ya hepiniz diyorsunuz blader benim 77lvl glavie çarım var.bazıları demiş eu güncelleştirmesinden sonra kötü oldu glavier diye ama bence hala en iyi glavier yada bow.wizardlar life açmadan beni 2 skille öldüremiyolar ve ben onlara flying dragon ile tek atıyorum life veya lifesız.life açarlarsada tekte öldürdüler öldüremediler her türlü tek yer.warriora gelelim warriorda stun tutunca en fazla 3 skillde oda mort:D.glaviern en zorlandığı xbowlar xbow sürekli iktirdiği içn kötü oluyor yanına gidebilmekten baska seçeneği yok glaviern maalesef.warlock zaten warlock tum buyuleri yapar dier yapılandırmasıylada 2 skillde alır.gelelim çin çarlarına.s/s nuker snow açtığında güçlü oluyor crit atarsa oda mort.spear nuker snow açsada ondada aynı durum crt yerse gider yemezse pvpnin sonlarına doğru glavier yenilir.bowa stun tuttumu hp skillide (çünkü hpsi az) olmadığı içn kolay diye düşnüyorum.blader ve glavie kapışırsa ikiside ölmez:D.bladerın kalkandaki üstünlüğü glavienin hp skilliyle aynı oluyor.geçen bir adm dalmıştı ben 73 o 75ken zerke bastı yinede öldüremedi.tabikide glavie diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: _MetalGirL_
La seni yusuf sandım. TAm sövüodum Görmesin bence kalayı basar :D
Bu arada soruan gelince.. Glaive devri bitti
KARDEŞ ÇAR YAPCAKSAN OLAY BU TABİKİDE BLADE OLCAK AMA İÇİNDEN GLAVEİDE İSTEYEBİLİR: GLAVİE: 90 HEUKSAL 90 FİRE 90 FORCE 30 LİGHT
BLADER: 90 BİCHEON 90 FORCE 90 FİRE 30 LİGHT
O BLADER VARYA WİZARD GİBİ OLMASSA NEYİM
quote:
Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_
KARDEŞ ÇAR YAPCAKSAN OLAY BU TABİKİDE BLADE OLCAK AMA İÇİNDEN GLAVEİDE İSTEYEBİLİR: GLAVİE: 90 HEUKSAL 90 FİRE 90 FORCE 30 LİGHT
Nesin?Force bladera çok gereksiz gerekli debufflar 73 combosu ve 71 deki skillde zaten bulunuyor...
quote:
Orjinalden alıntı:YARIM SAATE ONUN İŞLEMESİNİ BEKLEYEMEM :D 1 HiT u DowN
quote:
Nesin?Force bladera çok gereksiz gerekli debufflar 73 combosu ve 71 deki skillde zaten bulunuyor...
Blade Ac
90 light 90 fire 90 bic 30 cold armor giy
quote:
quote:
Orjinalden alıntı:YARIM SAATE ONUN İŞLEMESİNİ BEKLEYEMEM :D 1 HiT u DowN
quote:
Yarım saat değil zaten sırf onun için 90 lvl mastery harcicaksan, vay haline.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme