Şimdi Ara

Konuştuğum Kızın 2000'li Olduğunu Öğrendim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
3
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçgürsoy

Hocam 2000liler adammıdır

Pırıl pırıllar hem de
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Hocam onların lafları değil senin ne kadar takıp takmamam önemli ,adrian van oyen ı izle ne dediğimi anlarsın hem yaşına da yakın geçmişte düşündüğüm bu öyle olursa boyle olur saçmalıklarının hep kendimin verdiği değerler ilgili olduğunu düşündüm o yüzden sen ne düşünüyorsun bu önemli hiç bi zaman hiç bi şeyi erteleme hatalarını bile durup dururken değil bişeyler başarmaya çalışırken yap . (gelsin eksiler, artılar yada nötr herneyse ya da ban) bye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

98 mi? Windows 98 mi? 98 li ne la?

abim yaşındasın, seni dövmek istemiyorum dostum.. var git yoluna

• Araba modeli gibi
    2000 model
    Doktordan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    hocam belli 17 yaşında ki velet aile terbiyesi almamış abisi babası yaşında ki adamlara döverim zihinsel engelli gibi hakaretler ediyor.
  • Lise zamanı yaş farkı çok belli oluyor kafanız uyuşmucak kız çocuk gibi gelicek sana tecrübeyle sabittir

• kendi seçemediği değiştiremediği doğum yılı yüzünden insanları küçümser hale geldi toplum.

not düşeyim 2000'li değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

kendi seçemediği değiştiremediği doğum yılı yüzünden insanları küçümser hale geldi toplum.

not düşeyim 2000'li değilim.

Kim küçük düşürüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 3 Ocak 2015; 12:03:36 >
    mesajları okumadın sanırım model 2000 cart curt yok windows 98 . küçümseme zeminini oluşturan da sensin yıl verme kardeşim 2 yaş küçük bir kıza yazıyorum de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

mesajları okumadın sanırım model 2000 cart curt yok windows 98 . küçümseme zeminini oluşturan da sensin yıl verme kardeşim 2 yaş küçük bir kıza yazıyorum de.

Evet başlık sanki küçümsüyomuş gibi gözüküyor haklısın. Konudaki yorunları aldırma bilerek yapıyolar sinir etmek için, gerçekte yüzüme söyleyemezler

karşılıklı kafa yapınız uyuyorsa beğendiysen git konuş bi süre takılın zaten uzun sürmez genelde :D herkes bizimki uzun olucak der bunuda unutma :D hadi moralinizi bozdum ben kaçar mutluluklar !
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.