Şimdi Ara

KONU SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 150-1 -- 18 Ağustos 2012; 14:42:09 >

• Güncel
  • İstanbul Erkek Lisesi'ni bilen yok mu?
  • okula girenlerin %90'ı zaten almancayı ya hiç, ya da çok çok basit düzeyde biliyor oluyor o konuda rahat olabilirsin. Ama tabi hazırlıktan itibaren almancayı çok iyi öğrenip daha sonra üniversiteyi Almanya'da okumak büyük bir avantaj sağlar. Ben öyle yapmadım, Türkiye'de okumayı tercih ettim fakat Almanya'ya okumaya hak kazanmak için Abitur diploması yeterlidir. Yeter ki kendini orada okumak için mental olarak hazır hisset. ÖSS vs derdi var tabi çünkü müfredat tamamen farklı, hiçbir alakası yok. Ama giren öğrenciler zaten kapasiteli olduğu için bu açığı dershane ile kapatabiliyor, zira halen ÖSS konusunda en başarılı anadolu lisesi İstanbul Lisesi. Ben hiçbir şekilde pişman değilim çünkü dersler dışında çok şey kattı bu okul bana. Eğitim ise almanca yüzünden zorlayabiliyor ama klasik Türk sisteminden kat be kat yararlı ve eğlenceli (özellikle üniversite eğitimi açısından) Yatılı olmadığım için çok iyi bilmiyorum yatakhane ortamını ama yatılılar arasında kuvvetli bir bağ oluyor ve okulu fazlasıyla (!) sahiplenebiliyorlar:) Bence Türkiye'nin hali hazırda en iyi lisesi İstanbul Lisesi.
    not: yemekler kötü baya ama her devlet okulunda öyle yapacak bir şey yok;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rattle.head -- 16 Eylül 2011; 17:46:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.