Şimdi Ara

Konuştuğum Kızın 2000'li Olduğunu Öğrendim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annenle babanın arasında en az 3-4 yaş vardır sıkıntı olmaz
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99231073&p=1#99231073
    CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998 li :D

• lam sen de 98lisin sanki çok farklı
  • 98 nedir ya, blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95 den sonra insan doğuyomuydu

• Siz burda bi şey olmaz diyosunuz da arkadaşlarım '' zaaaaaaaaa 2000 ne lan sübyancı mısın olm xd '' diye dalga geçerse nolcak ?

• Kafa yapısı olarak olgun kısmını okurken çayı ekrana püskürttüm ulan puhahah:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Kafa yapısı olarak olgun kısmını okurken çayı ekrana püskürttüm ulan puhahah:D

bence komik bi şey değil niye çayı püskürttün ki

• Siz olsanız ne yapaardınız?

bu soruyu sorduğuna göre forumda 98'lee kaynıyor.
  • Ah genç kardeşim ah. Allah uzun omur versin inşallah, şöyle bi 8 10 sene sonra forumda şu konunu bul Bi oku. Hakkaten komik gelecek sana. Güzel anı bunlar, tadını çıkar bu yaşların, burayıda çok takma. Eğlenceli anı olarak kalsın hepsi.

• 98liler liseli oldu bide aşık mı oldu lan yuh.
  • vay be diyor insan biz foruma 2006 da kayıt olalım,böyle konular oku şimdide ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 31 Aralık 2014; 3:13:44 >
  • Vay be, sen doğduğun sene yazın biz yeni yeni Windows 95'i bırakıp Windows 98'e geçiyorduk, internete ptt üzerinden çevirmeli 56K Rockwell modemle falan bağlanırdık dang ding dong sesleri eşliğinde, saniyede 3 kb ile mp3 indirmeye falan heves ederdim, fatura da empire state gibi gelirdi... Bişey yazmaya geldim ama unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

98 mi? Windows 98 mi? 98 li ne la?

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

2000li olunca oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Ah genç kardeşim ah. Allah uzun omur versin inşallah, şöyle bi 8 10 sene sonra forumda şu konunu bul Bi oku. Hakkaten komik gelecek sana. Güzel anı bunlar, tadını çıkar bu yaşların, burayıda çok takma. Eğlenceli anı olarak kalsın hepsi.

Çok teşekkür ederim abi, farkındayım mutlaka komik gelecektir ama olsun yine de keyif almaya bakıyorum ilerde sorumluluklar artınca bu günleri çok arayacakmışım gibi geliyor

• Bizim zamanimizda whatsapp yoktu. Nokia symbian vardı msn vardı bir bağlanır bir baglanmazdi. 1o.ooo sms vardı, konusma yoktu. Tripler bir başkaydi. Simdi size kapak olsun, whatsapp cift tick. Yeyin birbirinizi. 2ooo'liyse dürt.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

2000li olunca oluyor

Aslında bi şey olduğu yok ama millet 2000'lilerle çok dalga geçiyodu o yüzden çekiniyorum ben. Bi 97-99 ilişkisine bi şey demezler ama 98-2000 olunca sübyancı mısın derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 31 Aralık 2014; 3:47:44 >

• 2 yaş ne olacak læ yürü, kopar onu. vur kelepçeyi al kızı. çıkar kırbacı vur sırtına. deeehh...

ayılık bir yana, 2 yaş bir şey olmaz. yardır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.