Bildirim
Konuşma programı lazım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yazıları sesli okuması için Windows Edge tarayıcısı kullanılabilir.
Nasıl yapıldığı şu videomda açıklandı:Mesut AkcanyoutubeBilgisayarda PDF, TXT, EPUB ve Web sayfalarındaki yazıları sesli okutmahttps://www.youtube.com/watch?v=b5pmfPPFLxk
-
Yazıları sesli yapmayı buldum ama sesi sese çeviren bir program var mı ? -
Youtube için bunu yapacaksanız tavsiye etmem. Youtube'da birçok Nuance gibi speech synthesis yazılımlarıyla yapılmış video var ve İnsanlar bu seslerin makina olduğunu anladıklarından bu tarz videolar rağbet görmüyor. Yaşınız genç olabilir, aksanınız farklı veya düzgün konuşamıyor olabilirsiniz fakat bunlar önemli değil, önemli olan natürel İnsan sesinin videoda bulunması. Eğer sesinizin tanınmasını istemiyorsanız Reaper, Cubase gibi müzik programlarında kullanılan Antares Throat gibi pluginlerle sesinizi daha yaşlı gösterebilir ve tanınmayacak hale getirebilirsiniz. Sonuçlar çok natürel olmasa da speech synthesis ile yapılmış robotik seslerden iyidir. -
Natürel olup olmaması çok önemli değil sesimin sahte olduğu anlaşılsa bile bir şey olmaz. Sadece sesimin başka insanlarca duyulmasını istemiyorum. Fakat yine de tavsiyeniz için oldukça teşekkürler. Speech Synthesis için önerdiğiniz bir program var mı ? Bazı programlar sesimi kalınlaştırıyor ama ben direkt sesimin google translate vs gibi çıkmasını istiyorum. Kullanma amacım gmod gibi oyunlarda daha iyi anlaşmak. Sonuçta rp yaparken konuşmak çok daha kolay@poko001 -
Bir de text to speech yapan oldukça fazla program var. Ama benim ihtiyacım olan speech to speech. -
Sesden sese çevirme yapan program varsada kullanmak mantıklı olmaz çünkü mutlaka hata yapar ve düzeltme imkanı olmaz. Voice recognition ile text'e çevirip speech synthesis ile sese çevirmek daha uygun. Antares Throat sesi sadece inceltip kalınlaştırmaz sesi kısılmış gibi veya canavar sesi gibi çok farklı seslere dönüştürebilir yani tanınması imkansız hale getirebilir. -
Sesi text'e çviren uygulama muhakkak vardır -
peki ya hangi programı kullanmalıyım. ücretsiz olarak.quote:
Orijinalden alıntı: poko001
Sesden sese çevirme yapan program varsada kullanmak mantıklı olmaz çünkü mutlaka hata yapar ve düzeltme imkanı olmaz. Voice recognition ile text'e çevirip speech synthesis ile sese çevirmek daha uygun. Antares Throat sesi sadece inceltip kalınlaştırmaz sesi kısılmış gibi veya canavar sesi gibi çok farklı seslere dönüştürebilir yani tanınması imkansız hale getirebilir. -
Ücretsiz var mı bilmiyorum. Voice recognition, speech to text gibi arayabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X