Şimdi Ara

KONU SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblimert

Merhaba. Ben diğer öğrenciler gibi tercihimi son birkaç aya bırakmak istemiyorum. Geniş bir düşünme sürem olsun istiyorum. Bana lise önerir misiniz? Fen lisesi ya da anadolu lisesi farketmez. Puan sorunum yok, 495 gibi bir puanım var. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

istanbul-atatürk fen lisesi
    Galatasaray Lisesi ben olsam o puanla bu iki okuldan birini tercih ederim.
  • ankara fen lisesi
    ankara atatürk anadolu lisesi
    balıkesir sırrı yırcalı anadolu lisesi(ingilizce hazırlık+4yıl)
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

ankara fen lisesi
    ankara atatürk anadolu lisesi
    balıkesir sırrı yırcalı anadolu lisesi(ingilizce hazırlık+4yıl)

Sırrı Yırcalı'nın taban puanı 468. Biraz düşük gibi geldi. İngilzce hazırlık avantajdır tabii.
  • Ben kesinlikle bahçeşehir fen ve teknoloji lisesini öneririm. Gir sitesine bir araştır. Gerçekten çok özel bir eğitim veriyorlar. Bu sene ilk mezunlarını verdi ve aralarından biri mit de tam burslu okuyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kings_eyes

Ben kesinlikle bahçeşehir fen ve teknoloji lisesini öneririm. Gir sitesine bir araştır. Gerçekten çok özel bir eğitim veriyorlar. Bu sene ilk mezunlarını verdi ve aralarından biri mit de tam burslu okuyacak.

Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi'ne girebilmem için bu sene 497 üstü bir puan almam gerekecek.. inşallah böyle bir puan alırsam gitmek isterim.
  • sen sınava hangi alandan hazırlanacaksan ona göre bir lise tercih et
    ayrıca okuyacagın şehiride önemse istanbulda karar kılmışsın çok güzel liseler var söyledigin liselerin hepsi iyi
    galatasaray,istanbul erkek,istanbul atatürk fen,kabataş erkek lisesi
    okul seçerken sadece olaya egitim olarak bakma okulun prestijide önemli tarihlerini incele kimler mezun olmuş o okuldan konumu sonuçta sosyal yönüde önemli bukadar puan almışsın bence istanbuldaki bu güzel okullarda birini yaz
    sonuçta bu okullardan hangisini seçersen seç sende belli bir kapasite var istedigin üniversiteyi kazanırsın
  • galatasaray lisesi artist yetiştirir avukat yetiştirir diplomat yetiştirir.fen alanı özellikle tıp düşünüyorsan gsl sana yarar getirmez bir seneni de hazırlıkla harcarsın zarar olur.
    istanbul istiyorum demişsin liseyi istanbulda yatılı okumanın hiçbi anlamı yok ortam mı yapıcaksın akşamın erken bi saatinde yurtta olmak zorundasın.
    eğer fen alanında birşeyler yapmak istiyorsan ankara fen lisesini öneriyorum.ben de burda okuyorum sorun varsa cevaplayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oviedo

galatasaray lisesi artist yetiştirir avukat yetiştirir diplomat yetiştirir.fen alanı özellikle tıp düşünüyorsan gsl sana yarar getirmez bir seneni de hazırlıkla harcarsın zarar olur.
    istanbul istiyorum demişsin liseyi istanbulda yatılı okumanın hiçbi anlamı yok ortam mı yapıcaksın akşamın erken bi saatinde yurtta olmak zorundasın.
    eğer fen alanında birşeyler yapmak istiyorsan ankara fen lisesini öneriyorum.ben de burda okuyorum sorun varsa cevaplayayım.

galatasaray lisesiyle ilgili söylediklerin doğru sayısal alanda pek başarılı bir okul degil
    ama istanbul lisesi gerçekten başarılı bir okul bu sene sınava kaç kişi girmiş bunların kaçı nerelere yerleşmiş internet sitelerini incele
    ayrıca ileride mühendis olmak istiyorsan almanca egitim veren bir lisede okuman senin için herzaman iyidir digerlerine göre +1 önde olursun

• Galatasaray-Kabataş yada herhangi bir fen lisesine git.Ben Syal'deyim ama şimdiki aklım olsa daha fazla çalışıp Galatasaray'a filan gitmeye bakardımŞunu da unutma İFL'ye de gitsen herşey sende bitecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kings_eyes

Ben kesinlikle bahçeşehir fen ve teknoloji lisesini öneririm. Gir sitesine bir araştır. Gerçekten çok özel bir eğitim veriyorlar. Bu sene ilk mezunlarını verdi ve aralarından biri mit de tam burslu okuyacak.

Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi'ne girebilmem için bu sene 497 üstü bir puan almam gerekecek.. inşallah böyle bir puan alırsam gitmek isterim.

kesinlikle bahçeşehir fen tek diyorum başka da bir şey demiyorum. 495 yapmışsın arkadaşım yine yaparsın, yazık etme puanına; umarım girersin

• quote:

galatasaray lisesi artist yetiştirir avukat yetiştirir diplomat yetiştirir.fen alanı özellikle tıp düşünüyorsan gsl sana yarar getirmez bir seneni de hazırlıkla harcarsın zarar olur.

okulun hakkında biraz bilgi verebilir misin? ortamı, yeri, yurdu, hocaları, imkanları konusunda falan.
  • Yukarı
  • 495 puan almışın daha ne konu açıyon Almanca istiyosan İstanbul Erkek, Fransızca istiyosan Galatasaray, NOKTA.
  • dostum eğer puanın tutarsa ve de sayısal alan özellikle de mühendislik istiyorsan kesinlikle bahçeşehir fen tek derim ilk mezunlarını vermelerine rağmen harika sonuç aldılar lysde bende uğur dershanesine gittiğimden gayet iyi biliyorum sistemlerini mekatronik üzerine dersler bile veriliyor dershane ayaklarına gidiyor daha ne istersin ki :) ama o ortamda sosyal anlamda kendini geliştirmen biraz zor eğer bahçeşehir olmazsa galatasarayı öneririm

bahsetmeyi unuttum tevitöl ü düşündün mü peki hiç ? onunda özel yetenek sınavına girmeni kesinlikle öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amphion -- 29 Ağustos 2011; 17:39:53 >
  • robert koleji
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarın_85

quote:

galatasaray lisesiyle ilgili söylediklerin doğru sayısal alanda pek başarılı bir okul degil
    ama istanbul lisesi gerçekten başarılı bir okul bu sene sınava kaç kişi girmiş bunların kaçı nerelere yerleşmiş internet sitelerini incele
    ayrıca ileride mühendis olmak istiyorsan almanca egitim veren bir lisede okuman senin için herzaman iyidir digerlerine göre +1 önde olursun

iel eminim başarılıdır.fakat istatistiki veriler çok fazla başarılı olmadığını gösteriyor.ve bir yıl kayıp var.almanyada lisans eğitimi almadıktan sonra almanca elde patlar ingilizce yüklenmeme sonucunda üniversitede de bir sene hazırlığa kalınabilir ve 2 senen uçar gider.

quote:

quote:

okulun hakkında biraz bilgi verebilir misin? ortamı, yeri, yurdu, hocaları, imkanları konusunda falan.

afl yurdu iddasına varım türkiyedeki en rahat yurttur.kimse kimseyi zorlamaz isteyen ders çalışır isteyen çalışmaz.ama öss hallediliyor bi şekilde.
    yeri,ormanın içi.şehrin içinde ama dağın başı gibi geliyor o orman sayesinde
    hocaları hakkında birşey diyemiycem.ders konusunda çok fazla avantajın olmaz ama daha büyük faydaları olur hocaların eğer ilgiliysen.
    bir devlet lisesi olarak sunabileceği en iyi imkanları sunuyor yemek seçen biri için yemekhaneye alışmak zaman alıcı olabilir.
    öyle işte

• Yukarı
  • Fen Lisesi seç tabi ki.Üniversiteye girerken sana puan eklenecek sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Fen Lisesi seç tabi ki.Üniversiteye girerken sana puan eklenecek sonuçta.

ek puan falan gelmiyor diye biliyorum. emin misin ek puan olayı olduğundan?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.