Şimdi Ara

Konulara objektif yaklaşma ve olgunluk seviyesi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wnchstr

quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST

Konuları inceliyorum , her konuda nedense xbox360 kullanıcıları yada oyun hakkında yorum yapan insanlar hep ps3 ile kıyas yapmaya çalışıyorlar , tamam rakip olarak kıyas yapmak güzel birşey ama , altında ezileceğin bir rakip ile kıyas yapmak ne kadar doğru tartışılır.Xbox360 kullanıcları yada yorum yapanlar PS3 ün gücünü ve ilerde yapacağı büyük adımları bildikleri halde en ufak ısınmada yada donanım değişikliğinde hata veren xbox360 ı, ps3 den daha ilerde ve daha ön planda tutmalarını çok ilginç buluyorum.

dostum bu yaptığın saygısızlıktan başka bir şey değil

böyle özgür bir forumda düşüncelerimi dile getirmek ne zamandan beri saygısızlık oldu ?

• Ya arkadaslar bunlar oyun konsolu yanı oyun bu celık comak gıbı korebe gıbı ..

Ne farkeder senınkı benımkı bırı sıyah bırı beyaz bırı ısınıyor bırının oyunu az

bırının grafıklerı ıı dıerınınkı ıı dııl bırı onlıen super dıerı pek dııl eeeee

ne olmus yanı oynuyoruz ıste bırakın senınkını benımıknı oynayalım yeter..

Herkes alıyor ıstedıgını begendıgını uygun olanı hosuna gıdenı ve oynuyor hepsı bu

ne otesı ne berısı bana gore boyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallsjg. S.V.

X360 kullanıcılarını yargılamadan önce kendi yazdıklarını gözden geçir.Ps3,X360'dan güçlüdür deyince objektif mi olunuyor ?

Gerçekten ayıp etmişsin..

Fallsjg. S.V. , Ps3,X360'dan güçlüdür dedim ayıp etmedim.
  • bu post tartısmadan baska birsey içermiyor,

******* kilitlensin lutfen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: etez

başlıkla yazdıkların tezat içinde bi kere

herkes kendi konsoluna baksın ne diyim

sayın etez, arkadaşın biri söyledi başlık hoşuna gitmemiş değiştirdim.

değişmiş hali bu mu

arkadaşım yazılanları okuyunca genel olarak tepki aldığın ortada

2 sisteminde açıkça birbirine üstünlüğüde yok yalnızca birinde kopya oyun oynayabiliriyoruz

objektif yaklaşım böyle olur bence
  • quote:

Fallsjg. S.V. , Ps3,X360'dan güçlüdür dedim ayıp etmedim.

iyi tamam ama o sana göre öyle.Bana görede xbox360 ps3den herzaman güclü olacak sen neden saygi gösteremiyorsun böye basliklar aciyorsun.Herkes kendi konsolunu savunuyor iste.
    hepimiz baslikmi acalim kötülemek icin
  • Sen yorumu yanlış anlamışsın.Benim demek istediğim objektiflik üzerine binbir tane laf söyleyip böyle fan yorumları yapman.

Milleti (özellikle X360 kullanıcılarını) Fanlıkla suçlamadan önce,kendini aynada incele.
  • eee peki bu başlıktaki objektiflik nerde? lütfen başkalarını eleştirmeden önce kendimize bir özeleştiri yapalım. objektiflik diyorsunuz sonra x360 kullanıcılarını kızdırıcak türde açıklama yapıyorsunuz. sonra boşu boşuna tartışma ve gerginlik çıkıyor. yapmayın arkadaşlar lütfen.
  • başlıkta olgunluktan bahsediyorsun
  • Boş!
  • Tepki gösteren arkadaşlar gayet haklılar, kıyas yapanlardan bahsetmişsin hemen ardından kendinde bir kıyasta bulunmuşsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler. Sadece 360 kullanıcıların hedef göstermende forumu iyi incelemediğini gösteriyor böyle davranan PS3 kullanıcıları yada severleride var sende bunlara bir örnek olmuşsun bana kalırsa üyelerin tepkisi haksız değil sana karşı yeniden yazdıklarını incelemeni öneririm

Edit: Her iki konsolu veya birini kullanan yada henüz konsolu olmayıpta objektif yazılar yazan tüm arkadaşları tenzih ediyorum yanlış anlaşılma olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 16 Mayıs 2007; 16:31:55 >
  • quote:

Konuları inceliyorum , her konuda nedense xbox360 kullanıcıları yada oyun hakkında yorum yapan insanlar hep ps3 ile kıyas yapmaya çalışıyorlar , tamam rakip olarak kıyas yapmak güzel birşey ama , altında ezileceğin bir rakip ile kıyas yapmak ne kadar doğru tartışılır.Xbox360 kullanıcları yada yorum yapanlar PS3 ün gücünü ve ilerde yapacağı büyük adımları bildikleri halde en ufak ısınmada yada donanım değişikliğinde hata veren xbox360 ı, ps3 den daha ilerde ve daha ön planda tutmalarını çok ilginç buluyorum.

ya saçmasapan konuşuyosun işte. varmış cell işlemcisi. ee var ne oldu? ne gördük 6 ay oldu hiçbi numarası bişeyi yok bunun. Sadece ilerde olucak olucak diye umutlarla nie ps3e bağlanalımki? ayrıca ps nin sevmediğim yanları:

1- Gamepadi çok kötü
    2- Cell işlemcinin hiçbir avantajını görmedik şimdiye kadar
    3- Sony elemanları tam bir fikir özürlü. Herşey diğer frimalardan çalmak. Home olsun Six-axis olsun herşey...
    4- Yaptıkları konsol upgrade etmekten başka hiçbir yenilik yapmıyolar. Aynı kafa, aynı tarz oyunlar, aynı şeyler sadece yeni kasa, yeni donanım. Hiçbir
    yenilik yok. Gamepad bile 1994ten beri aynı. Kendilerini yenilemeleri lazım...

ayrıca ps3ün xbox360tan üstün olduğunu nerden çıkarıyosunuz? cpu olarak üstün olaiblir ama gpu olarak değil...
    insanların şöyle saçma bir düşüncesi var ps3 xbox360tan 1 sene sonra çıktı daha iyi. YOk öyle bişey kardeşim. ikiside aynı anda yapılmaya başlandı,
    projelendi sadece xbox360 1 sene daha önce çıktı. Yani ps3ün gpu su 2006 aralıkta icaad edilen son model gpu değil. Gayet 2005te yapılan bir gpu...

bu arada xbox360 fanı değilim. Sadece ps3 fanlarına kıl oluyorm. Gereksiz tartışmalar, başlıklar açıyolar ve gereksiz yere gereksiz şeyleri savunuyolar. Şimdi bana xbox360 3 kırmızı ışıklı, çin malı dandik tarzı reply ler atmayın. Hepsini biliyorum ve kabul ediyorm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinal -- 16 Mayıs 2007; 18:22:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

başlıkta olgunluktan bahsediyorsun

olgunluk , yorum yapmadan direk ban yapıştırmak mı? sözüm sana değil , 26 yaşında olan bir ardaşımıza.
  • Uff! Konuya bak! Ben yokum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

quote:

ya saçmasapan konuşuyosun işte. varmış cell işlemcisi. ee var ne oldu? ne gördük 6 ay oldu hiçbi numarası bişeyi yok bunun. Sadece ilerde olucak olucak diye umutlarla nie ps3e bağlanalımki? ayrıca ps nin sevmediğim yanları:

1- Gamepadi çok kötü
    2- Cell işlemcinin hiçbir avantajını görmedik şimdiye kadar
    3- Sony elemanları tam bir fikir özürlü. Herşey diğer frimalardan çalmak. Home olsun Six-axis olsun herşey...
    4- Yaptıkları konsol upgrade etmekten başka hiçbir yenilik yapmıyolar. Aynı kafa, aynı tarz oyunlar, aynı şeyler sadece yeni kasa, yeni donanım. Hiçbir
    yenilik yok. Gamepad bile 1994ten beri aynı. Kendilerini yenilemeleri lazım...

ayrıca ps3ün xbox360tan üstün olduğunu nerden çıkarıyosunuz? cpu olarak üstün olaiblir ama gpu olarak değil...
    insanların şöyle saçma bir düşüncesi var ps3 xbox360tan 1 sene sonra çıktı daha iyi. YOk öyle bişey kardeşim. ikiside aynı anda yapılmaya başlandı,
    projelendi sadece xbox360 1 sene daha önce çıktı. Yani ps3ün gpu su 2006 aralıkta icaad edilen son model gpu değil. Gayet 2005te yapılan bir gpu...

yukarda da yazdım bu söylediklerin 1 yıl içinde hala geçerliliğini korur ise herkes şahit ismimi xbox360 olarak değiştirecem.

• 26 yaşında olan şahıs sesleniyor.

acaba olgunluktan bahsedipte olgunluk göstermeyen kim.
  • Objektif olmakla ilgili konu acıyorsun ama taraflı yazının kralını yazıyorsun.
  • bende ps3 çüyüm ama sözler biraz ağır olmuş bunlara gerenk yok herkes kendi istediği konsolu alır

What you know about that?
    What you know about that?
    Hey what you know about that?
    Hey I know all about that

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 16 Mayıs 2007; 16:32:26 >
  • vay beee zamanında amigacıyız biz derdik kimse konusamazdı tıp diye susarlardı simdi boyle mi oldu, yeni nesil dejenere olmus :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Objektif olmakla ilgili konu acıyorsun ama taraflı yazının kralını yazıyorsun.

Bakış açısına göre değişir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.