Bildirim
Konudaki Üyeler Kismi Calismiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba eDDiè;
Bir süredir o kısım bende de yok lakin o kısımda problem olmadığına dair ilgili sekmeye atıf yapan kimi mesajlar gördüğüm için sorun sistemsel değil sandım; "ben kime gideyim?" durumu hasıl oldu, kimseye de soramadım
Bahaneyle bu konuda yorumları bekleyelim, sistem kaynaklıysa programcı arkadaşlar iletelim. -
-
Sorunu cözdüm arkadaslar, sanirim chrome sürümümde sorun vardi, tekrar yükleyince düzeldi. -
Tam sürümde Chrome Tarayıcı (Sürüm 55.0.2883.87 m)
Sürüm güncelledim, Google Chrome güncel durumda bildirimi verdi. -
Opera son sürüm kurulu, bende de gözükmüyor. -
arkadaslar, reklam engelleyicisi varsa, eklentiyi kapatip öyle deneyin birde. :) -
bu dediğini 3 hafta önce denemiştim gözükmüyordu, şimdi gözüküyor. reklam engelleyici neden bunu engelliyor anlamadım. -
Reklam engelleyici uzantılar DonanımHaber için bende devre dışı zira bizlere zaten reklamlar görüntülenmiyor. Evvela tümden de devre dışı bıraktım, değişen bir şey olmadı. -
Problem güncel @Astekiv;
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X