Klüpte olsaydım ben de yargılanırdım diyerek olayı bitirmiş daha nesin adam... Tabii anlayana...
Kulüpte olsaymış cezaevine girermiş kulüpte olmadığı için cezaevine girmemiş. Ne anlama geldiğini çözebiliyor musun Trabzonsporlu kardeş?
Aşağıdaki laflardan ne anlama geldiğini çözemeyen sensin Fenerbahçeli kardeş? Tekrar tekrar oku bakalım. Adam röportajı süresince kimi eleştirmiş? Aziz Yıldırım'ı. Kime demiş konuşursam sokağa çıkamaz diye? Aziz Yıldırıma'a. Mahkemeye, savcıya, hakime, iktidara, cemaate, adalet bakanına bir eleştiri getirmiş mi? Hayır. Bu Aziz Yıldırım'a karşı yapılmış bir komplo demiş mi? Dememiş. Aziz Yıldırım ihale aldı ondan oldu demiş mi? Dememiş.
Her olayı, her lafı görmek, anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ama olmuyor işte. Adam açıkça klüpte olsaydım şike, teşvik işlerine ben de bir şekilde bulaşacaktım ve hapiste olacaktım diye açıkça demiş, daha ne desin.
Şunun da çok iyi bilinmesini istiyorum. Kimse beni görevden almadı. Sanılanın aksine ben kendim ayrıldım. Bugünleri gördüm ve gittim. Eğer kulüpte kalsaydım, ben de yargılanırdım. Hapiste olurdum.
Demek ki Türkiyede adalet, suçluları Fenerbahçe kulübünün içinde olanlar ve dışında olanlar diye ayırıyor. İçeridekilere dokunurken dışarıdakilere dokunmuyor. Aziz Yıldırımda başkanlığı bıraksaymış keşke o zaman. boşu boşuna yatmazdı içerde.
Güzelmiş..
Adalet suçluları FB'nin içindekiler, dışındakiler olarak ayırmıyor. O an suça karışan kim varsa hakkında takibat yapıyor, suçlu olanlar hakkında da cezayı kesiyor. Volkan Ballı, FB'de çalışıyor olsaydım ben de bu işinde olacaktım ve ben de yargılanacaktım diyor. Allah aşkına adamın anlattıklarına başka başka anlamlar yüklemeye çalışmayın. Adam sadece ve sadece AY'ı eleştiriyor, bu işlere karışmış olduğunu ima ediyor.
Volkan Ballı Fenerbahçede hiç çalışmamış mı? nasıl karışmamış o zaman?
Zaten açıklamasından zamanında klüpte çalışıtğında belki de karıştığı ihtimali anlaşılıyor. Yoksa adam niye beni de yargılarlardı desin.
Bunlarda takımdan ayrıldıktan sonra çenesine vuruyor. Takımda görev yaparken kimsenin çıtı çıkmıyor. Kesin hakan yada sadettin biri demiştir başkan olursam seni yardımcı yapacağım diye oda gaza gelmiş işte. Mhmet ali aydınlar ortalığı şenlendirecekti ne oldu? Hala bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Menanty
Bunlarda takımdan ayrıldıktan sonra çenesine vuruyor. Takımda görev yaparken kimsenin çıtı çıkmıyor. Kesin hakan yada sadettin biri demiştir başkan olursam seni yardımcı yapacağım diye oda gaza gelmiş işte. Mhmet ali aydınlar ortalığı şenlendirecekti ne oldu? Hala bekliyoruz
Görevdeyken çıkıp biz geçen hafta şike yaptık, parayı ben götürdüm, bilmem ne lokantasında elden verdim demesini mi bekliyordun?
Adamın söylediğini herkes makatından anladığı için saçma saçma yorumlar gelmiş Volkan Ballı sevdiğim bir Fenerbahçeli, sadece Fenerbahçe'yi düşünen biri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme