Türkiye Kart [ Ana Konu ]
-
-
Olması gerekendi.Hayırlı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi 6 il?
-
Ulaşım kartı olan değil miydi? Yakında video abonelik %50 de verir. 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ptt, çoğu işlemden komisyon alır diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 10 Eylül 2023; 22:48:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sıralarda mesajım bulunsun. 10.09.2023 - 22.55
Bakalım fıs proje mi olacak yoksa tutacak mı? Umarım tutar.
Kart böyle ise bence tasarım olarak sınıfta kalmış. Ayrıca gereksiz komisyonlarla kartı kullanılamaz hale getirmezler inşallah.
-
Doğuştan troy bir kart olur sanırım MasterCard ya da visa dışında
Tutmasını istiyorlarsa, özellikle tüm büyükşehirlerde, oluyosa her şehirde, toplu taşımada doğrudan akbil olarak kullanılabilmesi lazım. Tüm devlet kurumları (gib, elektrk, su , doğalgaz) ödemelerinde sıfır komisyon ve avantajlar sağlaması gerekir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PTT yazıyor 😂
Troy değil de master ve visa olması lazım tutması için.
suriyekart
Çok yakında
Bu kartın tüm şehirlerde ortak ulaşım kartı olarak çıkartıyorlardı
www.sozcu.com.trhttps://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/turkiye-kart-nedir-turkiye-kart-nereden-alinacak-ve-ne-ise-yarayacak-2187245İstanbul-Ankara elden gidince ertelemişler sanırım.
-
Hadi bakalım bekleyelim görelim, akşam haberlerde görmüştüm.
-
Hele bi baslansin devami gelecektir. Guzel seyleri elestirmek yersiz.
ıktıdarın elınde kı en buyuk sehır bursa da bıle daha yenı kredı kartı ıle odeme eklendı otobuslere
ustelık komısyonu yuzde 20.. evet yazıyla yirmi..
boyle bır oranda komısyonu goren var mı herhangı bır odeme de denk gelmedım
-
aktarmaları çözmeleri lazım
Bu kartta kampanya falan olmaz, çok zor. PTT çok yoğun bir kurum ve bankacılık konusunda çok geride. Zaten müşteri hedefleri olacağını ya da olursa da çok umursayacaklarını sanmıyorum, cashback vs hayal olur bu kartta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Visa ve master karta her kullanımda lisans hakkı verildiği için tüm paralarin hacmini düşündükçe troy kart i kullanmak ekonomiye milli bir katkı olacağını düşünüyorum, umarım tutar da milli bir kredi kartı kullanırız... Malum bazıları şimdi visa ve master i övmeye gelir 🤭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
suriyekart
Çok yakında |
visa ve master 'ı neden övelim, ahaber izleyip kendi kendinize düşman yaratıyonuz, hangisi kampanya yaparsa onu kullanırız, bu kadar basit.
|
çöp oğlu çöp belediyeleri baltalama , ulaşımda dönen parayı tırtıklama mekanizmasından başka bir şey değil. passolig benzeri , nemalanma amacıyla çıkartılan fasafiso. Herkesin kredi kartı var, ulaşımda çıkart bir genelde ona göre kullanılsın komisyonu da sınırla gerekiyorsa. |
Çipi düşer iki günde bunun da.
|
Bu kartta kampanya falan olmaz, çok zor. PTT çok yoğun bir kurum ve bankacılık konusunda çok geride. Zaten müşteri hedefleri olacağını ya da olursa da çok umursayacaklarını sanmıyorum, cashback vs hayal olur bu kartta.
|
Olayın 3. Dünya ülkesi ile alakası yok Apple komisyon almadan selam bile vermiyor Avrupa'da Amerika'da Apple ile çalışmayan bir ton kart var yada bazı bankalar kartı Apple eklemek istersen senden ekstra para istiyor
Yani kısacası Apple açgözlülügu dışında bir sebep yok bakın Türkiye'deki bütün android telefonlar gayetde NFC ile ödeme yapabiliyor bu bile suçun hükümet ve bankalar kaynaklı olmadığını anlamanıza yetmedi gerek ama .... |
Hocam Eskişehir’de banka/kredi kartına komisyon %0, belirtmek istedim :) |
Visa ve master karta her kullanımda lisans hakkı verildiği için tüm paralarin hacmini düşündükçe troy kart i kullanmak ekonomiye milli bir katkı olacağını düşünüyorum, umarım tutar da milli bir kredi kartı kullanırız... Malum bazıları şimdi visa ve master i övmeye gelir 🤭
|
Benzer içerikler
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- teklifimgelsin kupon kodu
- enpara youtube premium
- ziraat bankası prestij kart
- ziraat süper şube nedir
- letgo güvenli ödeme
- apple müzik öğrenci
- telegram indirim kanalları
- bim yazıcı
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X