Şimdi Ara

Konulara objektif yaklaşma ve olgunluk seviyesi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kere olgunluk buraya yazılan iki kelime ile olmaz,bu başlığı açan arkadaşadır bu söylemim.Dostum konulara objektif yaklaşma adı altında bir konu işlemek istemişsin ama bence yazarken kaybetmişsinBir kere bu başlığında en canlı kanlı şekilde ps3-360 savaşına çevirdin burayı bilerek yada bilmeyerek,objektif olma yada olmama adına.Bence bu başlık bir an önce kilitlenmelidir,mod arkadaşlara önemle rica olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 16 Mayıs 2007; 16:41:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

vay beee zamanında amigacıyız biz derdik kimse konusamazdı tıp diye susarlardı simdi boyle mi oldu, yeni nesil dejenere olmus :)

gerçekten dostum ya. birde şimdiki duruma bak.
  • işte nextgen denilen sey boyle yapıyor adamı...

bu arada

@gamerr ben direk efruz a mesaj cektm, en kısa surede ilgilenecdktir.

quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

quote:

vay beee zamanında amigacıyız biz derdik kimse konusamazdı tıp diye susarlardı simdi boyle mi oldu, yeni nesil dejenere olmus :)

gerçekten dostum ya. birde şimdiki duruma bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 16 Mayıs 2007; 16:44:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Bir kere olgunluk buraya yazılan iki kelime ile olmaz,bu başlığı açan arkadaşadır bu söylemim.Dostum konulara objektif yaklaşma adı altında bir konu işlemek istemişsin ama bence yazarken kaybetmişsinBir kere bu başlığında en canlı kanlı şekilde ps3-360 savaşına çevirdin burayı bilerek yada bilmeyerek,objektif olma yada olmama adına.Bence bu başlık bir an önce kilitlenmelidir,mod arkadaşlara önemle rica olunur

GÜLdürme beni, neyi kaybetmişim ? ps3'e yada xbox360'a ilah gözüyle bakanlar kaybediyor

• quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST

GÜLdürme beni, neyi kaybetmişim ? ps3'e yada xbox360'a ilah gözüyle bakanlar kaybediyor

neden hala direniyorsun bak 10larca kisi (ps3 kullanicilarida dahil) seni haksiz buluyor halen herkese tek tek cevap veriyorsun.Basliga bak senin yorumuna bak biri edirne digeri hakkari
  • quote:

quote:

Bir kere olgunluk buraya yazılan iki kelime ile olmaz,bu başlığı açan arkadaşadır bu söylemim.Dostum konulara objektif yaklaşma adı altında bir konu işlemek istemişsin ama bence yazarken kaybetmişsinBir kere bu başlığında en canlı kanlı şekilde ps3-360 savaşına çevirdin burayı bilerek yada bilmeyerek,objektif olma yada olmama adına.Bence bu başlık bir an önce kilitlenmelidir,mod arkadaşlara önemle rica olunur

neyi kaybetmişsin biliyomusun ben söyliyeyim:objektifliğini ve olgunluğunu

• O değil herkese cevap verebilme yeteneğinden ötürü allah bilir birazdan arkadaşı benimle karıştırıp banlayacaklar. Ondan korkuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

neden hala direniyorsun bak 10larca kisi (ps3 kullanicilarida dahil) seni haksiz buluyor halen herkese tek tek cevap veriyorsun.Basliga bak senin yorumuna bak biri edirne digeri hakkari

sen bunu direnme olarak mı yorumluyorsun ? ben herkesin yorumlarını ve kendi kişiliklerini ciddiye alarak cevap veriyorum belirli ölçü seviyesinde.

• quote:

Orjinalden alıntı: dilmutt

quote:

quote:

neyi kaybetmişsin biliyomusun ben söyliyeyim:objektifliğini ve olgunluğunu

+1

• cok uzadı yafs su postun en ustte kalması sıkıcı oldu artık, arkadaslar lutfen her iki tarafta sussun rica ediyorum...
  • b
    quote:

cok uzadı yafs su postun en ustte kalması sıkıcı oldu artık, arkadaslar lutfen her iki tarafta sussun rica ediyorum...

+1
  • tartışma bitsin arkadaşlar
  • quote:

cok uzadı yafs su postun en ustte kalması sıkıcı oldu artık, arkadaslar lutfen her iki tarafta sussun rica ediyorum...

+1 up.
  • Ortada sıkıcı bir durum varsa şikayet et butonu yada PM denen bir olay var, tartışmak yerine neden bunları kullanmak istemiyorsunuz onu da ben anlamıyorum işte.

Konu kilitlenmiştir, iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.