Şimdi Ara

Konunun DJ'i (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biz duyalım yeter ki.Site farketmez

@fernandao
  • Xinhai kullanıcısına yanıt
    Bu arada dinledim yayınınızı.Parçalar güzel ama çoğu yerde takılıyor.
  • Biliyorum farkettim çevirici programdan kaynaklı movie makerdan yapamıyorum picasa programından yapıyorum bazen öyle sıkıntılar ortaya çıkıyor senin önerebileceğin bir program var mı?

MashUp'a gelirsek raise your hands melodisini one two three jump bölümüne kadar uzatsaydın diyeceğim ama onu bilgisayardan yapmak pek mümkün değil onun için control cihazı gerekiyor birazda yaza doğru kendi çapımda bi stüdyo kuracağım masraflı olacak ama
    MashUp konusunda kendini geliştireceğine inanıyorum umarım kendini geliştirmek için çabalarsın birşeyler sarf edersin
  • Xinhai kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam ben Reaper'dan yapmadığım için pek anlamam hangi programdan çevireceğini.

Stüdyoyu bekliyoruz kurunca SS vs. atarsın :)

Şuanda ben de kendimi amatör buluyorum geliştirmeye çalışacağım kendimi bundan sonraki şarkılar mashup şeklinde değil de mix şeklinde gelir.

• Hala sorduğum soruya cevap alamadım yalnız videoları hangi programla yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinhai

Hala sorduğum soruya cevap alamadım yalnız videoları hangi programla yapıyorsun?

Movie Maker

Edit:Nasıl bi dönüştürme programı arıyorsun anlamadım ama ben bütün dosyalarımı Free 3gp Converter ile rahatça istediğim formata dönüştürebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LVNDSCAPE -- 5 Şubat 2015; 14:01:14 >
  • hocam helal olsun çok iyi bende bu işlere merak saldım yavaştan bu müzikleri fl studio ile mi yapıyorsun?
  • Movie maker tarzı bi program arıyorum ama dönüştüre tıkladığımda 1 saat boyunca %1 olmuyor 3-4 defa denedim o sebepten ötürü danışmak istedim sana da.
  • Hangi mix'i daha çok sevdiniz merak ettim açıkcası
    Fl studio müzik yapma programı mixleri oradan yapamazsınız yada ben öyle biliyorum.
    Önceki mesajlarda söylemiştim hangi programla yaptığımı

quote:

Reaper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinhai

Movie maker tarzı bi program arıyorum ama dönüştüre tıkladığımda 1 saat boyunca %1 olmuyor 3-4 defa denedim o sebepten ötürü danışmak istedim sana da.

Hocam neyi neye dönüştürdüğünü bi anlayabilsem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.