Şimdi Ara

Konumuz Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene A.Ü'ye yerleştim iyi yerleştirdiler bizi her neyse başlıkta da söylediğim gibi konu Ankara. Ankara'daki yurtlar hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ankara'da sosyal hayat nasıldır ? Part time iş bulma durumu nedir ? Küçük bi sahil kasabasında büyüdüm sıkıntı çekme ihtimalim nedir ? Ankara Üniversitesi hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.

• Doğma büyüme ankarılıyım :) Kısaca Ankara hakkında bilgi vereyim.

Sosyal yaşam sıkıntın olmaz.Bahçeli,kızılay,tunalı bunlar en canlı yerlerdir(kızılay her ne kadar apaçi kaynasa da)Sıcakkanlı insanlardır ve hayatında artık "la" bir nota değil yaşam tarzın olacak :) (bebe lafına da alışkın ol samimiyetin göstergesidir) Genç nesille fazla göz göze gelme keza hayırdır birader bana mı baktın davasından güme gidebilirsin.Gençlik parkının oralarda es-es diye bağırma aynı şekilde keza ankaragüçlüler tarafından gümleyebilirsin.Kızılayda ki dilencilere ve atatürk posteri dağıtan sahtekarlara aldanma hepsi üçkağıtcı :) Biraz pahalı bir şehirdir.İndi bindi dolmuş/otobüs 2.25 TLdir.Otobüslerdeki sistem akpil tarzıdır.Aşkı ankara kızından öğrendiysen izmire sadece tatile gidersin diye bir laf vardır doğrudur :)

Sormak istediğin sorular olursa yardımcı olurum.
  • Keşke gelmeseydin kardeşim. Biz ankaralılarda kuçuk bi sahil şehrine gitme hayali kuruyoruz (çoğunlukla duyuyorum bunu biri gelipte terslemesin) eğer girişken biriysen çok cana yakındır insanımız hemen anlaşırsın milletle , kızılay diye de ayrı bi şehir var resmen, hiç bişey yapma git otur hayatın renklenir her turlu insan mevcut. La bebe diye bağıranlarıda yakında duyarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEEE06

Doğma büyüme ankarılıyım :) Kısaca Ankara hakkında bilgi vereyim.

Sosyal yaşam sıkıntın olmaz.Bahçeli,kızılay,tunalı bunlar en canlı yerlerdir(kızılay her ne kadar apaçi kaynasa da)Sıcakkanlı insanlardır ve hayatında artık "la" bir nota değil yaşam tarzın olacak :) (bebe lafına da alışkın ol samimiyetin göstergesidir) Genç nesille fazla göz göze gelme keza hayırdır birader bana mı baktın davasından güme gidebilirsin.Gençlik parkının oralarda es-es diye bağırma aynı şekilde keza ankaragüçlüler tarafından gümleyebilirsin.Kızılayda ki dilencilere ve atatürk posteri dağıtan sahtekarlara aldanma hepsi üçkağıtcı :) Biraz pahalı bir şehirdir.İndi bindi dolmuş/otobüs 2.25 TLdir.Otobüslerdeki sistem akpil tarzıdır.Aşkı ankara kızından öğrendiysen izmire sadece tatile gidersin diye bir laf vardır doğrudur :)

Sormak istediğin sorular olursa yardımcı olurum.

hemen hemen bizim burası gibi insanları bizim burda la değil ülen derler :) gençlerle göz göze gelince aynı sıkıntı burda da vardır ama aklımda bilgi için sağol :) part time iş bulma şansım nedir ? yani muhtemelen ilk sene hazılık olduğu için ve şehri tanımak açısından bi fırsat olduğu için çalışmicam ama hazırlık bitince 1.sınıfa başlayınca part time iş bulmak zorundayım ailemin durumu pek iyi değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoType

Keşke gelmeseydin kardeşim. Biz ankaralılarda kuçuk bi sahil şehrine gitme hayali kuruyoruz (çoğunlukla duyuyorum bunu biri gelipte terslemesin) eğer girişken biriysen çok cana yakındır insanımız hemen anlaşırsın milletle , kızılay diye de ayrı bi şehir var resmen, hiç bişey yapma git otur hayatın renklenir her turlu insan mevcut. La bebe diye bağıranlarıda yakında duyarsın

inan küçük sahil kasabası dediğimiz yerler de bi süre sonra boğuyor yani herkes herkesi tanıdığı için büyük şehirde pek alışkın olmadığınız ''dedikodu'' durumu pek sık nüksediyor. girişken bi insanımdır yani ortaokuldan bu yana gerek okul zamanı olsun gerek tatillerde olsun çalıştım iş kovaladım öyle çekingen bi tip değilimdir umarım söylediğin gibidir çünkü samimi cana yakın insanlar görmeyeli uzun zaman oldu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: griphep1

Keciorende nerde kalinir beyler okul anteresin arkasindaymis felan diyollar yildirim beyazit banada ni yardim

Evet antares avm'nin arkasında.Yıldırım beyazıd zaten keçiören/etlikte.O yüzden Etlikte kalman daha avantajlı olur.

İş bulursun bulmasına da part time olarak araştırman gerek.Bahçeli de mutlaka kafelerden birinde bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IEEE06 -- 3 Ağustos 2014; 1:54:25 >
  • cebeci kampüsüne yakın bildiğiniz özel veya yarı özel yurtlar var mı ? ayrıca sorusu olan arkadaşlar buraya yazabilir burda iki ankaralı kardeşimiz var ellerinden geldikçe yardımcı olacaklar gibi duruyor :))) faydalanın yüklenin !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEEE06

quote:

Keciorende nerde kalinir beyler okul anteresin arkasindaymis felan diyollar yildirim beyazit banada ni yardim

Evet antares avm'nin arkasında.Yıldırım beyazıd zaten keçiören/etlikte.O yüzden Etlikte kalman daha avantajlı olur.

İş bulursun bulmasına da part time olarak araştırman gerek.Bahçeli de mutlaka kafelerden birinde bulursun.

Hop ben esertepedeyim buralar pek sağlam değil kardeşim, arkadaşın dediği gibi dedikodu kaynıyor burda. apaçiler , karı kızın adını çıkarma herşey dolu burda

• quote:

Orijinalden alıntı: turarriskulov

cebeci kampüsüne yakın bildiğiniz özel veya yarı özel yurtlar var mı ? ayrıca sorusu olan arkadaşlar buraya yazabilir burda iki ankaralı kardeşimiz var ellerinden geldikçe yardımcı olacaklar gibi duruyor :))) faydalanın yüklenin !!!

Geçen sene otobüsle hep cebeciden geçiyordum birkaç yurt gordum hatta 3 5 olabilir sayısını hatırlamıyorum, gelince bakarsın isimlerinide bilmiyorum. Ama cebecide var yani , otobusten gorduğum kadarıyla arkadaş ortamları falan çok canlı , acayip kaynatıyolar cebecide

• Etlikte yurtlar var midir ucuz yollu? Max 300verebilirim ailem para göndermeyecek kendi basima okunaya calisacam :(

• quote:

quote:

cebeci kampüsüne yakın bildiğiniz özel veya yarı özel yurtlar var mı ? ayrıca sorusu olan arkadaşlar buraya yazabilir burda iki ankaralı kardeşimiz var ellerinden geldikçe yardımcı olacaklar gibi duruyor :))) faydalanın yüklenin !!!

Geçen sene otobüsle hep cebeciden geçiyordum birkaç yurt gordum hatta 3 5 olabilir sayısını hatırlamıyorum, gelince bakarsın isimlerinide bilmiyorum. Ama cebecide var yani , otobusten gorduğum kadarıyla arkadaş ortamları falan çok canlı , acayip kaynatıyolar cebecide

teşekkür ederim kardeşim biraz bakayım nette :)))

• quote:

quote:

quote:

Soracağın şey olursa bi mesaj yeter :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoType -- 3 Ağustos 2014; 2:03:46 >

• quote:

Etlikte yurtlar var midir ucuz yollu? Max 300verebilirim ailem para göndermeyecek kendi basima okunaya calisacam :(

Keçiörende epey yurt var.Moralini bozmak gibi olmasın ama nasıl halledeceksin parasız burada ? Çok zor söyleyeyim hele ki ankara da..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Soracağın şey olursa bi mesaj yeter :D

eyvallah kardeşim eksik olmayasın :D

• Biz masrafsız insanlarız :) sigaramız var bi çay içeriz arada... çaylar ucuz mu yav :D
  • quote:

Etlikte yurtlar var midir ucuz yollu? Max 300verebilirim ailem para göndermeyecek kendi basima okunaya calisacam :(

Kardeşim bi akrabam söyledi yıldırım beyazıtın orada oturuyor , çocuklar kampüsün karşısındaki yerlerde hem part time çalışıyolar , hemde okula gidiyorlar dedi. ama sende biraz daha para almaya bak. İş kesin bulursun.
  • Bende bilmiyorum burs felan bakacam umarum ayarlayabilirim. Olmadı calisip okuyacaz ;(

• yıldırım beyazıtı kazanan arkadas gel bızım evde kal okul dıbımızde =D şaka bı yana etlıkte kıralar assagıeglencede bıraz pahalı ama ayvalıda ucuza bulabılırsın bı seyler

• quote:

Biz masrafsız insanlarız :) sigaramız var bi çay içeriz arada... çaylar ucuz mu yav :D

7 lirayada içersin 1 lirayada içersin :D
  • StereoType kullanıcısına yanıt
    etlikte yurt falan yok sanırım oranın ogrencılerı zıraat mahallesınde kalıyor orasıda okula otobus mesafesı maalesef , zaten hazırlıktan sonra buyuk ıhtımal bolumune gore bı yere gıdıceksın kampusu dagınık bır okul , ama 2 sene sonra cubuga ana kampus yapılcak dıye duydum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.