orada tarih saat ve hava sıcaklığı yazıyor...
    -----tendüreğin yamacından ve iran sınırından herkese selam olsun---

... İlçenin iklimi karasal iklimdir. Kışları çok sert geçer ve sıcaklık bazı gecelerde -40’lara ulaşır...

http://www.caldiran.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=81

• ankarada hyundai akbak lpg'yi servis garantili takıyordu. ben de öğretmen indiriminden alacaktım 53800'e. vazgeçtim sonradan.

hayırlı olsun aracınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 29 Aralık 2012; 10:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlyas KARA

ankarada hyundai akbak lpg'yi servis garantili takıyordu. ben de öğretmen indiriminden alacaktım 53800'e. vazgeçtim sonradan.

hayırlı olsun aracınız.

bence vazgeçmeyin ben 58.500 e aldım hayatım kazığını yedim sanırsam...şimdi ise pişman oldum keşke almasaydım diye...
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun . Yeni de olsa lastiklere fazla güvenmeyin bence. Aracın 4x4 olmadığını da unutmayın.
    Katalogda yazan bagaj hacmi tabii ki doğru değil. Çakallık yapıp zeminden tavana kadar olan mesafeyi yazıyorlar. Kia-Hyundai bu yanıltmayı hep yapıyor.

• Hayırlı olsun,güle güle kullanın
  • Doktor indiriminden 53.500'e kadar bırakıyorlardı StylePlus olanı.Biraz kararsız kaldım yüksek araç sevmediğim için almadım.

Bir arkadaşımda var inceleme ve kullanma fırsatı buldum.Aracın iç mekanı ve donanımı gerçekten iyi.Parça kalitesi de hoşuma gitti.Ancak direksiyon tepkileri sürüş hissiyatı konusunda beğenmedim.Uzun yol konforu da iyi değil.

Hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

ankarada hyundai akbak lpg'yi servis garantili takıyordu. ben de öğretmen indiriminden alacaktım 53800'e. vazgeçtim sonradan.

hayırlı olsun aracınız.

bence vazgeçmeyin ben 58.500 e aldım hayatım kazığını yedim sanırsam...şimdi ise pişman oldum keşke almasaydım diye...

yaptığınız bir işten pişmanlık duymayın. alınmış alınmıştır.
    3-5 ay önce 60 bine alanlar vardı.
  • Hayırlı olsun.
  • hocam sahibi olduğunuz aracın markası '' huyunday '' olarak değil '' hyundai '' olarak yazılıyor, belki dalgınlıkla yanlış yazmışsınızdır diye uyarmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

hocam sahibi olduğunuz aracın markası '' huyunday '' olarak değil '' hyundai '' olarak yazılıyor, belki dalgınlıkla yanlış yazmışsınızdır diye uyarmak istedim

olumsuz üstad :) babam 60 yaşında arabanın ismini bu şekilde okuyor benimde çok hoşuma gittiği için bu şekilde okuyup yazıyom espri yani :)
  • quote:

quote:

hayırlı olsun aracınız.

Araç hayırlı olsun.
    Keşke önceden foruma yazsaydınız,maalesef pahalı almışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.