Şimdi Ara

Konu silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droidjam -- 17 Şubat 2014; 10:37:33 >

• hocam bu rom nedir aciklamq hep ingilizce xda da ingilizce anlamadim ben nedir nasill kurulur bu hocam daha once root unlock rom attim xperia ma ama konu forum da cok iyi anlatilmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pöh62 -- 2 Şubat 2014; 0:00:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droidjam -- 17 Şubat 2014; 10:37:52 >
  • silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droidjam -- 17 Şubat 2014; 10:38:14 >
  • silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droidjam -- 17 Şubat 2014; 10:38:27 >
  • hocam mahdi rom nasil sizce

• silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droidjam -- 17 Şubat 2014; 10:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: droidjam

Mahdi ye de Paranoid saberdroid nasil diye sordun mu?
    Bilmiyorum, ama cok özellikli rom ariyorsan aways in C-RoM unu dene derim. C-RoM

yok hocam yanlis anladiniz beni mahdi rom konusunu bi turlu kimse acmadi forumda xda dan takip ediyorum ingilizcem de yok cok fazla kullanan var ama yorumlardan bisey anlamiyorum turkceye cevirmeme ragmen onun icin size sordum nexus 5 icin rom konusu sadece sizin konunuz var forumda ayrica baska rom konusu acarsaniz onuda takip ederim mesela root unlock nasil yapilir nexus 5e bunu kimse anlatmamis boyle sadece bi kit programin linkini vermisti bi arkadas o var ama nasil kullanilir bilmiyorym siz root unlock konusu da acarsaniz cogu arkadasa faydasi dokunur

• silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droidjam -- 17 Şubat 2014; 10:39:14 >
  • 0 dan root ROM nasil yapicaz

• silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droidjam -- 17 Şubat 2014; 10:39:36 >
  • quote:

Nexus4 mi Nexus5 mi?
    Nexus5 e cevap alamazsiniz, cihaz yok bende, yapmadigim seyi de "söyle olabilir" diye de söylemem.
    Nexus5 kullanicilar da ya 1 ya 2 yorumda hepsi yazar.

Nexus 5 var bende 0 dan rol m nasip atilir bilmiyorum bundan önce T20 vardi ona atmistim

• su an bende mahdi rom var gayet kullanisli biseye benziyor. tavsiye ederim cok guzel customration ayarları var

• silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droidjam -- 17 Şubat 2014; 10:40:04 >
  • quote:

Ben burda rom ekibinden olup derledigim romu paylaşıyorum sen gelip başka romu övüyorsun.
    Git mahdi konusu aç orda öv.

hocam size romla ilgili bir soru sormuştum özelden cevaplarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.