Arkadaşlar şimdi ben yeni bir konuya başlıyorum sonra o konunun konu anlatımı bitiyor daha sonra onunla ilgili 1er 2 şer test çözüyorum.Fakat hergün o konunun konu anlatımını tekrar etmelimiyim yoksa konu tekrarı bazında hergün konu testi mi çözmeliyim?
yokmudur cevabı olan?
quote:
Orijinalden alıntı: tungsten45
yokmudur cevabı olan?
??
quote:
??
Alıntıları Göster
.
quote:
.
Alıntıları Göster
up düşüncesi olan?
quote:
up düşüncesi olan?
Alıntıları Göster
54 görüntülenme 0 cevap lütfen yardımcı olun
quote:
54 görüntülenme 0 cevap lütfen yardımcı olun
Alıntıları Göster
hacı sorun cok zor bir soru cevabını inan ende bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: GoblinSatack
hacı sorun cok zor bir soru cevabını inan ende bilmiyorum
Alıntıları Göster
ok fakat birkaç gündür aklımı kemiriyor eminim kafasını allak bullak eden bir çok kişi vardır bu soruyla eğer varsa tavsiye verecek bekleniyor
quote:
ok fakat birkaç gündür aklımı kemiriyor eminim kafasını allak bullak eden bir çok kişi vardır bu soruyla eğer varsa tavsiye verecek bekleniyor
Alıntıları Göster
kişinin kavrama süresine bağlı 1. gun konuyu bıtırır test cozersın 2. gun tekrar 15-20 dakıkalık bir konu anlatımını calısman yararlı olacak diye düşünüyorum. Ondan sonra o konu ile ilgili sadece soru çözmen yeterli olacaktır. Tabi konudan konuya da değişir. Ben 3 gün üst üste tekrar ederim. tekrar dediğimde notlarıma bakarım hatırlama amacı ile gunluk 15-20 dakıkalık bir tekrar sonra soru çözümü
quote:
Orijinalden alıntı: Jau*
kişinin kavrama süresine bağlı 1. gun konuyu bıtırır test cozersın 2. gun tekrar 15-20 dakıkalık bir konu anlatımını calısman yararlı olacak diye düşünüyorum. Ondan sonra o konu ile ilgili sadece soru çözmen yeterli olacaktır. Tabi konudan konuya da değişir. Ben 3 gün üst üste tekrar ederim. tekrar dediğimde notlarıma bakarım hatırlama amacı ile gunluk 15-20 dakıkalık bir tekrar sonra soru çözümü
yeterli olur mu sence konu bazında 3 gün defterden okumak?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jau*
yeterli olur mu sence konu bazında 3 gün defterden okumak?
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
up
1.hafta Konu+250soru Tekrar+200soru Tekrar+200soru 2.hafta 300soru 300soru 3.hafta 200-300soru Bir daha unutmazsın bakınca hatırlarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Consciousness
1.hafta Konu+250soru Tekrar+200soru Tekrar+200soru 2.hafta 300soru 300soru 3.hafta 200-300soru Bir daha unutmazsın bakınca hatırlarsın.
hocamm naptın ben bir ayda toplamda o kadar soru çözmüyorum :D :D yaklaşık bir konudan 1250 soru :D :D
quote:
quote:
hocamm naptın ben bir ayda toplamda o kadar soru çözmüyorum :D :D yaklaşık bir konudan 1250 soru :D :D
Alıntıları Göster
up
quote:
quote:
En azından yarısı
quote:
Orijinalden alıntı: Lion
quote:
quote:
En azından yarısı
Alıntıları Göster
Bir arkadaşın konusu vardı orta tekrar zamanları falan yazıyordu çalıştıktan 10dk sonra 1 hafta sonra 6 ay sonra gibi şeyler yazıyodu bulabilirsen faydalı olur diye düşünüyorum ayrıca her gün tekrar edemessin bi konuyu kafanda belli zamanlara ayır o zamanlarda dön bak bide hatırlatıcı kısa notlar çıkarırsan daha rahat olur senin için
quote:
Orijinalden alıntı: R Lothbrok
Bir arkadaşın konusu vardı orta tekrar zamanları falan yazıyordu çalıştıktan 10dk sonra 1 hafta sonra 6 ay sonra gibi şeyler yazıyodu bulabilirsen faydalı olur diye düşünüyorum ayrıca her gün tekrar edemessin bi konuyu kafanda belli zamanlara ayır o zamanlarda dön bak bide hatırlatıcı kısa notlar çıkarırsan daha rahat olur senin için