Paypalım da winat9 ile kazandığım 10 dolar miktarında param var bununla cs 1.6 steam almak istiyorum buraya kadar her şey güzel.
Steama üye oldum oyunu almak için tıkladım paypalı seçtim beni paypal hesabına yönlendirdi burda benden kredi kartı bilgisi istiyor ancak ben zaten paypal da yüklü olan parayla almak istiyorum bunu nasıl yapıcam.
Merak ettiğim kredi kartı numarası girersem kredi kartından mı çeker parayı ona göre annemin kredi kartını ekleyebilirim.
Yok mu bi bilen acaba acil ihtiyacım var
PayPal ile Steam'dan oyun alamazsın. Kredi kartı eklersen oyun parasını karttan çeker.
türkiye sınırları harici bakiye kullanım kabul edilmiyor. mecbur kredi kartı kullanacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: MovieScout
PayPal ile Steam'dan oyun alamazsın. Kredi kartı eklersen oyun parasını karttan çeker.
E ne işe yaradı benim paypal hesabım o zaman kredi kartını girerim direk internette videolar gördüm paypal dan satın alan
quote:
Orijinalden alıntı: Karbens
quote:
E ne işe yaradı benim paypal hesabım o zaman kredi kartını girerim direk internette videolar gördüm paypal dan satın alan
Onlar yabancıdır çekirge dur bi. Türkiye için geçerli bu uygulama yabancılar PayPal bakiyelerini kullanabiliyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karbens
quote:
Onlar yabancıdır çekirge dur bi. Türkiye için geçerli bu uygulama yabancılar PayPal bakiyelerini kullanabiliyor.
Şaka mı bu yani paypaldan ben hiç bir şey yapamayacak mıyım şimdi e arkadaşlarım alışveriş yapıyor istedikleri gibi