Şimdi Ara

Konu silinsin (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
227
Favori
30.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
433 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu oldukça yararlı olmuş.İngilizce öğrenmek isteyenler için az da olsa güzel metinler.Her şeye muhalefet olmayın.Adam yardım için belgelerini paylaşmış.Teşekkür edin geçin,en azından emek var!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Basit ama sıfırda başlayanlar için yeterli. Düşünüp paylaşmış. Teşekkürler.
  • Konu oldukça yararlı olmuş.İngilizce öğrenmek isteyenler için güzel kelimeler
  • Göz atmakta fayda var teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dursun mesajım

• ''vergiler güncellendi'' diye okudum.
  • Kardeşim eline sağlık telefon a indirip kullanabiliyormuyum ?

• Dil öğrenmek bu kadar basit bir uğraş değil, ama tabii bununla da tatmin olan varsa bir şey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Kardeşim eline sağlık telefon a indirip kullanabiliyormuyum ?
    Word ve PDF destekli uygulama varsa kullanırsın :)

• Gayet iyi

• güzelmiş indirdim:) teşekkürler paylaşım için
  • İlla birileri zıt konuşur zaten, başarılarının devamını dilerim kardeşim eline sağlık..

• Bi ara inceliyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35plt35

Konuşamıyorsa bilmiyor işte çok basit. Türkçeyi bilen ama konuşamayan bir yabancı gördün mü mesela? Bu bizim uydurmamız. Toplumda herkes yabancı dil biliyor zaten CV'lere bakar isek. Neleri var ileri derece ingilizce yazıp, adama izahat yapamayan. Neymiş, anlıyormuş ama konuşamıyormuş. Gülüyordum. Sonra ben adamla muhattap oluyordum.
    hem İngilizce bilmiyor hem konuşamıyor oda güzel ama yazmaya gelince çatır çatır yazıyor o nasıl olacak yazarak her türlü anlaşıyor İngilizce bilmeyen bir insan sizce yazbilirmi yoksa İngilizce alfabesınımi yutmuş yanlışlıkla
  • enja kullanıcısına yanıt
    Bak paradoksa girdik. Yazıyor ise (gramer dahilinde) dili bilmesi gerekli. Dili bilen konuşur.

Ben sana benzeri örnek vereyim;
    Kendim ingilizce harici güney slav dillerinden bir çok kelime biliyorum. Özel harfleri dahil latinizasyondaki harflerini biliyorum. Bir sırp konuşunca ne söylediğini -eğer cümlede bildiğim kelimelerden bir kaçı var ise- çıkartırım. Ama konuşamam basit cümleler hariç. Yazmaya gelince yazarım. Ama ana güney slav dili sırpçayı ( ki diğerleri politik sebeplerle ayrı adlandırılır, güney slav dili sırpçadır.) bildiğimi iddia etmiyorum.

Neden? Konuşamıyorum.
  • tebrik ediyorum konuya hakim biri olarak iyi bir çalışma olmuş, emeğine sağlık.
  • işte DH üyekalitesi budur..
  • Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 6 Mart 2019; 23:3:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İngilizce biliyorum fakat konuşamıyorum diyenlere" diye başlık olunca ben de gerçekten bilen ancak konuşmada yani hitabette problem yaşayanlara yönelik sanarak bir bakma amacıyla indirdim.

Ancak çıkan sonuçla başlığın alakası yok. İngilizce bilen ama konuşamayanlara değil direkt İngilizce bilmeyenlere yönelik bir dosya olmuş bu. Bilip konuşamayan birisi hiç değilse intermediate seviyede olmalıdır. Ancak bu metinler direkt ezbere ve başlangıç, elementary düzeye yönelik.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.