Şimdi Ara

konu silinebilir geçerliliğini yitirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb93 -- 12 Ağustos 2020; 22:16:28 >

• Ekonomik fiyat olarak bahsi geçen fiyatları net yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: algoritma

Ekonomik fiyat olarak bahsi geçen fiyatları net yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.
    silinebilir, geçerliliğini yitirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb93 -- 12 Ağustos 2020; 22:16:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfuntb1393

quote:

Ekonomik fiyat olarak bahsi geçen fiyatları net yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

hocam tam olarak netleştirmedim kafamda, yazdığım oyunlara uygun bir monitör ve ekran kartı arıyorum şöyle cebi yakmayacak cinsten, minimum fiyatlarda sizce en az ne kadar ödemeliyim, hangi markalara, modellere yönelmeliyim bu konuda aydınlatabilir misiniz acaba?

2. el full sistem bak daha iyi.
    fx6300 bile 600 liralara çıkmış durumda.

öğrenci adamsan ve yurtta kalıyorsan oyun bilgisayarı gereksiz olur. arkadaşlarınla vakit geçir. geleceğini düşün. zaten dolar pahalı. ekonomiden bir tokatta sen yeme.
    iyi forumlar.

• O islemciyle gta v zor.. ekran kartini 1080 bile alsan 60 fps gorur musun emin degilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendistOlun2

quote:

Orijinalden alıntı: tayfuntb1393

quote:

hocam tam olarak netleştirmedim kafamda, yazdığım oyunlara uygun bir monitör ve ekran kartı arıyorum şöyle cebi yakmayacak cinsten, minimum fiyatlarda sizce en az ne kadar ödemeliyim, hangi markalara, modellere yönelmeliyim bu konuda aydınlatabilir misiniz acaba?

2. el full sistem bak daha iyi.
    fx6300 bile 600 liralara çıkmış durumda.

öğrenci adamsan ve yurtta kalıyorsan oyun bilgisayarı gereksiz olur. arkadaşlarınla vakit geçir. geleceğini düşün. zaten dolar pahalı. ekonomiden bir tokatta sen yeme.
    iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    silinebilir, geçerliliğini yitirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb93 -- 12 Ağustos 2020; 22:17:17 >

• Yurttaki internet ile multiplayer oyun oynayabileceğinizi sanmıyorum hocam.

Tabii ekstra çok iyi bi interneti varsa yurdun o ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Konu silinebilir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rx460 alabilirsin. Rami 8 yapman lazım. O işlemciyle yüksek fps de bekleme.
  • 1. Tam butce verin hocam.

2. Odtu boğaziçi itu ege vs. Gibi universitelerin kyk degil de kendi yurtlarinda kaliyorsaniz oynarsiniz sorun olmaz, kyk ve ozel yurtta olmaz. Yurt internetinden downloadi yapip telefondan kabloyla baglayip oynayabilirsiniz 4g ile.

Apu vs almayin. Zaten o sistem en az 600 700 tutar, 2. El alin. Cok daha verimli sistem toplarsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o işlemciyi bilmiyorum hiç ama ben core 2 quad q6600 kullanıyorum. Bu işlemciyle birlikte r9 270 ekran kartı kullanıyorum. lol de 130 fps alıyorum. skyrim ultrada kasmadan oynuyorum rahatça (fps ye bakmadım). cs go yu ultrada oynuyordum en son. uzun zamandır oynamıyorum ama onu da rahatça oynatıcağına eminim. Kendi işlemcin ile benim işlemcimi kıyasla. Eğer aynı seviyede veya seninki daha iyi ise gtx 560 ti gibi bir ekran kartı öneririm 200 liraya falan bulursunuz ikinci el
  • silinebilir, geçerliliğini yitirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb93 -- 12 Ağustos 2020; 22:17:48 >
  • rami yükselt en azından kardeşim
  • Dostum ikinci el bulursan daha iyi, gidiyorsun bir tane HD 6570 2gb ekran karti buluyorsun.

Gidiyorsun bir tane daha en az 4gb olcak sekilde ram aliyorsun.

Ram toplam 8 gb olunca, 1gb'ı apu icin ayiriyorsun.

Monitor de ikinci el bulacaksin, sifiri 400 lira.

HD 6570 aldiktan sonra google'a Dual Graphics nasil yapilir yaziyorsun ve ogreniyorsun.

Apu+gpu ortak calisip ciddi performans artisi sagliyacak senin icin en ucuza boyle yapilabilir. Cunku normal bi cpu degil, apu ya sahipsin. Apu'nun gpu'sunu bosa atmamak icin dual graphics senin icin sart. Daha iyisi icin islemcini degismen gerekecek, o da masraf... butce var dersen x4 860k bi islemci alip yanina rx460 alabilirsin.her turlu ram gerekli ama. Ramide yuksek mhz almalisin. 2400 mhz DDR3 ram destekliyor anakartin. Suan ki ram nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir, geçerliliğini yitirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb93 -- 12 Ağustos 2020; 22:18:5 >
  • Evet aynisindan alirsaniz en guzeli olur.

Butce yetiyorsa x4 860k ve yanina rx460 alinabilir. Gtx 1050 de alinabilir. Ikinci el r7 370 (450tl civari) de alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.