Şimdi Ara

Konuşma programı lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bana şöyle bir program lazım. Ben sosyal ortamda sesimi çok duyurmak istemiyorum hem güvenmediğimden hem de yaşımdan. Şöyle bir program var mı ; bizim yazıp onun konuştuğu veya bizim konuşup onu google translatein sesiyle falan mikrofona yansıttığı ? şimdiden teşekkürler.

• Yazıları sesli okuması için Windows Edge tarayıcısı kullanılabilir.
    Nasıl yapıldığı şu videomda açıklandı:
    Mesut Akcanyoutube
    Bilgisayarda PDF, TXT, EPUB ve Web sayfalarındaki yazıları sesli okutma
    https://www.youtube.com/watch?v=b5pmfPPFLxk

• akcan kullanıcısına yanıt
    Yazıları sesli yapmayı buldum ama sesi sese çeviren bir program var mı ?
  • Youtube için bunu yapacaksanız tavsiye etmem. Youtube'da birçok Nuance gibi speech synthesis yazılımlarıyla yapılmış video var ve İnsanlar bu seslerin makina olduğunu anladıklarından bu tarz videolar rağbet görmüyor. Yaşınız genç olabilir, aksanınız farklı veya düzgün konuşamıyor olabilirsiniz fakat bunlar önemli değil, önemli olan natürel İnsan sesinin videoda bulunması. Eğer sesinizin tanınmasını istemiyorsanız Reaper, Cubase gibi müzik programlarında kullanılan Antares Throat gibi pluginlerle sesinizi daha yaşlı gösterebilir ve tanınmayacak hale getirebilirsiniz. Sonuçlar çok natürel olmasa da speech synthesis ile yapılmış robotik seslerden iyidir.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Natürel olup olmaması çok önemli değil sesimin sahte olduğu anlaşılsa bile bir şey olmaz. Sadece sesimin başka insanlarca duyulmasını istemiyorum. Fakat yine de tavsiyeniz için oldukça teşekkürler. Speech Synthesis için önerdiğiniz bir program var mı ? Bazı programlar sesimi kalınlaştırıyor ama ben direkt sesimin google translate vs gibi çıkmasını istiyorum. Kullanma amacım gmod gibi oyunlarda daha iyi anlaşmak. Sonuçta rp yaparken konuşmak çok daha kolay@poko001
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Bir de text to speech yapan oldukça fazla program var. Ama benim ihtiyacım olan speech to speech.
  • II.Gokturk I kullanıcısına yanıt
    Sesden sese çevirme yapan program varsada kullanmak mantıklı olmaz çünkü mutlaka hata yapar ve düzeltme imkanı olmaz. Voice recognition ile text'e çevirip speech synthesis ile sese çevirmek daha uygun. Antares Throat sesi sadece inceltip kalınlaştırmaz sesi kısılmış gibi veya canavar sesi gibi çok farklı seslere dönüştürebilir yani tanınması imkansız hale getirebilir.
  • Sesi text'e çviren uygulama muhakkak vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Sesden sese çevirme yapan program varsada kullanmak mantıklı olmaz çünkü mutlaka hata yapar ve düzeltme imkanı olmaz. Voice recognition ile text'e çevirip speech synthesis ile sese çevirmek daha uygun. Antares Throat sesi sadece inceltip kalınlaştırmaz sesi kısılmış gibi veya canavar sesi gibi çok farklı seslere dönüştürebilir yani tanınması imkansız hale getirebilir.
    peki ya hangi programı kullanmalıyım. ücretsiz olarak.
  • II.Gokturk I kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz var mı bilmiyorum. Voice recognition, speech to text gibi arayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.