Şimdi Ara

konu1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar adım Ahmet 19 yaşındayım ve 3.kez yks sınavına gireceğim. Çok parlak bir lise hayatım ortaokul hayatım olmadı bu yaşıma nerdeyse hiç yaşamamışım gibi hissediyorum bir tane sevgilim oldu hiç konsere gitmedim vs ve pandemi zamanı +18 şeylere çok daha merak sardım internette o günden nerdeyse hayatımda anam ağladı uyuyup uyanamamam bazen konuşurken heycanlanma gibi her şey . Nasıl diyim bilmiyorum kendimi ezik gibi hissediyorum mahalleden arkadaşlarım şehir dışına gittiler üni için ben hala burda aile evinde yaşıyorum içime de kapandım çok sıkıldım ağlıyorum psikoljim bozuldu sanki sivilcelerim saçlarımı çok yoluyorum kilo aldım hayatım resmen bok gibi fitness yazılmıştım ona da sınav yüzüne gidemiyorum yaz ayında işe girmiştim aralık gibi ayrıldım sınav çalışıcam yine ama istediğim gibi de çalışamıyorum , hedeflerim yapmak istediğim birçok şey var kafamda ama bunların için güç bulamıyorum kendimde benim gibi durmda olanlar vardır illa arkadaşlarım var onlara yazıyorum konusuyoruz bulusuyoruz ama aralarında çok sessizim pek siklemiyorlar anlıcagınız çaresiz ve dipte hissediyorum . Hayatımı düzene sokmak istiyorum nerden başşlıcagımı bilmiyorum 

• Merhaba hocam. O yaşlarda yoğun cinsel istekten daha doğal ne olabilir ki. Eğer olmuyorsa sıkıntı var demektir hahah
    Bu ara fitness salonuna git sosyalleşmeni sağlar. Kiz arkadaş edinmeye calis biri olmass diğeri olur endişelenme. Biri oldukysn sonra sonrakilerde özgüvenin yerine geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim kral, haklı olabilirsin bu yaşta hormonlar fazla oluyor ama nerdyese her gün malum sitelerden çok izlediğim için artık beynim uyuşmuş gibi, küçülüyor gibi hissediyorum bırakmaya çalışıyorum . Üniversite sınavına hazirlandigim içinde fitnessa devam etmedim ama keşke gitseydim diyorum. benim problemim biraz disiplin biraz da mükemmel olma arzusu . Bir şey kötü gittiğinde hemen her şeyi sıfırlayıp yine başlıyorum kısır döngüye girdim böyle böyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seedxre S kullanıcısına yanıt

Hocam cinsel içerik izleyeceğine tinder indir millet ile esles sohbet et buluş. 10 kişiye yazsan en kötü biri olur. Bilgisayar başında cinsellik yaşamaya çalışmak uzun vadede özgüven kaybına, asosyallesmeye, içine kapanmaya yol açabilir. En kötü sevgili bile içerik izleme işinden bin kat iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk Açtığın Konu [MEMSTATS]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.