Şimdi Ara

KONU SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 150-1 -- 18 Ağustos 2012; 14:43:51 >

• Güncel
  • Kimse Galatasaray Lisesi'nde okumadı mı?
  • fb li adam gS ye gider mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

fb li adam gS ye gider mi

gider.. GSL'dekilerin hepsini galatasaraylı mı zannediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblimert

quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

fb li adam gS ye gider mi

gider.. GSL'dekilerin hepsini galatasaraylı mı zannediyorsun?

Aaaa değil miydi? Ben oraya giden herkesin galatasaray spor klübünü tutuğunu sanıyordum.
  • Orada okumadım, okuyan arkadaşlarım var. İstanbul Erkek ten mezun oldum bu sene.

Fransada okuma imkanı var, sıfırdan öğrenmesi sorun olmaz. Zeki adamlara öğretiyorlar sonuçta

Sınıflar 25-30 kişilik olması lazım.

Serbest kıyafet, saç uzatmak da serbest. Beline kadar saçı olan elemanlar geziyor.

Anlamsız bulduğum hiyerarşi var. Bazı sınıflar okulun bazı kısımlarına giremiyor. Hiyerarşiye karşı durmanın yaptırımları çok büyük.

Müfredata gelince... Orada müfredat farklı falan değil. Bildiğin öss konuları, normal bir lisede hangi sırayla anlatılıyorsa aynı veya çok az farklı sıra ile fransızca olarak anlatılıyor. Kaldı ki oraya giren eleman (gs ilkokulundan geçen değil sbs ile kazanandan bahsediyorum) böyle ufak farklardan dolayı öss de batıracak adam değildir. Ancak farklı müfredat dediğin olay istanbul erkekte, alman lisesinde falan olur. 10. sınıfta türevler, 11 de integraller işlenir. Bizim 12. sınıf fiziği dediğimiz şeyler oralarda "fizik" dir. GS ye gireceksen hiç dert etme müfredat farkını.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    8 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Konu Silinebilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.