Şimdi Ara

Konunun DJ'i (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık on air tarzında 3 haftada bir set yayınlamaya kadar verdim 1. setimi az önce upload ettim ve sizlerle paylaşıyorum umarım beğenirsiniz

Avcı - On Air #01
  • SoundCloud'a erişemeyen arkadaşlar için Youtube upload ettim keyifli dinlemeler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinhai -- 7 Ocak 2015; 15:07:20 >
  • Buralar çok sessiz gençler
  • Finallerim bitince bende benim mix i yayinlayayim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 10 Ocak 2015; 1:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok bro paylaş kaliteni görsün herkes
  • Adsl baglaninca dinliycem , guzel sarkilari kesfetmek istiyorum umarim bulurum zevkime gore bisiler

• Hocam hangi programları kullanıyorsun

• yanmısbozuka kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiğince yeni ve popüler şarkılara yer vermeye çalışıyorum. Yeni şarkılar keşfedeceğine eminim bro
  • Ingrosso23 I kullanıcısına yanıt
    Reaper programını kullanıyorum bro
  • GÜNCELLEME !!!

YIL BAŞI ÖZEL MİX

Dinlemeyen arkadaşlar için

• Arkadaşlar Avcı - On Air #02 Şuan itibariyle bitmiştir cumartesi akşamı yayınlayacağım.
    Avcı - On Air #01 dinlemeyenler için;
    Avcı - On Air #01
  • Hooooppp Avcı On Air #002 Sıcak sıcak geldi arkadaşlar iyi dinlemeler

Avcı - On Air #002

Güzel yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

• SoundCloud linki ;
    Avcı On Air #002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinhai -- 25 Ocak 2015; 13:05:39 >
  • Xinhai kullanıcısına yanıt
    Dinleyip görüşlerimi yazarım henüz fırsatım olmadı dinlemeye

Bu arada şarkıları Reaper'dan nasıl mashuplıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LVNDSCAPE -- 30 Ocak 2015; 13:20:53 >
  • Kesip biçerek
  • Arkadaşlar Ummet Ozcan'ın iki şarkısını Mashupladım.Dinleyip görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

YOUTUBE

@Fernandao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LVNDSCAPE -- 2 Şubat 2015; 16:50:25 >
  • Güzel olmuş hocam kulağına sağlık geçen sene dinlediğim şarkılardan oluşan bi mix yaptım bende soundcloud a yükledim ama youtube a yükleyemiorum . Videoda bulunan bi şarkının telif hakları nedeniyle ses kalıcı olarak kapatıldı hatası veriyor,buna bi çözüm önerin var mı yoksa başka video sitelerine mi yükleyeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Güzel olmuş hocam kulağına sağlık geçen sene dinlediğim şarkılardan oluşan bi mix yaptım bende soundcloud a yükledim ama youtube a yükleyemiorum . Videoda bulunan bi şarkının telif hakları nedeniyle ses kalıcı olarak kapatıldı hatası veriyor,buna bi çözüm önerin var mı yoksa başka video sitelerine mi yükleyeyim ?

Öncelikle teşekkür ederim hocam sizinkini de dinlemek isterim :D
    Ben videodaki telif hakkı sorununu şöyle çözüyorum:Youtube'dayken sağ üstte kullanıcı resmine tıkla ve "İçerik Oluşturucu Stüdyosu"na gir.Videoların belirecektir.Telif hakkı yediğin videonun yanında "Eşleşen üçüncü taraf içeriği" ya da "Bu video bazı ülkelerde engellendi" yazar.O yazının üstüne tıkla ve gelen sayfada "Anladım"a bas.
    Ben hep böyle çözerim.Hatta bu videoyu da öyle yükledim.
    Olmazsa @Xinhai gibi Vimeo'ya yüklersin.

@fernandao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LVNDSCAPE -- 3 Şubat 2015; 14:48:28 >

• Vimeo

• Saol hocam belki etiketlerdendir die 3 defa yukledim ama hep ayni hatayi verdi direk vimeo ya yuklerim bende artik

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.