www.hurriyet.com.tr İstanbulkart ile kredi kartı arasındaki ödeme farkı şaşırttı https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/istanbulkart-ile-kredi-karti-arasindaki-odeme-farki-sasirtti-42315749 |
Türkiye Kart [ Ana Konu ] (2. sayfa)
-
-
Bkm gibi bir şey sanmıştım ama ön ödemeli kart tarzında bir şey oluyor gibi duruyor. Eğer kartları içine ekleyip varsayılan olarak kullanabilirsek en azından kampanya yapmayan kartları taşımaktan kurtarırız.
Ön ödemeli kart ise kampanya olmazsa pek kullanılmaz gibi.
-
Bize kart değil uygulama lazım tüm kartları içerisinde barındıracak NFC ile rahatça tüm ödemeleri ulaşımda dahil yapabileceğiz, apple’ın bizi 3. Dünya ülkesi olarak görmeyip NFC ödeme sistemini serbest bırakması, artık bankalarlamı anlaşıyor iktidarlamı anlaşıyor çözülmesi gerekli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boş bir kart çıkaracaklarına şuna düzenleme getirseler...Ücret neyse kk dan onu çekse yeter...
-
bu ne lan
-
visa ve master 'ı neden övelim, ahaber izleyip kendi kendinize düşman yaratıyonuz, hangisi kampanya yaparsa onu kullanırız, bu kadar basit.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çipi düşer iki günde bunun da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olayın 3. Dünya ülkesi ile alakası yok Apple komisyon almadan selam bile vermiyor Avrupa'da Amerika'da Apple ile çalışmayan bir ton kart var yada bazı bankalar kartı Apple eklemek istersen senden ekstra para istiyor
Yani kısacası Apple açgözlülügu dışında bir sebep yok bakın Türkiye'deki bütün android telefonlar gayetde NFC ile ödeme yapabiliyor bu bile suçun hükümet ve bankalar kaynaklı olmadığını anlamanıza yetmedi gerek ama ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 11 Eylül 2023; 15:7:49 >
işin içinde ptt mi var? aman diyeyim.
Ziraat Bankası üzerinden yapılmayınca ölü doğmuştur. Ptt'nin şubesi bile yok bizim buralarda. en yakın 10km uzakta. başka atmlere takıp para atsan dert çeksen dert.
-
visa master kazanacağına benim ülkem kazansın tabi ki desteklerim...de ülkemmi kazanacak birileri mi zengin olacak ondan emin değilim..
-
Bankaların Troy logolu kartlarından ne farkı olacak +/-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gene iyi hocam. CHP'li belediyelerde kredi kartına %50'den aşağı komisyon yok. En insaflısı %50 koyuyor.
%20 bir nebze iyi.
Hocam Eskişehir’de banka/kredi kartına komisyon %0, belirtmek istedim :)
Eskişehirde 1tl fazla kesiyor komisyon gibi de görünmüyor. Sivil 12 iken 13 kesiyor.
Geçen Adana da bastım kredi kartı. Sivil 15 iken 15.54 filan yansıdı karta ekranda da yaziyordu 54 kr komisyon diye.
Takip her ilde tek kartla ulaşım için güzel olur
Androidde yıllardır nfc ödeme var xiaomi devam
Ankarada görev yaptığım kamu kurumu her ay 22 iş günü üzerinden ankarakart yüklemesi yapıyor. İşe de araçla gittiğim için yüklenen ankarakart bakiyesini iskontolu satıyorum. Bu kartla içindeki bakiye ön ödemeli kart gibi heryerde harcanırsa benim için efsane olur
çöp oğlu çöp
belediyeleri baltalama , ulaşımda dönen parayı tırtıklama mekanizmasından başka bir şey değil.
passolig benzeri , nemalanma amacıyla çıkartılan fasafiso.
Herkesin kredi kartı var, ulaşımda çıkart bir genelde ona göre kullanılsın komisyonu da sınırla gerekiyorsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X