Şimdi Ara

konu yine bir açıklama yapılmadan silindi !!! hepsiburada-amd 720be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sitemizde açılmış olan Hepsiburada -AMD 720 Black Edition modeli ile ilgili konular neden sürekli olarak kaldırılıyor. Eğer ki bunu Hepsiburada Firması istiyorsa neden sitede bir açıklama yapmıyorlar. Doğru veya yanlış, bu yalnışlıktan yaralanmanın ne kadar adil olduğunu savunmuyor , bu konuda bir fikir beyan etmiyorum. Sadece konunun neden kaldırıldığını öğrenmek istiyorum. Eğer bir yanlışlık varsa ve bu konuların kaldırılmasını onlar istiyorsa, burada açıklama yapılsın. Burası, herkesin kendi fikrini özgürce dile getirdiği(tabi ki saygı ve sevgi çerçevesinde) bir yer diye düşünüyorum. Biz de ona göre bilgi edinelim.

Bu konuda da kesinlikle emin olabilirsiniz, eğer konuda gerekli bir açıklama yapılmazsa ve konu silinirse konuyu tekrar açacağım. Banlanırsam eğer başka kullanıcı adı ile üye olup tekrar aynı konuyu açacağım. Sitede bu konu hakkında açılan her başlık açıklama dahi yapılmadan kapatılıyor.Konu ile ilgili bir açıklama yapıp kilitseniz, o bile kabul edilebilir. Burada bir açıklama yapılsın ve desinler ki fiyatlandırma yalnışlıkla oldu, bu yanlış bir çalışanın maaşından kesilecek vs. Bu durumda herkesin siparişi iptal etme gibi bir opsiyonu var. Sipariş veren herkes elini vicdanına koyar ve bir karar verir. Ancak bu şekilde bir tutumdan dolayı DH yönetimini kınadığımı belirtmek isterim....

Benimle aynı fikirde iseniz, lütfen destek olun.Benimle aynı fikirde değilseniz, en azından sebebinizi belirtiniz...

Saygılarımla...

Not: "Sen de mi sipariş verdin?" şeklinde soru soranlar için cevap verdiğimi belirtmek isterim.
    - Hayır

Bu konu açıklama yapılmadan bir kere silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 7 Mayıs 2009; 1:24:21 >

• Forum yöneticimizden bir açıklama bekliyoruz acilen
  • Az önce açılan konuya yorum yapmıştım.Şimdi yine silinmiş,

Yapılan olay gerçekten büyük bir terbiyesizlik
  • Ne yani tam anlamadım AMD 720 Black Edition ilgili acılan her konu siliniyormu ozmn herkez açsın
  • Sadece amd 720 be değil. yanında hepsiburada yazarsa o zaman siliniyor. bende bunun nedenini anlamaya çalışıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 7 Mayıs 2009; 1:20:46 >
  • Seninde firmalarla reklam bağlantıların olsa sende kaldırırsın konuları kimse kimseyi foruma girip konu açmak için zorlamıyo böyle şeyler olur burası ticari bir forum. forumun ticarisi olmaz ama bu öyle
  • idari yönetimi tehdit etmek cezaya tabidir, gerekli işlem için başvuru yapılmıştır!
    quote:

Bu konuda da kesinlikle emin olabilirsiniz, eğer konuda gerekli bir açıklama yapılmazsa ve konu silinirse konuyu tekrar açacağım. Banlanırsam eğer başka kullanıcı adı ile üye olup tekrar aynı konuyu açacağım. Sitede bu konu hakkında açılan her başlık açıklama dahi yapılmadan kapatılıyor.Konu ile ilgili bir açıklama yapıp kilitseniz, o bile kabul edilebilir

İlgi firmanın DH ile konu üzerine bir alakası yoktur. Herksin bildiği ve gördüğü üzere DH ile tek alakası yayınlanan reklamlardır. Bununla ilişkilendirme girişimleri anlamsız ve değersizdir.

Hb firmasının sattığı ürün ve fiyat üzerine sadece bir konu açılması forum kurallarına uygundur. Her isteyen bilgilendirme yada sorusuna cevap bulma amaçlı olarak yeni konu açamaz.

İyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.