Merhaba arkadaşlar adım Ahmet 19 yaşındayım ve 3.kez yks sınavına gireceğim. Çok parlak bir lise hayatım ortaokul hayatım olmadı bu yaşıma nerdeyse hiç yaşamamışım gibi hissediyorum bir tane sevgilim oldu hiç konsere gitmedim vs ve pandemi zamanı +18 şeylere çok daha merak sardım internette o günden nerdeyse hayatımda anam ağladı uyuyup uyanamamam bazen konuşurken heycanlanma gibi her şey . Nasıl diyim bilmiyorum kendimi ezik gibi hissediyorum mahalleden arkadaşlarım şehir dışına gittiler üni için ben hala burda aile evinde yaşıyorum içime de kapandım çok sıkıldım ağlıyorum psikoljim bozuldu sanki sivilcelerim saçlarımı çok yoluyorum kilo aldım hayatım resmen bok gibi fitness yazılmıştım ona da sınav yüzüne gidemiyorum yaz ayında işe girmiştim aralık gibi ayrıldım sınav çalışıcam yine ama istediğim gibi de çalışamıyorum , hedeflerim yapmak istediğim birçok şey var kafamda ama bunların için güç bulamıyorum kendimde benim gibi durmda olanlar vardır illa arkadaşlarım var onlara yazıyorum konusuyoruz bulusuyoruz ama aralarında çok sessizim pek siklemiyorlar anlıcagınız çaresiz ve dipte hissediyorum . Hayatımı düzene sokmak istiyorum nerden başşlıcagımı bilmiyorum |
Bildirim