Şimdi Ara

Konu silinebilir.Cevaplar için teşekkürler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blade buildi aç derim...Forceyide kullanmanı öneririm...Ama karşıdaki adamın arkasında holy spell yapıcak cleric varsa forcenin işi biter...
  • 120lvli Düşünürsen Glavie Derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih1994

120lvli Düşünürsen Glavie Derim

ya nerden çıkarıyosunuz böyle şeyleri. sanki 120 lvli gördünüz,oynadınız da ona göre konuşuyosunuz!!!

bence bow aç(çok zevkli)

ama glavie veya balde diyosan, blade hem sp'n de varmış bol, daha ne istiyosun

• ikisi arasından blade
  • ne oldu bu milette herkes bladeci diyor glaviyeciler 90 lvl de sukutu hayalemi uğradı acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertus65

ne oldu bu milette herkes bladeci diyor glaviyeciler 90 lvl de sukutu hayalemi uğradı acaba ??

evet
  • 100 level gelecek sonra glavierlar kral olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertus65

ne oldu bu milette herkes bladeci diyor glaviyeciler 90 lvl de sukutu hayalemi uğradı acaba ??

90 lvl geldi ve glavier charların işi bitti.
  • nasıl işi bitti hiç de bile bnce yine en iyi çar glavie pvpde bn glavie nin kolay kolay kimse alamaz die düşünüorm ama hangisi dersen ya bow aç ama illa ikisinden birisi diorsan glavie
  • o san agore genc ben +7 blade ve +7 kalkanla yatan blade gordum glavie rulazz.
    quote:

Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_

Glavier devrinin 90cap ile bittiğine inanıyorum =]
    Madem farm,sp derdin olmayacak blader aç..

90Bic
    90Fire
    90Light
    30Cold

• Bow veya blade aç
    90 lv glavie charım war açık diyorum glavie devri bitti. sakın glavie açma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Bow veya blade aç

Hocam şimdi öle diyosun ama 80 lvl gelmeden öncede blade en kötü build idi.şimdi bladede yeni skilleri açıldı statusler falan derken dagıtıyolar ilerde neden glaviede aynı şey söz konusu olmasın?

ben glavie aç derim.çok faydasını görüceksin solo ve party ile kasarken.
  • terciherin arasinda yok ama bence glavie aç derim... benim fikrim bu... glavie bence en zevkli build kolay kolay yıkılmıyosun... burdan meraklilarina sesleniyorum bi chinese glavier fun club kurun artikk (varda ben mi bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 5 Ağustos 2008; 20:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

quote:

Bow veya blade aç

Hocam şimdi öle diyosun ama 80 lvl gelmeden öncede blade en kötü build idi.şimdi bladede yeni skilleri açıldı statusler falan derken dagıtıyolar ilerde neden glaviede aynı şey söz konusu olmasın?

Biraz uzun oalcak sorunun cevabı ama mantıklı ve atmasyon olmadan cevaplamak istiyorum.

Glavie 80 lvde kral olmasının tek nedeni 2 tane 8 lv stun skilinin olmasıydı.
    Birisinin "Soul spear soul"di diğeri "Soul spear Emperor", biri % 30 stun ihtimali 2.si % 15 ihtimal stun vuruyordu.
    Biri tutmsa diğeri kesin tutardı ve pvplerde karşı rakibe bir an olsun atak şansı vermezdi.
    Şimdi 9 lv bir tane stun skili kaldı onunda tutma ihtimali % 15
    Glavienin en büyük özelliği stundur stun vuramazsa sonu kötü olur.

Bow charların ise stun vurma özelliği vardır ve % ihtimali % 25dir.
    90 lvd bow charlarla pvp yaptım glavie charımdan daha fazla stun atıyorlar ve ardından CRT skilleri ile anında işini bitiyor.
    Glavie pvp charı eğer ben pvpde bow kesemiyorsam glavie charı ne yapayım_?

Gelecek yaz 100 lv gelecektir. Bow ve Glavie charlarına gelecek olan 100lv skillerini bir tanıyalım.
    KSRO da 100 lv mevcut vehttp://sro.mmosite.com/database/skills/spearmanship.shtml#4 sitesinde 100 lv skilleri
    önce Glavie

--100 levelde yeni stun skili yok Soul Spear-Emperor aynen dewam 96 lvde max oluyor bitiyor.yenisi açılmıyor.
    --Heuksal Spear Serisi Dull bulaştıryor 98 lvde yenisi geliyor.
    --Ghost Spear serisi değişen bişey yok
    --Bol bol combo skilleri gelecek 100 lvde ama pvpde bir faydası yok gibi.

Bow Skillerihttp://sro.mmosite.com/database/skills/bowmanship.shtml

--6lı Combo % 30 ihtimal ile geri itme 5 ile beraber 2 tane geri itme skili KSROda videolarını görmüştüm mai saolsun , pvplerde süper işe yarıyor.

--Explosion Arrow Serisi 90 lvde yenisi bekliyorduk fakat 85 lvde maxlayıp bıraktı joymax 100lvde bomba gibi geliyor.Darkness büyüsünün ne olduğunu bilmiyorum ama güzel olacağa benziyo.atak reytingde 34 ekliyor.
    Front 5.0m ( Simultaneous 4), reduce 35%.
    Attack rating 34 increase.
    Burn Probability 20% ( Effect 202)
    Darkness Level 10 ( Probability 20%, 10 seconds.)

--bitmedi arkadaşlar Strong bow serisinin en iyisi geliyor adını bilinmiyor ama özellikleri dudak uçurtuyor.
    Critical 15 increase.
    Shot range 5.0m increase.
    Stun Level 10 ( Probability 30%, 5 seconds)

Ewet yanlış okumadınız 15 crt ekliyor ve % 30 stun özelliği

Şimdi soruyor 100 lvde kim daha iyi olacak_?

Bladeyi anlatmıyorum çünkü en iyi devrini 90 lvde yaşıyor. geleceği parlak.
    Ama aynı şeyleri glavie için söylemek çok güç.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

quote:

Bow veya blade aç

Biraz uzun oalcak sorunun cevabı ama mantıklı ve atmasyon olmadan cevaplamak istiyorum.

Glavie 80 lvde kral olmasının tek nedeni 2 tane 8 lv stun skilinin olmasıydı.
    Birisinin "Soul spear soul"di diğeri "Soul spear Emperor", biri % 30 stun ihtimali 2.si % 15 ihtimal stun vuruyordu.
    Biri tutmsa diğeri kesin tutardı ve pvplerde karşı rakibe bir an olsun atak şansı vermezdi.
    Şimdi 9 lv bir tane stun skili kaldı onunda tutma ihtimali % 15
    Glavienin en büyük özelliği stundur stun vuramazsa sonu kötü olur.

Bow charların ise stun vurma özelliği vardır ve % ihtimali % 25dir.
    90 lvd bow charlarla pvp yaptım glavie charımdan daha fazla stun atıyorlar ve ardından CRT skilleri ile anında işini bitiyor.
    Glavie pvp charı eğer ben pvpde bow kesemiyorsam glavie charı ne yapayım_?

Gelecek yaz 100 lv gelecektir. Bow ve Glavie charlarına gelecek olan 100lv skillerini bir tanıyalım.
    KSRO da 100 lv mevcut vehttp://sro.mmosite.com/database/skills/spearmanship.shtml#4 sitesinde 100 lv skilleri
    önce Glavie

--100 levelde yeni stun skili yok Soul Spear-Emperor aynen dewam 96 lvde max oluyor bitiyor.yenisi açılmıyor.
    --Heuksal Spear Serisi Dull bulaştıryor 98 lvde yenisi geliyor.
    --Ghost Spear serisi değişen bişey yok
    --Bol bol combo skilleri gelecek 100 lvde ama pvpde bir faydası yok gibi.

Bow Skillerihttp://sro.mmosite.com/database/skills/bowmanship.shtml

--6lı Combo % 30 ihtimal ile geri itme 5 ile beraber 2 tane geri itme skili KSROda videolarını görmüştüm mai saolsun , pvplerde süper işe yarıyor.

--Explosion Arrow Serisi 90 lvde yenisi bekliyorduk fakat 85 lvde maxlayıp bıraktı joymax 100lvde bomba gibi geliyor.Darkness büyüsünün ne olduğunu bilmiyorum ama güzel olacağa benziyo.atak reytingde 34 ekliyor.
    Front 5.0m ( Simultaneous 4), reduce 35%.
    Attack rating 34 increase.
    Burn Probability 20% ( Effect 202)
    Darkness Level 10 ( Probability 20%, 10 seconds.)

--bitmedi arkadaşlar Strong bow serisinin en iyisi geliyor adını bilinmiyor ama özellikleri dudak uçurtuyor.
    Critical 15 increase.
    Shot range 5.0m increase.
    Stun Level 10 ( Probability 30%, 5 seconds)

Ewet yanlış okumadınız 15 crt ekliyor ve % 30 stun özelliği

Şimdi soruyor 100 lvde kim daha iyi olacak_?

Bladeyi anlatmıyorum çünkü en iyi devrini 90 lvde yaşıyor. geleceği parlak.
    Ama aynı şeyleri glavie için söylemek çok güç.

Artık blader'in geleceği parlak

Asıl neden Chain Sword Attack Series'ine gelecek olan yeni skill

Physical attack power 855 ~ 1045(80%)
    Successive shots 6Time/times
    Dull Level 10 ( Probability 20%, 20 seconds), 1 time
    Fear Level 10 ( Probability 20%, 10 seconds), 1 time
    Stun Level 10 ( Probability 20%, 5 seconds), 1 time içeriyor

Blader kaynağıda benden olsun :http://sro.mmosite.com/database/skills/swordmanship.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sro_Mert -- 5 Ağustos 2008; 22:04:12 >

• kesinlikle blader dostum ayrıca char kaç lwl onuda söyleseydin ona göre yorum yapardık herkesin dediği gibi blader kasmak sabır ister. eğer 60+ isen blader yap derim charını aksi halde glavie çünkü çok zorlanırsın blader kasmak tam bir sabır işidir.
  • madem sp sorunun yok bence de blader aç. skillerini max gittiğin sürece blade ile de serii kasabilirsin.glavie bu legend için pek önerilmiyor.ama 100 lwl geldiğinde ne olacagı bilinmez tabiki
  • Tabikide Blade :)
  • seçeneklerine Bow eklersen Bow derim yoksa Blade

neden bow dersen yeterli acıklamayı sın2018 nin yaptıhını düsünüyorum
  • Glavier charın yerin farklı Blade charın yeri farklı...

Glavie charın üzelliği stun yapmasıdır. Kestiğim moba stun yaparak avantajlar elde edersin. Bunun yanı sıra glavier charla güçlü vuruşları ile öne çıkarlar.Bladerlar ise seri vuruşları ile önde olurlar. Combolar vs. vs.

Bana göre glavier yapılandırmanı tercih ederim. Blader kasmak zor iştir.Farmı yanı sıra kendisini kasman zor iştir.
    Zaten kasacağın charın farma ihtiyacı olmıcak bunu yeteri kadar tamamlamışın.

Umarım yardımcı olmuşumdur...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.