Şimdi Ara

Konumuz Ankara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ev sımdlik cok zor kardes yurt olmasi lazim :) o paraya ev olsa ne ala amak imkansiz arkadasimda yok hic :( okulun Karşısında yerler varsa daha iyi bakalim arastrcaz artik sizlerin yardiminada başka basvuruz artik kimsem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • griphep1 G kullanıcısına yanıt
    hocam bana özelden yaz sen ben sana yardımcı olmaya calısayım

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoType

quote:

Orijinalden alıntı: turarriskulov

Biz masrafsız insanlarız :) sigaramız var bi çay içeriz arada... çaylar ucuz mu yav :D

7 lirayada içersin 1 lirayada içersin :D

yok kardeşim ben en iyisi ketıl metıl götüreyim kendi çayımı kendim demlerim yav :D 7 liraya çay mı olur :D
  • Üniversitenin kampüsü merkeze yakın o yüzden gidip gelmen ulaşım konusunda sıkıntın çok olmaz ama Ankara ağzını bi öğrenmen gerek la bebeyle bitmiyo iş . Kızılayda özelliklede güvenparkta sakın durup birini bekleme sana doğru yaklaşan boyacı çocukları görebilirsin aksi halde. başından savması çok zordur ki şöyle bir diyalog geçmiştir onlarla aramda : -abi boyayım mı -yok kardeşim sağolasın -abi ozaman tozunu alıyorum(yere eğilir) -kardeşim yok gidecem şimdi birini bekliyorum zaten - abi birazda o beklesin okul harçlığı atarsın 5-10 (!) bişeyler.....

• quote:

Orijinalden alıntı: griphep1

Bu cubuk muhabbeti nedir ya nasil bi yer herkes kotuluyor.

Kötü değilde kardeşim merkeze uzak biyer , yani nasıl anlatsamki şehre uzak , küçük bi şehir gibi düşünebilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_sexyT

Üniversitenin kampüsü merkeze yakın o yüzden gidip gelmen ulaşım konusunda sıkıntın çok olmaz ama Ankara ağzını bi öğrenmen gerek la bebeyle bitmiyo iş . Kızılayda özelliklede güvenparkta sakın durup birini bekleme sana doğru yaklaşan boyacı çocukları görebilirsin aksi halde. başından savması çok zordur ki şöyle bir diyalog geçmiştir onlarla aramda : -abi boyayım mı -yok kardeşim sağolasın -abi ozaman tozunu alıyorum(yere eğilir) -kardeşim yok gidecem şimdi birini bekliyorum zaten - abi birazda o beklesin okul harçlığı atarsın 5-10 (!) bişeyler.....

Güneyden geliyorum mesela biz de burda ''k'' harfini ''g'' olarak söyleriz aslında konuşma tarzımız ağzımız iç anadolu ağzıyla aynıdır :) o çocuklardan uzak durmak gerek burda da bi grup var böyle hiçbir şey yaptırmasan bile abi bi sigara ver be :D demeden geçmezler verirsen de kurtulamazsın gibi bi durum var.. Bilgilendirmeler için teşekkür ederim herkese :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StereoType

quote:

Biz masrafsız insanlarız :) sigaramız var bi çay içeriz arada... çaylar ucuz mu yav :D

7 lirayada içersin 1 lirayada içersin :D

yok kardeşim ben en iyisi ketıl metıl götüreyim kendi çayımı kendim demlerim yav :D 7 liraya çay mı olur :D

Valla bencede mantıklı olan o yani , küçük suyu 6 lirayada görürsün yani , önemli olan mekan :D
  • Haha kizilaydaki boyaci cocuklar, spor ayakkabi bile boyarlar valla, cete gibiler
    ama bizim bi arkadas para verip onlardan para ustu aldi, 3-5 kurus bir sey. Hahahha enteresandi

• Kimse yüzüne bakıyosun diye girmez yanlış tanıtmayın ankarayı, anca sincanda falan olur oraylada senin işin olmaz.
  • Kizilay da bir sürü cafede eleman ariyolar ben 4 5 tane gördüm karanfilde falan

• 19 yıldır ankaradayım öncelikle hepinize geçmiş olsun arkadaşlar :) kızılay olsun bahçeli olsun çok güzel mekanlar vardır sosyal hayatınızda bi sıkıntı yaşamaz hatta artıl yaşarsınız genel olarak pahalı bir il örneğin yıldırım beyzaıtı kazanan arkadaşlar ev için sadece kira 500tlyi gözden çıkarın çinçinden uzak durun size verebileceğim en büyük tavsiyedir sokaklarda bol bol apaçi göreceksiniz şimdi siz bu sözüme o her yerde var diyeceksiniz ama ankaraya geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız esnaflarımızdan yana bi sıkıntı yaşamazsınız öğrencileri severler kızılayda her türlü kitabı 5-10 tl arasına rahatca temin edebilirsiniz olgunlar diye sormanız yeterli şimdi geliyorum asıl konuya insanına ben ankarada yenimahallede yaşıyorum arkadaşlar ankaralıyım ama ankaranın insanını genel olarak sevmem bence en azından ilk dönem yurtta kalmaya bakın ev hem masraflı hemde şehri ve insanını bilmediğinizden size baya geçirirler demedi demeyin ulusta gençlik parkının orada beşiktaşlıyım sakın ama sakın demeyin ankaragüçlüler sehrin diğer ucuna kadar kovalarlar dediğim gibi eğlence açısından hiç bir sıkıntı yaşamazsınız gerek avmlerimiz gerek park ve kafelerimiz iyidir ama maddi konuda çok sıkıntılarda çekeceksiniz ankarada okuyan bi öğrenci en az aylık 600tlyi unutsun şimdiden hepinize başarılar dilerim başka sorusu olan varsa pmden yardımcı olabilirim

• her şey metronun altında çözülür neredeyse
    Otobüs kartını orada doldurursun, fatura bile ödersin :D
  • La veya bebe diyen insandan kac. Akilalmaz ankaralidir bunlar. Sakin kanka falan olmayin. 3 5 gun sonra kendinizi modifiyeli sahinde bulursunuz mazallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇukulatabideDomates

Haha kizilaydaki boyaci cocuklar, spor ayakkabi bile boyarlar valla, cete gibiler
    ama bizim bi arkadas para verip onlardan para ustu aldi, 3-5 kurus bir sey. Hahahha enteresandi

2 hafta önce kuzenlerime gittim ordanda kızılay üstü yürüyerek anıtkabire gidiyorduk küçük bir boyacı çocuk kardeşimin siyah sünger spor ayakkabısına boyayayım mı dedi hayır diyoruz neden boyatmıyon , boyatsana vs. en sonunda çocuğa gider misin diye söyledim ne bakıyon ne bakıyon dövecenmi dedi gitti hemen arkadaşlarının yanına bizde tüydük tabi yabancısıyız malum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.