Şimdi Ara

konuşacak birine ihtiyacım var (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende o yüden şaşırıyor ve bukadar kafama takıyorum ya insanları gözlemlediğim kadarı ile benimle sohbet ederken sıkılmıyolar ama arkadaşda kalmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzade_35

bende o yüden şaşırıyor ve bukadar kafama takıyorum ya insanları gözlemlediğim kadarı ile benimle sohbet ederken sıkılmıyolar ama arkadaşda kalmıyorlar

Ya sal gitsin be yaaaa :D bak bu felsefeyi kullan ciddiyim ara ara kullanıyorum çok işime yarıyor on numara takma bu kadar rahat ol olum sen kafana taksan ne değişcek aynı boş yere üzücen değer mi la değmez oğlum boşver gülümse bilgisayarını aç tv ni seyret sporunu yap
  • takmamaya çalışıyorum doğruyu söylemek gerekirse ama insan yanına bitane yandaş arıyo yalnız başına pek birşey yapılmıyo ata sözü bile var bir elin nesi var iki elin sesi var
  • quote:

takmamaya çalışıyorum doğruyu söylemek gerekirse ama insan yanına bitane yandaş arıyo yalnız başına pek birşey yapılmıyo ata sözü bile var bir elin nesi var iki elin sesi var

doğru diyorsun bir tanede olsa sana iyi bir arkadaş lazım iyiyi bırak arkadaş lazım :D
  • aynen bi şekilde içimi dökmem lazımdı bende buraya attım kendimi
  • quote:

aynen bi şekilde içimi dökmem lazımdı bende buraya attım kendimi

Bu arada web tasarımı nasıl gidiyor :D bi ara web tasarımcısı olmayı denemişsin galiba
  • evet denedim uğraşıyorum yol kat ettim ama çok fazla değil üni devam ediyo son dönem artık bitsin die uğraşıyorum bi yandan o yüzden önce okul bitsin istiyorum
  • benim bildiğim kadarıyla üniversitelerde topluluklar oluyo tiyatro olsun yüzme olsun dans olsun neden onlara katılıp sosyalleşmeyi denemedinki. sen bilgisayar kursuna gitmişsin yine bilgisayar yine farklı bi aktivite değil. sen bence yalnızlığa alışmışsın ve sadece söylenip duruyorsun bir şey yapmıyorsun. arkadaşlarınla konuşurken sıkıntılı çok kibar bi şekilde mi konuşuyosun espri yeteneğin var mı fıkra falan birşeyler öğren cem yılmaz izle ne biliyim yani... uğraşmıyorsun bence sen kaderine yenik düştün öyle sap gibi oturuyosun. sen bişey yapmazsan kimse senin peşinden gelmez kimse durup dururken sana hadi arkadaş olalım demez. sen biraz atak olacaksın. insanlara gülümse samimi davran belkide soğuk davranıyosun arana çok mesafe koyuyosun.. kim bilir kendini eleştir ve ben nasıl olmak istiyorum diye sor kendine ve değiştir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ladyxc

benim bildiğim kadarıyla üniversitelerde topluluklar oluyo tiyatro olsun yüzme olsun dans olsun neden onlara katılıp sosyalleşmeyi denemedinki. sen bilgisayar kursuna gitmişsin yine bilgisayar yine farklı bi aktivite değil. sen bence yalnızlığa alışmışsın ve sadece söylenip duruyorsun bir şey yapmıyorsun. arkadaşlarınla konuşurken sıkıntılı çok kibar bi şekilde mi konuşuyosun espri yeteneğin var mı fıkra falan birşeyler öğren cem yılmaz izle ne biliyim yani... uğraşmıyorsun bence sen kaderine yenik düştün öyle sap gibi oturuyosun. sen bişey yapmazsan kimse senin peşinden gelmez kimse durup dururken sana hadi arkadaş olalım demez. sen biraz atak olacaksın. insanlara gülümse samimi davran belkide soğuk davranıyosun arana çok mesafe koyuyosun.. kim bilir kendini eleştir ve ben nasıl olmak istiyorum diye sor kendine ve değiştir..

kendimi cok eleştirdim bence soğuk durduğum için değil arkadaşlarla iken cok konuştuğumdan ve cok özgüveni yüksek gibi davrandığımdan sanırım.Benim arkadaş ortamına birdikden sonra konuşmada bi sıkıntım yok benim arkadaş edinirken bi sıkıntım var.Sana şöle örnek veereyim kuzenimin arkadaş grbuna girdim cok ama cok eğlenirdik ben yanlarına gittiğimde ben arkadaş olduk sanıyodum ama ben gitmezsem ne ararlar nede sorarlar beni .

• Bence böyle insanlar kendilerini topluma kabul ettirmek için, çevrelerindeki insanların, ona başvurmaya mecbur kalacak kadar kendilerini bir alanda çok iyi yetiştirmek mecburiyetindedirler. Yoksa hayatın bile ona ihtiyacı kalmaz. Zira çoğu insanlar çevrelerindeki hayatı tüketen canlılar olarak yaşıyorlar. Tüketici kafadan Üretici ve İhtiyaç Duyulası bir yapıya sahip olmak, herkesin ona ilgi göstermesine sebep olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 19 Mayıs 2013; 16:16:42 >
  • boş vaktim cok oldu ve zman öldürmeyi seevmem film kitap edebiyat tarih bilim hakkında ilgimi çeken her konuyu araştırdım her konuya göz gezdirdim bu seferde insanlar konuşma esnasında yanlış sölese bende öle olamdğını anlatsam ukala damgası yedim ne yapsam yaranamıyorum kısaca
  • quote:

boş vaktim cok oldu ve zman öldürmeyi seevmem film kitap edebiyat tarih bilim hakkında ilgimi çeken her konuyu araştırdım her konuya göz gezdirdim bu seferde insanlar konuşma esnasında yanlış sölese bende öle olamdğını anlatsam ukala damgası yedim ne yapsam yaranamıyorum kısaca

Öyle değil hocam. Tabi insanları düzeltirsen insanlar kendilerini senin yanında güvende hissetmezler. Mesela fotoğrafçılık yapıyorsun ve yaptığın işte en iyisisin her şeyini biliyorsun insanların sana ihtiyacı oluyor. Bunun gibi şeyler. Önemli olan senin kendi yeteneğini ortaya çıkartman ve onun üstüne yoğunlaşman. Böylelikle hem yaptığın işte iyi olursun, hemde insanların sana ilgisi artar. Bu şey gibi hani sen aşkla ilgilenmediğin zamanlarda, kafan başka yerdeyken seni bulur ya, onun gibi bir şey. Senin kafan işinde olsun elbet bu durumun hızla değişecektir bu değişime sende şaşıracaksın.

• benim işim bilgisayar ve bilgisayarla yatıp bilgisayarla kalkıyorum haklısın bilgisayarla ilgili bişi olduğu zman yada biri elektronik bir şey alıcağı zaman bana danışır o konuda sorun yok ama okdar sadece
  • ilk gün seni hemen tanıyamazlarki bir arkadaşın varmış allah rahmet eylesin.. arkadaşlığınızın bi geçmişi var öyle değil mi? yeni tanıştığın insanalrda seni hemen çağırmazlarki. kuzenine söyle dışarı bi yerlere falan giderseniz haber ver değişikliğe ihtiyacım var falan de. kuzenin sonuçta kesinlikle çağıracaktır. belki senin sıkıntın olduğunu bilmiyodur onlara söyleki onlarda ona göre davransın. mesela kuzeninin arkadaşıyla konuşurken bi ara söyle böyle toplanırsanız haber verin de yada şurda bi yer açılmış birlikte gidelim mi de ortama at lafı birden yada şurası bunu iyi yapıyo bigün gidelim kararlaştıralım de. sen teklif sun onlardan bekleme birde böyle dene..
  • tamam dediğini denicem ama birşey değişmiyecek.Zaten sorun etmemin nedenide bu çağırsamda gelmezler insanlar bneimle bi yere.Karamsar ollmıcam ve yine denicem kuzeni sallaya kuzen ben gidersem yanına konuşur onun haricinde ne gelir ne arar ne sorar ne çağrır ben evine gittiğimde dışarımı cıkıyon bende gelim demesem gel cıkalım bile dmez
  • kimsenin seni çağırmasını bekleme diyorum ya sana onlar seni değil sen onları kullan yaa herkesin yakın arkadaşı yokturki. benim de bi arkadaşım var ben derim ona hep genelde şu gün buluşalım mı falan diye oda o gün olmaz başka zaman der bende tamam uygun olunca mesaj at derim 1 ay geçer atmaz ama onun beni sevdiğinden eminim belki benimle çok iyi vakit geçirmiyor olabilir ama beni seviyor.
    neden gelmesinler yaa çok karamsarsın gerçekten atak olucaksın aynen bak bunu söyle şu mekanın kahvesi çok iyi ya tavlada atarız gibilerinden bir şey söyle evine davet et akşam gece dışardaysan mesaj at kuzenine ben burdayım arkadaşları alıp gelsenize hava güzel gibi gibi gibi.

neden bir şey değişmesin? bak imanlı bi insansın hiç mi duymadın dua ettiğinde acaba kabul olacak mı diye düşünmemek gerekirmiş. emin olacakmışsın olmaz bu duam diye düşünmicekmişsin. buda aynen böyle emin adımlarla yürü yavaş yavaş biranda olmayacak her şey doğal olan bu zaten kasma hep sen adım at ama sonra gerisi gelir ama demiyorumki sürekli sen sürekli sen onlardanda birşeyler bekle ara ara. ve arasıra bak aynı sevgili gibi sürekli beraber olurasnız sıkar. yokluğunu hissettir onlara(işler yoluna girdiğinde) gerisi mutlaka gelecektir eminim.. ve ben farkettimki arkadaşlık kurmak için samimi olmak gerekiyor kesinlikle arana mesafe koyma

• bende hergün buluşalım görüşelim demiyorumki dediğim gibi denicem ve sonucu buraya bidliricem.Ben bde insanlardan birşey isteyemiyorum genelde insanlar benden birşeyler ister.O yüzden dedim birşey istemek benim için çok zor
  • Allah'a inanıyorsanız, içine düştüğünüz bu durumu kendi lehine çevirebilirsiniz. Yukarıda cahil bir arkadaş dua etmeyle alakalı zırvalamış. İtibar etmeyiniz derim sadece.
  • Duayla namazla vakit kaybedeceğine spora git-müziğe git tiyatroyla falan ilgilen milyon tane topluluk var birine git işte..

Ama önce bir psikoloğa git..
  • pm attım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.